Van Doorselaer Ingrid

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Van Doorselaer Ingrid
Private companiesMetal Mining • Van Doorselaer Ingrid

Contactgegevens Van Doorselaer Ingrid: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Doorselaer Ingrid: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Doorselaer Ingrid

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Margote 81; 9260; Wichelen, België

Telefoon (phone): 052 42 21 57 (+32-052 42 21 57) 052 42 21 57 (+32-052 42 21 57)

Fax (fax): +32 (15) 503-67-45 +32 (15) 503-67-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Doorselaer Ingrid: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Doorselaer Ingrid"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Doorselaer Ingrid"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Doorselaer Ingrid, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Doorselaer Ingrid. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Doorselaer Ingrid, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Doorselaer Ingrid. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Doorselaer Ingrid
Products information Van Doorselaer Ingrid

BTW identificatienummer (tax): BE05868591308
Ondernemingsnummer: 7888702392
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Van Doorselaer Ingrid zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Doorselaer Ingrid
(Get full report from official database of BE for Van Doorselaer Ingrid)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Doorselaer Ingrid
Addition kinds of activities for Van Doorselaer Ingrid

228100. Garen spin mills | Yarn spinning mills
367700. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
07210200. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
17969900. Installatie van bouwapparatuur, nec | Installing building equipment, nec
22530506. Kostuums, breien | Suits, knit
28249912. Proteinvezels | Protein fibers
50399903. luifels | Awnings
63110000. Levensverzekering | Life insurance
72310104. Manicurist, pedicurist | Manicurist, pedicurist

Werken bij Van Doorselaer Ingrid: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Doorselaer Ingrid: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Doorselaer Ingrid. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Doorselaer Ingrid. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

 • Mechanieker (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Tongeren zijn wij op zoek naar een mechanieker (m/v): Je voert onderhoud en herstellingen uit aan opleggers, verreikers en heftrucks Na verloop van tijd ga je ook  dépannages verrichten 

 • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

 • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

 • CHAUFFEUR CE DENDERMONDE M/V (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportfirma in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor nationale distributie. Je doet 2-3 ritten per dag en je staat mee in voor het laden en lossen met een elektrisch transpallet.

 • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • metselaar (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: BOUWONDERNEMING HOFMAN

  Type: Vaste Job

  uitvoeren van metselwerken uitvoeren van tal van andere bouwkundige taken (grond- en funderingswerken, rioleringswerken en vloeren) de werkpost voorzien van materiaal en producten bevoorrading controleren producten aanmaken

 • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: APPRO

  Type: Vaste Job

  APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

 • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: JONGERAVEN

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

 • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Junior Bouw (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

Zoek naar antwoorden van Van Doorselaer Ingrid in sociale netwerken
Look for responds of Van Doorselaer Ingrid in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Doorselaer Ingrid. Laat een reactie achter voor Van Doorselaer Ingrid. Van Doorselaer Ingrid bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Doorselaer Ingrid. Leave a respond for Van Doorselaer Ingrid. Van Doorselaer Ingrid on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Doorselaer Ingrid op de google maps. Adres en contacten Van Doorselaer Ingrid
Location of Van Doorselaer Ingrid on the google maps. Address and contacts of Van Doorselaer Ingrid

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Doorselaer Ingrid Van Doorselaer Ingrid: DE VADERLANDSCHE | BOULANGERIE LA FOUGASSE | Eigen D?me Gent | VERDONCK GEBR JEAN & ERIC | PATRICK POPELIER

Other related companies as Van Doorselaer Ingrid: DE VADERLANDSCHE | BOULANGERIE LA FOUGASSE | Eigen D?me Gent | VERDONCK GEBR JEAN & ERIC | PATRICK POPELIER

Van Doorselaer Ingrid is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Doorselaer Ingrid, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05868591308. Het bedrijf Van Doorselaer Ingrid bevindt zich op het adres: Margote 81; 9260; Wichelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Doorselaer Ingrid zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Doorselaer Ingrid is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Doorselaer Ingrid is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Doorselaer Ingrid, openstaande posities, locatie van Van Doorselaer Ingrid op de kaart.

Van Doorselaer Ingrid is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Doorselaer Ingrid, company assigned to the tax number BE05868591308. The company Van Doorselaer Ingrid is located at the address: Margote 81; 9260; Wichelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Doorselaer Ingrid were not found.
The main activity of Van Doorselaer Ingrid is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Doorselaer Ingrid is not available. You also can look at reviews of Van Doorselaer Ingrid, open positions, location of Van Doorselaer Ingrid on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Doorselaer Ingrid, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Doorselaer Ingrid, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Doorselaer Ingrid, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Doorselaer Ingrid, employees, financial statistics.