Van der Looven Judith

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Van der Looven Judith
Private companiesPrimary Metal Industries • Van der Looven Judith

Contactgegevens Van der Looven Judith: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van der Looven Judith: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van der Looven Judith

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredabaan 883; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 663 32 22; 0495 53 39 16 (+32-03 663 32 22; 0495 53 39 16) 03 663 32 22; 0495 53 39 16 (+32-03 663 32 22; 0495 53 39 16)

Fax (fax): +32 (53) 693-78-64 +32 (53) 693-78-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van der Looven Judith: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van der Looven Judith"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van der Looven Judith"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van der Looven Judith, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van der Looven Judith. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van der Looven Judith, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van der Looven Judith. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van der Looven Judith
Products information Van der Looven Judith

BTW identificatienummer (tax): BE09971435546
Ondernemingsnummer: 1385345458
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 883,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Van der Looven Judith zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van der Looven Judith
(Get full report from official database of BE for Van der Looven Judith)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van der Looven Judith
Addition kinds of activities for Van der Looven Judith

596304. Huisgerelateerde producten, directe verkoop | Home related products, direct sales
599904. Verrekijkers en telescopen | Binoculars and telescopes
874100. Management diensten | Management services
34620300. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
36690202. Marine horens, elektrisch | Marine horns, electric
39499903. Boomerangs | Boomerangs
50840400. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery

Werken bij Van der Looven Judith: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van der Looven Judith: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van der Looven Judith. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van der Looven Judith. Looking for open vacancies in other companies

 • Persoonlijk assistent (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een man met ALS zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die om de 2 weken tijdens het weekend kan werken. Je start op zaterdag om 13u en blijft daar tem de zondag 20u. Je zal verantwoordelijk zijn om de man hulp te bieden bij : toiletbezoek bereiden maaltijd geven maaltijd wandelen familiebezoek wassen en in bed leggen 's nachts draaien in bed huishoudelijke taken Je krijgt een mooie verloning.

 • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voltijds/deeltijds Oekene,Sint-Elioos-Winkel,Ledegem (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tienen-Linter-Glabbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student arbeider 2 dagen per week (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Studentenjob

  Student gezocht om 2 voltijdse dagen doorheen de week (dagen= vrije keuze) te werken. te werken in Houthalen Taken: helpen bij het verwijderen van beletteringen, opruimen van de hale Werken in dagdienst 8-16u30 (30 min pauze)

 • Jobstudent winkel benzinestation (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: DEN DOORN

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de bediening in het benzinestation. Je helpt voor de verkoop in de winkel. Je staat in voor het klein onderhoud van de winkel (proper houden van de winkel, rekken ...)

 • jobstudent (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

 • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

 • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: AZ Sint-Maarten

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

 • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

 • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

 • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: RUNTIME HAM

  Type: Flexijob

  Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van Van der Looven Judith in sociale netwerken
Look for responds of Van der Looven Judith in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van der Looven Judith. Laat een reactie achter voor Van der Looven Judith. Van der Looven Judith bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van der Looven Judith. Leave a respond for Van der Looven Judith. Van der Looven Judith on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van der Looven Judith op de google maps. Adres en contacten Van der Looven Judith
Location of Van der Looven Judith on the google maps. Address and contacts of Van der Looven Judith

Andere gerelateerde bedrijven als come Van der Looven Judith Van der Looven Judith: BOUCHERIE ECONOMIQUE | Q8 | SCHOLZEN ALEXANDRE | CHARLY'S | ROTEX EUROPE

Other related companies as Van der Looven Judith: BOUCHERIE ECONOMIQUE | Q8 | SCHOLZEN ALEXANDRE | CHARLY'S | ROTEX EUROPE

Van der Looven Judith is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van der Looven Judith, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09971435546. Het bedrijf Van der Looven Judith bevindt zich op het adres: Bredabaan 883; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 883,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van der Looven Judith zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van der Looven Judith is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van der Looven Judith is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van der Looven Judith, openstaande posities, locatie van Van der Looven Judith op de kaart.

Van der Looven Judith is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van der Looven Judith, company assigned to the tax number BE09971435546. The company Van der Looven Judith is located at the address: Bredabaan 883; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 883,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van der Looven Judith were not found.
The main activity of Van der Looven Judith is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van der Looven Judith is not available. You also can look at reviews of Van der Looven Judith, open positions, location of Van der Looven Judith on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van der Looven Judith, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van der Looven Judith, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van der Looven Judith, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van der Looven Judith, employees, financial statistics.