Lorette F - Dewez P

Contactgegevens Lorette F - Dewez P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lorette F - Dewez P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lorette F - Dewez P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Maladr茅e 17; 6181; Courcelles (Gouy-lez-Pi茅ton), België

Telefoon (phone): 071 84 32 10 (+32-071 84 32 10) 071 84 32 10 (+32-071 84 32 10)

Fax (fax): 071 84 32 10 (+32-071 84 32 10) 071 84 32 10 (+32-071 84 32 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lorette F - Dewez P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lorette F - Dewez P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lorette F - Dewez P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lorette F - Dewez P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lorette F - Dewez P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lorette F - Dewez P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lorette F - Dewez P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lorette F - Dewez P
Products information Lorette F - Dewez P

BTW identificatienummer (tax): BE08056243896
Ondernemingsnummer: 6021301269
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Lorette F - Dewez P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lorette F - Dewez P
(Get full report from official database of BE for Lorette F - Dewez P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lorette F - Dewez P
Addition kinds of activities for Lorette F - Dewez P

251105. Houtbanken, boekenkasten en magazijnrekken | Wood desks, bookcases, and magazine racks
28699911. chloorethenen | Chloroethylenes
35499905. Schroef downs en dozen | Screw downs and boxes
35590202. Leren werkmachines | Leather working machinery
38420203. Katoen, absorberend: gesteriliseerd | Cotton, absorbent: sterilized
50949901. Beads | Beads

Werken bij Lorette F - Dewez P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lorette F - Dewez P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lorette F - Dewez P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lorette F - Dewez P. Looking for open vacancies in other companies

  • Handige winkelmedewerker - Sanitair - Familiebedrijf (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Harelbeke zijn wij op zoek naar een verkoper voor de sanitairafdeling . Samen met je collega sta je klanten met raad en daad bij. Daarnaast zal je ook regelmatig nieuwe producten aanvoeren, bv met een heftruck of elektrische transpallet. Je werkt telkens van maandag tot en met zaterdag. Natuurlijk krijg je dan enkele vaste vrije dagen tijdens de week (dit is bespreekbaar). Het loon voor deze functie is €11,50/u. Toon je interesse? Solliciteer dan snel met jouw cv erbij!

  • Magazijnier/Onderhoudsmecanicien (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Laden en lossen materialen, materieel en machines - Herstellen en onderhouden van materieel en machines - Verplaatsen van materialen en materieel doorheen het magazijn - Materiaal van en naar de werf voeren - Op orde houden van het magazijn - Materialen klaarzetten in het magazijn - Je beheert de voorraad - Bedienen van een heftruck

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Technische beambte (poetsen ihkv dienstencheques) (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: OCMW GOOIK

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij klanten thuis

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Nevele - Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Jobstudent verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent verkoop. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • Barman - kelner STUDENT of FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Studentenjob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: PRESENCE EVENTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

  • Freelance Financial Controller (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van Lorette F - Dewez P in sociale netwerken
Look for responds of Lorette F - Dewez P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lorette F - Dewez P. Laat een reactie achter voor Lorette F - Dewez P. Lorette F - Dewez P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lorette F - Dewez P. Leave a respond for Lorette F - Dewez P. Lorette F - Dewez P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lorette F - Dewez P op de google maps. Adres en contacten Lorette F - Dewez P
Location of Lorette F - Dewez P on the google maps. Address and contacts of Lorette F - Dewez P

Andere gerelateerde bedrijven als come Lorette F - Dewez P Lorette F - Dewez P: TRANSPORTS MARCEL DEPAIRE SA | Weygers Guy Massimo Deco | MOUTEAU J | VAN DEN BROECK | VERBRO

Other related companies as Lorette F - Dewez P: TRANSPORTS MARCEL DEPAIRE SA | Weygers Guy Massimo Deco | MOUTEAU J | VAN DEN BROECK | VERBRO

Lorette F - Dewez P is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lorette F - Dewez P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08056243896. Het bedrijf Lorette F - Dewez P bevindt zich op het adres: Rue de la Maladr茅e 17; 6181; Courcelles (Gouy-lez-Pi茅ton). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Lorette F - Dewez P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lorette F - Dewez P is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lorette F - Dewez P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lorette F - Dewez P, openstaande posities, locatie van Lorette F - Dewez P op de kaart.

Lorette F - Dewez P is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lorette F - Dewez P, company assigned to the tax number BE08056243896. The company Lorette F - Dewez P is located at the address: Rue de la Maladr茅e 17; 6181; Courcelles (Gouy-lez-Pi茅ton). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Lorette F - Dewez P were not found.
The main activity of Lorette F - Dewez P is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lorette F - Dewez P is not available. You also can look at reviews of Lorette F - Dewez P, open positions, location of Lorette F - Dewez P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lorette F - Dewez P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lorette F - Dewez P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lorette F - Dewez P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lorette F - Dewez P, employees, financial statistics.