VERDONCK GEBR JEAN & ERIC

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • VERDONCK GEBR JEAN & ERIC
Private companiesMetal Mining • VERDONCK GEBR JEAN & ERIC

Contactgegevens VERDONCK GEBR JEAN & ERIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERDONCK GEBR JEAN & ERIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERDONCK GEBR JEAN & ERIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREULSTRAAT 77BE; 8890; MOORSLEDE, België

Telefoon (phone): 51779119 (+32-51779119) 51779119 (+32-51779119)

Fax (fax): +32 (81) 133-91-29 +32 (81) 133-91-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERDONCK GEBR JEAN & ERIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERDONCK GEBR JEAN & ERIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERDONCK GEBR JEAN & ERIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERDONCK GEBR JEAN & ERIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERDONCK GEBR JEAN & ERIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERDONCK GEBR JEAN & ERIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERDONCK GEBR JEAN & ERIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERDONCK GEBR JEAN & ERIC
Products information VERDONCK GEBR JEAN & ERIC

BTW identificatienummer (tax): BE09263092041
Ondernemingsnummer: 2897338867
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Activités: Carreleurs.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERDONCK GEBR JEAN & ERIC
(Get full report from official database of BE for VERDONCK GEBR JEAN & ERIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERDONCK GEBR JEAN & ERIC
Addition kinds of activities for VERDONCK GEBR JEAN & ERIC

5641. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
862101. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations
14990203. Phlogopiet mijnbouw | Phlogopite mining
50159902. Aanhangwagen onderdelen en accessoires, gebruikt | Trailer parts and accessories, used
50939900. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials, nec
57369900. Muziekinstrumenten winkels, nec | Musical instrument stores, nec

Werken bij VERDONCK GEBR JEAN & ERIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERDONCK GEBR JEAN & ERIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERDONCK GEBR JEAN & ERIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERDONCK GEBR JEAN & ERIC. Looking for open vacancies in other companies

  • ELECTRICIENS (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar 3 electriciens. Ervaring in sanitair is een troef maar geen vereiste. Het gaat hier om dagwerk met een vast contract in het vooruitzicht!

  • Bekister op atelier m/v (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bekister atelier m/v regio Waregem - Oudenaarde Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...) Prefabelementen in beton assembleren en bevestigen Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones Prefabelementen in beton vervaardigen (balken, drempels, betonplaten, ...) De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren

  • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

  • Productiearbeiders om z.s.m. op te starten! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zonhoven zoeken wij dringend een aantal productiearbeiders om zo snel mogelijk op te starten in 2-ploegen of nachtpost!

  • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

  • Verkoper Food (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

  • Huishoudhulp in Brecht-Wuustwezel (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio HALEN (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Halen en omgeving

  • jobstudenten Shopmedewerker Shop & go Delhaize (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Q8 MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een shopmedewerker voor ons Q8 tankstation in Mechelen. Je taken zullen bestaan uit oa: Bediening van de klanten in de shop Belegde broodjes klaarmaken De rekken aanvullen Kassa bij bakken van koffiekoeken en andere producten je kunt werken in weekenden, feestdagen en vakanties

  • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: KWANTUM

    Type: Vaste Job

    Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

  • ADJUNCT WERFLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Werfleider wordt bijgestaan door een ervaren werfleider word je verantwoordelijk voor de aansturing van één of meerdere grote werven in regio Antwerpen. Je stuurt een team van ploegbazen, arbeiders en onderaannemers aan. Je staat in voor het opstellen van meetstaten, vorderingsstaten en afrekeningen, het afroepen van materialen en de werkurencontrole. Je bent actief betrokken bij de algemene werfopvolging o.a. met betrekking tot de bouwsystemen, planning, veiligheid en kwaliteit

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

Zoek naar antwoorden van VERDONCK GEBR JEAN & ERIC in sociale netwerken
Look for responds of VERDONCK GEBR JEAN & ERIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERDONCK GEBR JEAN & ERIC. Laat een reactie achter voor VERDONCK GEBR JEAN & ERIC. VERDONCK GEBR JEAN & ERIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERDONCK GEBR JEAN & ERIC. Leave a respond for VERDONCK GEBR JEAN & ERIC. VERDONCK GEBR JEAN & ERIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERDONCK GEBR JEAN & ERIC op de google maps. Adres en contacten VERDONCK GEBR JEAN & ERIC
Location of VERDONCK GEBR JEAN & ERIC on the google maps. Address and contacts of VERDONCK GEBR JEAN & ERIC

Andere gerelateerde bedrijven als come VERDONCK GEBR JEAN & ERIC VERDONCK GEBR JEAN & ERIC: MUTUALIT? LIBRE | DR ROLAND MARTINE | Ideal Confort Plus | GARAGE VANDAELE | FEDERALE POLITIE

Other related companies as VERDONCK GEBR JEAN & ERIC: MUTUALIT? LIBRE | DR ROLAND MARTINE | Ideal Confort Plus | GARAGE VANDAELE | FEDERALE POLITIE

VERDONCK GEBR JEAN & ERIC is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERDONCK GEBR JEAN & ERIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09263092041. Het bedrijf VERDONCK GEBR JEAN & ERIC bevindt zich op het adres: BREULSTRAAT 77BE; 8890; MOORSLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 732,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activités: Carreleurs..
De hoofdactiviteit van VERDONCK GEBR JEAN & ERIC is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERDONCK GEBR JEAN & ERIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERDONCK GEBR JEAN & ERIC, openstaande posities, locatie van VERDONCK GEBR JEAN & ERIC op de kaart.

VERDONCK GEBR JEAN & ERIC is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERDONCK GEBR JEAN & ERIC, company assigned to the tax number BE09263092041. The company VERDONCK GEBR JEAN & ERIC is located at the address: BREULSTRAAT 77BE; 8890; MOORSLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 732,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Revêtements pour sols and murs. List of products are Activités: Carreleurs..
The main activity of VERDONCK GEBR JEAN & ERIC is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERDONCK GEBR JEAN & ERIC is not available. You also can look at reviews of VERDONCK GEBR JEAN & ERIC, open positions, location of VERDONCK GEBR JEAN & ERIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERDONCK GEBR JEAN & ERIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERDONCK GEBR JEAN & ERIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERDONCK GEBR JEAN & ERIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERDONCK GEBR JEAN & ERIC, employees, financial statistics.