ACTLEM SA

Contactgegevens ACTLEM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTLEM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTLEM SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 10A AV. DE L'ARTISANAT, BRAINE L'ALLEUD, BRABANT 1420, België

Telefoon (phone): 32 2 389 11 31 32 2 389 11 31

Fax (fax): 32 2 384 47 16 32 2 384 47 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTLEM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTLEM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTLEM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTLEM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTLEM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTLEM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTLEM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTLEM SA
Products information ACTLEM SA

BTW identificatienummer (tax): BE08473724365
Ondernemingsnummer: 8811828613
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 701,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ACTLEM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTLEM SA
(Get full report from official database of BE for ACTLEM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTLEM SA
Addition kinds of activities for ACTLEM SA

344699. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
349999. Vervaardigde metaalproducten, nec, nec | Fabricated metal products, nec, nec
822101. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
20239912. Gesneden topping, droge mix | Whipped topping, dry mix
26790301. Wallpaper, reliëf kunststof: gemaakt op textielbekleding | Wallpaper, embossed plastic: made on textile backing
30691004. Harde rubberen producten, niet inbegrepen | Hard rubber products, nec
38279912. monochromatoren | Monochromators
49259900. Gasproductie en / of distributie, nec | Gas production and/or distribution, nec
83610100. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children

Werken bij ACTLEM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTLEM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTLEM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTLEM SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

 • Chauffeur C (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gerenommeerde drankencentrale te Aalter zijn we op zoek naar een chauffeur C die instaat voor het rondbrengen van de dranken naar de klanten.

 • Metser (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

 • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

 • STRIJKSTER (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  Strijken zit je in het bloed, je bent klantvriendelijk én werkt graag in een familiale sfeer? Wil je graag een job waar het evenwicht tussen werk en gezin mooi in evenwicht is? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste én ervaren strijkster! (combinatie met poetsen kan zeker).

 • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

  Type: Dienstenchequebaan

  Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

 • Dringend gezocht huishoudhulp te Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van meer dan 230 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je gaat aan de slag als huishoudhulp bij mensen thuis. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit poetsen, strijken, wassen, en soms ook boodschappen doen.

 • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: UZ LEUVEN

  Type: Vaste Job

  Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

 • Docent Nederlands (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

 • Zaalmedewerker (WESTMALLE)

  Regio: WESTMALLE

  Bedrijf: BUON GUSTO

  Type: Flexijob

  Klanten op een vriendelijke manier begroeten en bedienen. Alles klaarzetten met het oog op de service. Goed samenwerken in teamverband. Weekendwerk is geen probleem voor jou.

Zoek naar antwoorden van ACTLEM SA in sociale netwerken
Look for responds of ACTLEM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTLEM SA. Laat een reactie achter voor ACTLEM SA. ACTLEM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTLEM SA. Leave a respond for ACTLEM SA. ACTLEM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTLEM SA op de google maps. Adres en contacten ACTLEM SA
Location of ACTLEM SA on the google maps. Address and contacts of ACTLEM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTLEM SA ACTLEM SA: MAISON MONTY | Reynkens I | CLAUDE VERHEYLEWEGHEN | DE KLUSJESMAN | Deceuninck Plastics Industries

Other related companies as ACTLEM SA: MAISON MONTY | Reynkens I | CLAUDE VERHEYLEWEGHEN | DE KLUSJESMAN | Deceuninck Plastics Industries

ACTLEM SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTLEM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08473724365. Het bedrijf ACTLEM SA bevindt zich op het adres: 10A AV. DE L'ARTISANAT, BRAINE L'ALLEUD, BRABANT 1420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 701,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ACTLEM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTLEM SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTLEM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTLEM SA, openstaande posities, locatie van ACTLEM SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTLEM SA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACTLEM SA, company assigned to the tax number BE08473724365. The company ACTLEM SA is located at the address: 10A AV. DE L'ARTISANAT, BRAINE L'ALLEUD, BRABANT 1420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 701,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ACTLEM SA were not found.
The main activity of ACTLEM SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTLEM SA is not available. You also can look at reviews of ACTLEM SA, open positions, location of ACTLEM SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTLEM SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTLEM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTLEM SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTLEM SA, employees, financial statistics.