Van Eeckhoudt Richard

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Van Eeckhoudt Richard
Private companiesHealth Services • Van Eeckhoudt Richard

Contactgegevens Van Eeckhoudt Richard: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Eeckhoudt Richard: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Eeckhoudt Richard

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Basse Chauss茅e 198; 5022; Namur (Cognel茅e), België

Telefoon (phone): 081 21 32 25 (+32-081 21 32 25) 081 21 32 25 (+32-081 21 32 25)

Fax (fax): 081 21 32 25 (+32-081 21 32 25) 081 21 32 25 (+32-081 21 32 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Eeckhoudt Richard: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Eeckhoudt Richard"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Eeckhoudt Richard"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Eeckhoudt Richard, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Eeckhoudt Richard. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Eeckhoudt Richard, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Eeckhoudt Richard. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Eeckhoudt Richard
Products information Van Eeckhoudt Richard

BTW identificatienummer (tax): BE07740936279
Ondernemingsnummer: 4268981933
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Van Eeckhoudt Richard zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Eeckhoudt Richard
(Get full report from official database of BE for Van Eeckhoudt Richard)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Eeckhoudt Richard
Addition kinds of activities for Van Eeckhoudt Richard

32990407. Plaques: klei, gips of papier mache | Plaques: clay, plaster, or papier mache
33550200. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
38739904. Horloges, montage van | Clocks, assembly of
44990300. Boot en schip verhuur en verhuur, behalve plezier | Boat and ship rental and leasing, except pleasure
58129907. Diner | Diner
59630402. Gordijnen en gordijnen, huis-naar-huis | Drapes and curtains, house-to-house

Werken bij Van Eeckhoudt Richard: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Eeckhoudt Richard: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Eeckhoudt Richard. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Eeckhoudt Richard. Looking for open vacancies in other companies

 • Samensteller staalbouw (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor 1 van onze klanten in de regio van Kampenhout zijn we op zoek naar een samensteller. Je takenpakket als samensteller: je komt terecht in een team van een 16-tal personen. je verzamelt de onderdelen en stelt aan de hand van de productietekeningen het constructmerk samen. je houdt je werkplaats netjes en orderlijk. je draagt zorg voor je laspost en materialen.

 • Operator (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF DEINZE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

 • Storingstechnieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

 • Ploegbaas (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: AGO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit Adegem zijn we op zoek naar een verantwoordelijk persoon die de functie van ploegbaas grondwerken/betonwerken op zich wilt nemen. De onderneming doet algemene bouwwerken van herstellingen tot nieuwbouw en renovatie.

 • HEFTRUCKCHAUFFEUR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dynamisch bedrijf regio Gent zoek ik een gemotiveerde heftruckbestuurder

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

 • Keukenhulp (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

 • Tekenaar (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: De Bondt Verandas

  Type: Vaste Job

  Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

 • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

 • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: GYBELS

  Type: Flexijob

  Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van Van Eeckhoudt Richard in sociale netwerken
Look for responds of Van Eeckhoudt Richard in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Eeckhoudt Richard. Laat een reactie achter voor Van Eeckhoudt Richard. Van Eeckhoudt Richard bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Eeckhoudt Richard. Leave a respond for Van Eeckhoudt Richard. Van Eeckhoudt Richard on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Eeckhoudt Richard op de google maps. Adres en contacten Van Eeckhoudt Richard
Location of Van Eeckhoudt Richard on the google maps. Address and contacts of Van Eeckhoudt Richard

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Eeckhoudt Richard Van Eeckhoudt Richard: IPPA | VISSER EN SMIT HANAB NV | DENIS M & L | GYLES TRANSPORT BVBA | UNIGOLD

Other related companies as Van Eeckhoudt Richard: IPPA | VISSER EN SMIT HANAB NV | DENIS M & L | GYLES TRANSPORT BVBA | UNIGOLD

Van Eeckhoudt Richard is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Eeckhoudt Richard, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07740936279. Het bedrijf Van Eeckhoudt Richard bevindt zich op het adres: Rue Basse Chauss茅e 198; 5022; Namur (Cognel茅e). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Eeckhoudt Richard zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Eeckhoudt Richard is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Eeckhoudt Richard is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Eeckhoudt Richard, openstaande posities, locatie van Van Eeckhoudt Richard op de kaart.

Van Eeckhoudt Richard is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Eeckhoudt Richard, company assigned to the tax number BE07740936279. The company Van Eeckhoudt Richard is located at the address: Rue Basse Chauss茅e 198; 5022; Namur (Cognel茅e). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Eeckhoudt Richard were not found.
The main activity of Van Eeckhoudt Richard is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Eeckhoudt Richard is not available. You also can look at reviews of Van Eeckhoudt Richard, open positions, location of Van Eeckhoudt Richard on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Eeckhoudt Richard, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Eeckhoudt Richard, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Eeckhoudt Richard, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Eeckhoudt Richard, employees, financial statistics.