ROTEX EUROPE

Contactgegevens ROTEX EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROTEX EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROTEX EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 18b Av Lavoisier 1300 Wavre, België

Telefoon (phone): 32.10 41 61 71 32.10 41 61 71

Fax (fax): 32.10 41 41 28 32.10 41 41 28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROTEX EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROTEX EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROTEX EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROTEX EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROTEX EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROTEX EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROTEX EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROTEX EUROPE
Products information ROTEX EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE03009948730
Ondernemingsnummer: 3228302001
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Paper manufacture

Product categorie (product category): Paper and Cardboard; Paper and cardboard - raw materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROTEX EUROPE
(Get full report from official database of BE for ROTEX EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROTEX EUROPE
Addition kinds of activities for ROTEX EUROPE

07520301. Diensten tonen, dieren- en dierenspecialiteiten | Showing services, pet and animal specialties
36690103. Branddetectiesystemen, elektrisch | Fire detection systems, electric
50630304. Elektronische draad en kabel | Electronic wire and cable
51310113. Nylon stukgoed, geweven | Nylon piece goods, woven
59420000. Boekwinkels | Book stores
76410000. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair

Werken bij ROTEX EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROTEX EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROTEX EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROTEX EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

 • INPAKKER 2 PLOEGEN (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent als inpakker verantwoordelijk voor de verpakking van de geproduceerde plastic artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de visuele controles. Je zorgt bovendien voor orde en netheid op de werkvloer.

 • Bandenmonteur (M/V) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bandenmonteur: - sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. - herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. - varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. - zorg jij ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg. - ben jij de specialist die bovendien weet dat de verschillende onderdelen van het onderstel van een voertuig goed moeten afgestemd zijn. Zo voorkom je vroegtijdige slijtage en vergroot je het rijcomfort en de veiligheid. TREFWOORDEN: bandenmonteur - automechaniek - monteur

 • Recruiter (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

 • Natuursteenbewerker (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Ravels zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker Je bent vertrouwd met het afwerken van maatwerk in natuursten. Je staat in voor zagen, lijmen, uitsparingen maken, polijsten, ...

 • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

 • Huishoudhulp (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: D'AFSPRAAK

  Type: Studentenjob

  Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

 • Logistiek Assistent (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: Olympia NV

  Type: Vaste Job

  Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

 • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: EVIDEL

  Type: Vaste Job

  Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

 • klinisch psycholoog / psychotherapeut (zelfstandige basis) (VLIMMEREN)

  Regio: VLIMMEREN

  Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil je als klinisch psycholoog graag een zelfstandige praktijk uitbouwen? Doe je dit liefst binnen een professioneel kader met ruimte voor overleg met collega's? Ben je bovendien psychotherapeut (in opleiding) en heb je er al wat 'vlieguren' opzitten ? Heb je ondernemerszin en wil je enthousiast je eigen aanbod vormgeven en in de markt zetten ? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om onze groepspraktijk te komen versterken ! CTW Balans is een groeiende multidisciplinaire groepsprakijk met ruimte voor overleg en samenwerking. Momenteel zoeken we een collega om ons huidige team van 3 psychologen te versterken en zo onze wachttijden te verkorten. Je maakt als klinisch psycholoog deel uit van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Je werkt op zelfstandige basis en hebt ruimte om je job inhoudelijk volledig autonoom uit te bouwen. We staan daarbij open voor iedereen die denkt een mooi aanbod te kunnen neerzetten, dat een meerwaarde kan betekenen binnen ons werking. Minstens 8 uur, waarvan 1 avond meer info zie bijlage

 • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: BITE AND RIDE

  Type: Flexijob

  Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van ROTEX EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of ROTEX EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROTEX EUROPE. Laat een reactie achter voor ROTEX EUROPE. ROTEX EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROTEX EUROPE. Leave a respond for ROTEX EUROPE. ROTEX EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROTEX EUROPE op de google maps. Adres en contacten ROTEX EUROPE
Location of ROTEX EUROPE on the google maps. Address and contacts of ROTEX EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROTEX EUROPE ROTEX EUROPE: IPPA | Paco BVBA | TEA-ROOM GOURMANDS-AUTRES | EVRARD | BUREAU SOLUTION

Other related companies as ROTEX EUROPE: IPPA | Paco BVBA | TEA-ROOM GOURMANDS-AUTRES | EVRARD | BUREAU SOLUTION

ROTEX EUROPE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROTEX EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03009948730. Het bedrijf ROTEX EUROPE bevindt zich op het adres: 18b Av Lavoisier 1300 Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - raw materials. Lijst met producten zijn Paper manufacture.
De hoofdactiviteit van ROTEX EUROPE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROTEX EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROTEX EUROPE, openstaande posities, locatie van ROTEX EUROPE op de kaart.

ROTEX EUROPE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROTEX EUROPE, company assigned to the tax number BE03009948730. The company ROTEX EUROPE is located at the address: 18b Av Lavoisier 1300 Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - raw materials. List of products are Paper manufacture.
The main activity of ROTEX EUROPE is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROTEX EUROPE is not available. You also can look at reviews of ROTEX EUROPE, open positions, location of ROTEX EUROPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROTEX EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROTEX EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROTEX EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROTEX EUROPE, employees, financial statistics.