Weygers Guy Massimo Deco

Contactgegevens Weygers Guy Massimo Deco: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weygers Guy Massimo Deco: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weygers Guy Massimo Deco

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Walenstraat 30; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 23 36 35 (+32-011 23 36 35) 011 23 36 35 (+32-011 23 36 35)

Fax (fax): 011 23 58 29 (+32-011 23 58 29) 011 23 58 29 (+32-011 23 58 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weygers Guy Massimo Deco: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weygers Guy Massimo Deco"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weygers Guy Massimo Deco"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weygers Guy Massimo Deco, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weygers Guy Massimo Deco. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weygers Guy Massimo Deco, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weygers Guy Massimo Deco. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weygers Guy Massimo Deco
Products information Weygers Guy Massimo Deco

BTW identificatienummer (tax): BE01843200683
Ondernemingsnummer: 1824249267
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Store fixtures

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weygers Guy Massimo Deco
(Get full report from official database of BE for Weygers Guy Massimo Deco)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weygers Guy Massimo Deco
Addition kinds of activities for Weygers Guy Massimo Deco

154204. Gespecialiseerde openbare bouwbedrijven | Specialized public building contractors
331206. Pijpen en buizen | Pipes and tubes
22111302. Momie crepe, katoen | Momie crepe, cotton
22410106. Linten, nec | Ribbons, nec
26559903. Lintblokken, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Ribbon blocks, fiber: made from purchased material
50640100. Elektrische apparaten, grote | Electrical appliances, major

Werken bij Weygers Guy Massimo Deco: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weygers Guy Massimo Deco: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weygers Guy Massimo Deco. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weygers Guy Massimo Deco. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker in 2 ploegen (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Tempo Inhouse Kuehne+Nagel (Eindh)

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsmedewerker werk je actief mee vanuit het magazijn aan een correcte en tijdige oplevering van de goederen voor outbound. Samen met het operationele magazijnteam zorg je onder meer voor controle van de uitgevoerde instructies van in- en outbound. Je neemt als kwaliteitsmedewerker de volgende taken en verantwoordelijkheden voor je rekening : ¿Kwaliteitscontroles : bijv. controles uitvoeren op paletten: beschadigingen, aantallen, hoogtes, manier van stapelen, ... ¿Problemen en verbeteringen in het kwaliteitsbewaking identificeren, meewerken aan de analyse van de oorzaken, verbeteringen voorstel kwallen en verbeteringen (deels) zelf mee uitvoeren. ¿Je bent het operationele aanspreekpunt voor het kwaliteitsbeheer op de afdeling.

  • Logistiek bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

  • Productiemedewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opvullen van materiaal klaarzetten van drogers maalmolens en andere randapparatuur (indien nodig). Reinigen van hoppers filters en inkleurtoestellen

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Huishoudhulp regio Aalst (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Je moet de prijsaanvragen van klanten bestuderen en hiervoor de offerte opmaken Je zal per project op zoek gaan naar de beste technische oplossing Je staat in nauw contact met de leveranciers ter voorbereiding van offertes, leveringen,...  Zodra de klant zijn akkoord geeft ga je alle onderdelen bestellen en opvolgen Je volgt het volledige verloop van elk project op (groot en klein) en zorgt dat bij afloop de juiste facturatie kan worden opgemaakt. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands, Frans en Engels. Bij voorkeur kan je ook in de Duitse taal je plan trekken om ook met de leveranciers vlot te communiceren. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een klein bedrijf met familiaal karakter gespecialiseerd in koppelingen en industriële slangen. Ze werken aan projecten op maat van de klant.   Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST.

  • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

  • Testingenieur! (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

  • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

Zoek naar antwoorden van Weygers Guy Massimo Deco in sociale netwerken
Look for responds of Weygers Guy Massimo Deco in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weygers Guy Massimo Deco. Laat een reactie achter voor Weygers Guy Massimo Deco. Weygers Guy Massimo Deco bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weygers Guy Massimo Deco. Leave a respond for Weygers Guy Massimo Deco. Weygers Guy Massimo Deco on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weygers Guy Massimo Deco op de google maps. Adres en contacten Weygers Guy Massimo Deco
Location of Weygers Guy Massimo Deco on the google maps. Address and contacts of Weygers Guy Massimo Deco

Andere gerelateerde bedrijven als come Weygers Guy Massimo Deco Weygers Guy Massimo Deco: HONDENKAPSALON KYON | B.C.H. | ADECCO | JEAN-MARC SOHET | PLANET EUROPE

Other related companies as Weygers Guy Massimo Deco: HONDENKAPSALON KYON | B.C.H. | ADECCO | JEAN-MARC SOHET | PLANET EUROPE

Weygers Guy Massimo Deco is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Weygers Guy Massimo Deco, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01843200683. Het bedrijf Weygers Guy Massimo Deco bevindt zich op het adres: Walenstraat 30; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Store fixtures.
De hoofdactiviteit van Weygers Guy Massimo Deco is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weygers Guy Massimo Deco is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weygers Guy Massimo Deco, openstaande posities, locatie van Weygers Guy Massimo Deco op de kaart.

Weygers Guy Massimo Deco is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Weygers Guy Massimo Deco, company assigned to the tax number BE01843200683. The company Weygers Guy Massimo Deco is located at the address: Walenstraat 30; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Store fixtures.
The main activity of Weygers Guy Massimo Deco is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Weygers Guy Massimo Deco is not available. You also can look at reviews of Weygers Guy Massimo Deco, open positions, location of Weygers Guy Massimo Deco on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weygers Guy Massimo Deco, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weygers Guy Massimo Deco, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weygers Guy Massimo Deco, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weygers Guy Massimo Deco, employees, financial statistics.