Van der Leene Matty

Contactgegevens Van der Leene Matty: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van der Leene Matty: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van der Leene Matty

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijsenbergstraat 152; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 221 91 03; 0478 61 49 03 (+32-09 221 91 03; 0478 61 49 03) 09 221 91 03; 0478 61 49 03 (+32-09 221 91 03; 0478 61 49 03)

Fax (fax): 09 221 91 03 (+32-09 221 91 03) 09 221 91 03 (+32-09 221 91 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van der Leene Matty: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van der Leene Matty"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van der Leene Matty"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van der Leene Matty, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van der Leene Matty. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van der Leene Matty, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van der Leene Matty. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van der Leene Matty
Products information Van der Leene Matty

BTW identificatienummer (tax): BE04626586914
Ondernemingsnummer: 7461883544
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 832,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Van der Leene Matty zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van der Leene Matty
(Get full report from official database of BE for Van der Leene Matty)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van der Leene Matty
Addition kinds of activities for Van der Leene Matty

506500. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
20139913. Puddingen, vlees, van gekocht vlees | Puddings, meat, from purchased meat
20269902. Eggnog, vers: niet-alcoholisch | Eggnog, fresh: non-alcoholic
27590504. Kantoorartikelen: drukwerk, NSK | Stationery: printing, nsk
28190408. Natriumsilicaat, waterglas | Sodium silicate, water glass
31990109. richtkeggen | Whipstocks
34499901. Gordijnmuur, metaal | Curtain wall, metal
50130000. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen | Motor vehicle supplies and new parts
73890104. Lesbureau | Lecture bureau
80930100. Materiaalkunde klinieken (polikliniek) | Substance abuse clinics (outpatient)

Werken bij Van der Leene Matty: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van der Leene Matty: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van der Leene Matty. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van der Leene Matty. Looking for open vacancies in other companies

 • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

  Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

  Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

  Type: Vervanging brugpensioen

  Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

 • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

 • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

 • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

  Regio: WESTMALLE

  Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected].

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (TIELEN)

  Regio: TIELEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Studentenjob

  Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

 • PATISSIER (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

  Type: Vaste Job

  In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

 • Magazijnier/Kwaliteitscontroleur (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Vaste Job

  Functie • Je laadt en lost vrachtwagens met vorkheftruck. • Je verpakt goederen volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport. • Je ontvangt en verzendt goederen en verwerkt dit in ERP-systeem. • Je beheert de documentenflow, levernota's ed • Je bent verantwoordelijk voor de stock-correctheid. • Je waakt over orde en netheid in het magazijn. / • Je voert ingangscontroles uit op aangeleverde goederen. • Je voert uitgangscontroles uit op te verzenden goederen. • Je stelt meetrapporten op. • Je stelt alles in het werk om deadlines te halen en stelt je flexibel op tijdens drukke periodes. • Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Profiel • Je hebt een goed organisatievermogen. • Je bent administratief nauwkeurig • Je kan tegelijk zelfstandig en in team werken • Je hebt een goed inzicht, je kan prioriteiten stellen en neemt initiatief • Kennis van ERP is een pluspunt / • Je hebt een A2 diploma mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring • Je kan goed technische tekeningen lezen. • Je kan vlot overweg met meetgereedschappen zoals schuifmaat, hoogtemeter ed • Je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen. • Je werkt punctueel en ordelijk en hebt zin voor detail • Liefst nederlandstalig, twee-taligheid is een grote plus.

 • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: Armonea

  Type: Vaste Job

  Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

 • freelancer voor het begeleiden van workshops, kampen (LEUPEGEM)

  Regio: LEUPEGEM

  Bedrijf: CREAFANT

  Type: Zelfstandige activiteit

  we zijn op zoek naar freelancers die op zelfstandige basis voor ons op pad kunnen gaan.

 • Spontane sollicitatie – Vroedkundige (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: AZ Turnhout

  Type: Werfreserve

  Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt als vroedkundige? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

 • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: kwizien divien

  Type: Flexijob

  FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Van der Leene Matty in sociale netwerken
Look for responds of Van der Leene Matty in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van der Leene Matty. Laat een reactie achter voor Van der Leene Matty. Van der Leene Matty bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van der Leene Matty. Leave a respond for Van der Leene Matty. Van der Leene Matty on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van der Leene Matty op de google maps. Adres en contacten Van der Leene Matty
Location of Van der Leene Matty on the google maps. Address and contacts of Van der Leene Matty

Andere gerelateerde bedrijven als come Van der Leene Matty Van der Leene Matty: BOUWMATERIALENCENTRALE | Van der Voort J | DELHAIZE | JEAN-PAUL LEGROS | ACTLEM SA

Other related companies as Van der Leene Matty: BOUWMATERIALENCENTRALE | Van der Voort J | DELHAIZE | JEAN-PAUL LEGROS | ACTLEM SA

Van der Leene Matty is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van der Leene Matty, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04626586914. Het bedrijf Van der Leene Matty bevindt zich op het adres: Rijsenbergstraat 152; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 832,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van der Leene Matty zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van der Leene Matty is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van der Leene Matty is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van der Leene Matty, openstaande posities, locatie van Van der Leene Matty op de kaart.

Van der Leene Matty is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van der Leene Matty, company assigned to the tax number BE04626586914. The company Van der Leene Matty is located at the address: Rijsenbergstraat 152; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 832,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van der Leene Matty were not found.
The main activity of Van der Leene Matty is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van der Leene Matty is not available. You also can look at reviews of Van der Leene Matty, open positions, location of Van der Leene Matty on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van der Leene Matty, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van der Leene Matty, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van der Leene Matty, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van der Leene Matty, employees, financial statistics.