Van Gheluwe Corinne

Contactgegevens Van Gheluwe Corinne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Gheluwe Corinne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Gheluwe Corinne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard L茅opold III 19; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 703 03 42 (+32-02 703 03 42) 02 703 03 42 (+32-02 703 03 42)

Fax (fax): +32 (65) 706-29-74 +32 (65) 706-29-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Gheluwe Corinne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Gheluwe Corinne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Gheluwe Corinne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Gheluwe Corinne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Gheluwe Corinne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Gheluwe Corinne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Gheluwe Corinne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Gheluwe Corinne
Products information Van Gheluwe Corinne

BTW identificatienummer (tax): BE09950836181
Ondernemingsnummer: 2046997070
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 521,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Van Gheluwe Corinne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Gheluwe Corinne
(Get full report from official database of BE for Van Gheluwe Corinne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Gheluwe Corinne
Addition kinds of activities for Van Gheluwe Corinne

449101. Marine laden en lossen diensten | Marine loading and unloading services
733802. Stenografische diensten | Stenographic services
07230307. Groentenvoorkooldiensten | Vegetable precooling services
23299900. Kleding voor mannen en jongen, nec, nec | Men's and boy's clothing, nec, nec
30699905. Schuim rubber | Foam rubber
50650207. Openbare adresapparatuur | Public address equipment
78190103. Consultants, film | Consultants, motion picture
79991112. Karate instructie | Karate instruction

Werken bij Van Gheluwe Corinne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Gheluwe Corinne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Gheluwe Corinne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Gheluwe Corinne. Looking for open vacancies in other companies

 • Pistoolspuiter (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor de goede afwerking voor het spuiten van ramen en deuren in hout.

 • Tijdelijke functie; bijrijder regio Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekende poetsfirma zijn wij op zoek naar een tijdelijke poetshulp, je rijdt mee met de mobiele ploeg en poetst waar nodig. Dit regio Tielt - Wingene, dit is een tijdelijke opdracht. Voorlopig enkel week 16 (16/04 - 20/04)

 • Mecanicien vrachtwagens (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Konvert Interim Genk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Opglabbeek zoeken we een mecanicien voor vrachtwagens. Je hebt ervaring als mecanicien of je hebt een studie gevolgd als mecanicien. Je bent gemotiveerd en je wil bijleren. Je bent flexibel en kan goed om met een team. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur zeker je cv naar [email protected]

 • Technieker - Automatisatie (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten, gelegen te Westerlo, zijn wij op zoek naar een technieker automatisatie. Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines om een optimaal productieproces te garanderen • Door optimaal preventief onderhoud toe te passen, tracht je zoveel mogelijk productiestilstanden te vermijden. • Uitvoeren van curatief onderhoud en actief zoeken naar oplossingen • Ombouwen en afstellen van machines a.d.h.v. ombouwhandleidingen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Hertsberge 20u/week (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een home manager (m/v) voor een gastgezin wonende in Hertsberge. Als home manager staat u voornamelijk in voor het poetsen, wassen & strijken en andere huishoudelijke taken. U kan zelfstandig werken en hebt een goeie werkorganisatie. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

  Regio: BUKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: CEUPPENS JAN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

 • Mature onderhoudstechnieker HVAC (BELLEGEM)

  Regio: BELLEGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Volgens een vooropgestelde planning doe je het onderhoud van verschillende HVAC toestellen: warmtepompen, airconditioning, ventilatie, sanitair, .. Je werkt volledig autonoom en bent in staat om tijdig te zien wanneer een toestel aan vervanging toe is. Door je klantgerichtheid ben je het visitekaartje van de firma en lever je proper werk af.

 • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Vaste Job

  Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

 • Barverantwoordelijke (Zwitserland)

  Regio: Zwitserland

  Bedrijf: Intersoc

  Type: Werfreserve

  Als barverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van het werk achter de bar. Je stelt de werkroosters op van de barmedewerkers en geeft hen de nodige instructies. Je controleert dagelijks de voorraad en geeft de nodige interne bestellingen door. Je bedient mee de klanten, geeft uitleg over het barassortiment en doet de correcte afrekening via het kassasysteem. Je houdt je bar proper en kijkt erop toe dat andere medewerkers dit ook doen. Bij speciale gelegenheden zorg je voor een feestelijke drank (incl. presentatie).

Zoek naar antwoorden van Van Gheluwe Corinne in sociale netwerken
Look for responds of Van Gheluwe Corinne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Gheluwe Corinne. Laat een reactie achter voor Van Gheluwe Corinne. Van Gheluwe Corinne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Gheluwe Corinne. Leave a respond for Van Gheluwe Corinne. Van Gheluwe Corinne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Gheluwe Corinne op de google maps. Adres en contacten Van Gheluwe Corinne
Location of Van Gheluwe Corinne on the google maps. Address and contacts of Van Gheluwe Corinne

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Gheluwe Corinne Van Gheluwe Corinne: MENUISERIE DE KEUSTER | Mibomatic BVBA | A.L.S. DISTRI | BANCONTACT-MISTER CASH | ELECTRO ROOX

Other related companies as Van Gheluwe Corinne: MENUISERIE DE KEUSTER | Mibomatic BVBA | A.L.S. DISTRI | BANCONTACT-MISTER CASH | ELECTRO ROOX

Van Gheluwe Corinne is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Gheluwe Corinne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09950836181. Het bedrijf Van Gheluwe Corinne bevindt zich op het adres: Boulevard L茅opold III 19; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 521,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Gheluwe Corinne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Gheluwe Corinne is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Gheluwe Corinne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Gheluwe Corinne, openstaande posities, locatie van Van Gheluwe Corinne op de kaart.

Van Gheluwe Corinne is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Gheluwe Corinne, company assigned to the tax number BE09950836181. The company Van Gheluwe Corinne is located at the address: Boulevard L茅opold III 19; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 521,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Gheluwe Corinne were not found.
The main activity of Van Gheluwe Corinne is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Gheluwe Corinne is not available. You also can look at reviews of Van Gheluwe Corinne, open positions, location of Van Gheluwe Corinne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Gheluwe Corinne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Gheluwe Corinne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Gheluwe Corinne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Gheluwe Corinne, employees, financial statistics.