VISSER EN SMIT HANAB NV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • VISSER EN SMIT HANAB NV
Private companiesHealth Services • VISSER EN SMIT HANAB NV

Contactgegevens VISSER EN SMIT HANAB NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VISSER EN SMIT HANAB NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VISSER EN SMIT HANAB NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vosselarestraat 73 9850 Nevele - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-71-71-71 32-93-71-71-71

Fax (fax): 32-93-71-71-80 32-93-71-71-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VISSER EN SMIT HANAB NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VISSER EN SMIT HANAB NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VISSER EN SMIT HANAB NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VISSER EN SMIT HANAB NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VISSER EN SMIT HANAB NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VISSER EN SMIT HANAB NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VISSER EN SMIT HANAB NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VISSER EN SMIT HANAB NV
Products information VISSER EN SMIT HANAB NV

BTW identificatienummer (tax): BE01706146240
Ondernemingsnummer: 4786437988
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 474,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in VISSER EN SMIT HANAB NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Underground work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VISSER EN SMIT HANAB NV
(Get full report from official database of BE for VISSER EN SMIT HANAB NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VISSER EN SMIT HANAB NV
Addition kinds of activities for VISSER EN SMIT HANAB NV

2296. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
24260207. Spoelblokken en blanks, hout | Spool blocks and blanks, wood
34990301. Ladder assemblies, combinatie werkstand: metaal | Ladder assemblies, combination workstand: metal
36999909. Buitenboordmotoren, elektrisch | Outboard motors, electric
50440401. Adressenmachines | Addressing machines

Werken bij VISSER EN SMIT HANAB NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VISSER EN SMIT HANAB NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VISSER EN SMIT HANAB NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VISSER EN SMIT HANAB NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Arbeider bekistingatelier (metaal) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samenstellen van stalen bekistingen Je koppelt stukken met diverste lengtes en vormen aan elkaar tot een passende bekisting Daarnaast maak je specifieke bekistingsonderdelen op maat, dit doe je aan d ehand van een technische tekening Je past ook bestaande bekstingsvormen aan

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Herzele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

    Regio: BOORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

  • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: INFANO

    Type: Vaste Job

    Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

  • schoonmaker m/v (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIERS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van kantoren, burelen, woningen, gemeenschappelijke delen in residenties, ... Opkuis na nieuwbouw en renovatie

  • Administratief bediende planning (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

  • Zelfstandig kantoorhouder te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Jabbeke Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van VISSER EN SMIT HANAB NV in sociale netwerken
Look for responds of VISSER EN SMIT HANAB NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VISSER EN SMIT HANAB NV. Laat een reactie achter voor VISSER EN SMIT HANAB NV. VISSER EN SMIT HANAB NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VISSER EN SMIT HANAB NV. Leave a respond for VISSER EN SMIT HANAB NV. VISSER EN SMIT HANAB NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VISSER EN SMIT HANAB NV op de google maps. Adres en contacten VISSER EN SMIT HANAB NV
Location of VISSER EN SMIT HANAB NV on the google maps. Address and contacts of VISSER EN SMIT HANAB NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VISSER EN SMIT HANAB NV VISSER EN SMIT HANAB NV: GESBANQUE | GHISLAIN BIKKEMS | COMEBA | GARAGE DE PAEPE | GARAGE LAHAYE

Other related companies as VISSER EN SMIT HANAB NV: GESBANQUE | GHISLAIN BIKKEMS | COMEBA | GARAGE DE PAEPE | GARAGE LAHAYE

VISSER EN SMIT HANAB NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VISSER EN SMIT HANAB NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01706146240. Het bedrijf VISSER EN SMIT HANAB NV bevindt zich op het adres: Vosselarestraat 73 9850 Nevele - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 474,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Underground work - contractors. Producten gemaakt in VISSER EN SMIT HANAB NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VISSER EN SMIT HANAB NV is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VISSER EN SMIT HANAB NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VISSER EN SMIT HANAB NV, openstaande posities, locatie van VISSER EN SMIT HANAB NV op de kaart.

VISSER EN SMIT HANAB NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is VISSER EN SMIT HANAB NV, company assigned to the tax number BE01706146240. The company VISSER EN SMIT HANAB NV is located at the address: Vosselarestraat 73 9850 Nevele - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 474,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Underground work - contractors. Products created in VISSER EN SMIT HANAB NV were not found.
The main activity of VISSER EN SMIT HANAB NV is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VISSER EN SMIT HANAB NV is not available. You also can look at reviews of VISSER EN SMIT HANAB NV, open positions, location of VISSER EN SMIT HANAB NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VISSER EN SMIT HANAB NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VISSER EN SMIT HANAB NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VISSER EN SMIT HANAB NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VISSER EN SMIT HANAB NV, employees, financial statistics.