Ninforge Eddy

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Ninforge Eddy
Private companiesReal Estate • Ninforge Eddy

Contactgegevens Ninforge Eddy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ninforge Eddy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ninforge Eddy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Parc 43; 5380; Fernelmont (Marchovelette), België

Telefoon (phone): 081 21 27 75 (+32-081 21 27 75) 081 21 27 75 (+32-081 21 27 75)

Fax (fax): +32 (4) 381-98-60 +32 (4) 381-98-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ninforge Eddy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ninforge Eddy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ninforge Eddy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ninforge Eddy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ninforge Eddy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ninforge Eddy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ninforge Eddy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ninforge Eddy
Products information Ninforge Eddy

BTW identificatienummer (tax): BE09580596923
Ondernemingsnummer: 2059082031
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 386,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Ninforge Eddy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ninforge Eddy
(Get full report from official database of BE for Ninforge Eddy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ninforge Eddy
Addition kinds of activities for Ninforge Eddy

6541. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices
7832. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in
357599. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
36340512. Tandenborstels, elektrisch | Toothbrushes, electric
38240206. Magnetische tellers | Magnetic counters
65310202. Condominium manager | Condominium manager
87110201. Machine tool design | Machine tool design
92210404. Politiebescherming, lokale overheid | Police protection, local government

Werken bij Ninforge Eddy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ninforge Eddy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ninforge Eddy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ninforge Eddy. Looking for open vacancies in other companies

  • Dynamische medewerker bakkerij (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lummen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor een bakkerij.  Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Aanspreekpunt voor de klanten - Bediening - Kassawerk - Werkplek op orde houden

  • Productieverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf; gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een productieverantwoordelijke Je zal instaan voor: leidingg geven in het atelier met het oog op een veilige en rendabele organisatie taakverdeling organisatie werkplek toezicht op orde en veiligheid eindcontrole afgewerkte stukken je helpt ook mee met het bewerkern van metalen stukken: slijpen, boren, zagen, plooien,.. Je zal leidinggeven aan een 10 tal personen.

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • Operator Tap (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

  • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

  • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Studentenjob

    Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

  • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

  • HANDLANGER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Bouwgroep Hendriks

    Type: Vaste Job

    Je verricht allerhande werkzaamheden bij renovatiewerkzaamheden. Op termijn ook volledige nieuwbouwwerkzaamheden. Taken: aanleveren materiaal, assisteren, bewapening plaatsen, mortel maken, werken aan gevels.

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

Zoek naar antwoorden van Ninforge Eddy in sociale netwerken
Look for responds of Ninforge Eddy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ninforge Eddy. Laat een reactie achter voor Ninforge Eddy. Ninforge Eddy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ninforge Eddy. Leave a respond for Ninforge Eddy. Ninforge Eddy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ninforge Eddy op de google maps. Adres en contacten Ninforge Eddy
Location of Ninforge Eddy on the google maps. Address and contacts of Ninforge Eddy

Andere gerelateerde bedrijven als come Ninforge Eddy Ninforge Eddy: Picasso | Olden & Cie SA | HELIOS NAMUR | ANN WOUTERS | Peter Frituur

Other related companies as Ninforge Eddy: Picasso | Olden & Cie SA | HELIOS NAMUR | ANN WOUTERS | Peter Frituur

Ninforge Eddy is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ninforge Eddy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09580596923. Het bedrijf Ninforge Eddy bevindt zich op het adres: Rue du Parc 43; 5380; Fernelmont (Marchovelette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 386,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Ninforge Eddy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ninforge Eddy is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ninforge Eddy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ninforge Eddy, openstaande posities, locatie van Ninforge Eddy op de kaart.

Ninforge Eddy is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ninforge Eddy, company assigned to the tax number BE09580596923. The company Ninforge Eddy is located at the address: Rue du Parc 43; 5380; Fernelmont (Marchovelette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 386,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Ninforge Eddy were not found.
The main activity of Ninforge Eddy is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ninforge Eddy is not available. You also can look at reviews of Ninforge Eddy, open positions, location of Ninforge Eddy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ninforge Eddy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ninforge Eddy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ninforge Eddy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ninforge Eddy, employees, financial statistics.