HUIS DE KUBUS

Contactgegevens HUIS DE KUBUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS DE KUBUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS DE KUBUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTRAAT 229; 8210; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50241514 (+32-50241514) 50241514 (+32-50241514)

Fax (fax): +32 (15) 198-60-45 +32 (15) 198-60-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS DE KUBUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS DE KUBUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS DE KUBUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS DE KUBUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS DE KUBUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS DE KUBUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS DE KUBUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS DE KUBUS
Products information HUIS DE KUBUS

BTW identificatienummer (tax): BE06463226318
Ondernemingsnummer: 3189025878
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 213,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in HUIS DE KUBUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS DE KUBUS
(Get full report from official database of BE for HUIS DE KUBUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS DE KUBUS
Addition kinds of activities for HUIS DE KUBUS

282102. Thermoplastische materialen | Thermoplastic materials
25150101. Grondslagen en platforms | Foundations and platforms
36740401. Infrarood sensoren, vaste toestand | Infrared sensors, solid state
36759901. Condensers, elektronisch | Condensers, electronic
50939900. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials, nec
83220402. Misdadiger zelfhulpbureau | Offender self-help agency

Werken bij HUIS DE KUBUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS DE KUBUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS DE KUBUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS DE KUBUS. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Wortegem-Petegem (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Wortegem - Petegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MELSBROEK - PERK – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSBROEK)

  Regio: MELSBROEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Studenten supermarkt (MOERBEKE-WAAS)

  Regio: MOERBEKE-WAAS

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Moerbeke zijn we nog op zoek naar studenten die in het weekend kunnen werken of in de zomerperiode juli-augustus. Ben je student en heb je interesse om te werken in een supermarkt? Contacteer ons zo snel mogelijk!

 • Studenten kassa (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een doe-het-zelf winkel te Zonhoven zijn we op zoek naar een enthousiaste student/kassamedewerker  voor de periode: 20/08 tem 31/08  artikelen scannen betalingen ontvangen kassa afsluit algemeen onderhoud 

 • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: TUINEN DE BECKER

  Type: Vaste Job

  U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

 • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: LGA Engineering

  Type: Vaste Job

  Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

 • DOCENT FRANS (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS BENELUX

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

 • Diëtiste (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DEVOS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

Zoek naar antwoorden van HUIS DE KUBUS in sociale netwerken
Look for responds of HUIS DE KUBUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS DE KUBUS. Laat een reactie achter voor HUIS DE KUBUS. HUIS DE KUBUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS DE KUBUS. Leave a respond for HUIS DE KUBUS. HUIS DE KUBUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS DE KUBUS op de google maps. Adres en contacten HUIS DE KUBUS
Location of HUIS DE KUBUS on the google maps. Address and contacts of HUIS DE KUBUS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS DE KUBUS HUIS DE KUBUS: DANI?L DE GROOT | A.A. ENL?VE TOUT | JAN HAUWAERT | DELHAIZE | E. MARCHAL

Other related companies as HUIS DE KUBUS: DANI?L DE GROOT | A.A. ENL?VE TOUT | JAN HAUWAERT | DELHAIZE | E. MARCHAL

HUIS DE KUBUS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS DE KUBUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06463226318. Het bedrijf HUIS DE KUBUS bevindt zich op het adres: BRUGSESTRAAT 229; 8210; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 213,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS DE KUBUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS DE KUBUS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS DE KUBUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS DE KUBUS, openstaande posities, locatie van HUIS DE KUBUS op de kaart.

HUIS DE KUBUS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS DE KUBUS, company assigned to the tax number BE06463226318. The company HUIS DE KUBUS is located at the address: BRUGSESTRAAT 229; 8210; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 213,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS DE KUBUS were not found.
The main activity of HUIS DE KUBUS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS DE KUBUS is not available. You also can look at reviews of HUIS DE KUBUS, open positions, location of HUIS DE KUBUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS DE KUBUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS DE KUBUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS DE KUBUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS DE KUBUS, employees, financial statistics.