Laisnez Veerle

Particuliere bedrijvencommunicatie • Laisnez Veerle
Private companiesCommunications • Laisnez Veerle

Contactgegevens Laisnez Veerle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Laisnez Veerle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Laisnez Veerle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Louis Nutenstraat 4; 2870; Puurs, België

Telefoon (phone): 03 889 11 01 (+32-03 889 11 01) 03 889 11 01 (+32-03 889 11 01)

Fax (fax): +32 (11) 507-61-69 +32 (11) 507-61-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Laisnez Veerle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Laisnez Veerle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Laisnez Veerle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Laisnez Veerle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Laisnez Veerle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Laisnez Veerle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Laisnez Veerle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Laisnez Veerle
Products information Laisnez Veerle

BTW identificatienummer (tax): BE03500213623
Ondernemingsnummer: 9080993652
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Laisnez Veerle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Laisnez Veerle
(Get full report from official database of BE for Laisnez Veerle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Laisnez Veerle
Addition kinds of activities for Laisnez Veerle

8069. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
02529900. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
09130103. Oester bedden | Oyster beds
23260102. Overalls en overalls | Overalls and coveralls
34419903. Uitbreidingsverbindingen (structurele vormen), ijzer of staal | Expansion joints (structural shapes), iron or steel
35450318. Headstocks, draaibank (gereedschapsmiddel accessoires) | Headstocks, lathe (machine tool accessories)
36630108. Pagers (one-way) | Pagers (one-way)
36790400. Elektronische kristallen | Electronic crystals
39990708. Sprays, kunstmatig en bewaard gebleven | Sprays, artificial and preserved
87110200. Industriële ingenieurs | Industrial engineers

Werken bij Laisnez Veerle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Laisnez Veerle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Laisnez Veerle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Laisnez Veerle. Looking for open vacancies in other companies

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

  • Operator (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

  • Offsetdrukker met ervaring (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB EXPERT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Houthalen-Helechteren zoeken wij een offsetdrukker met ervaring (M/V). Je staat in voor de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8 KL).

  • Ontwerper - Tekenaar (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw expertise op gebied van brandbeveiliging stelt u blijvend in staat uitstekende oplossingen uit te werken voor onze klanten: - Calculatie van brandblussystemen (sprinkler) - Uitwerken van ontwerp in AUTOCAD conform de normeringen - Hydraulische berekeningen in specifieke software - Werkvoorbereiding - Verzorgen van de voorraadaanvragen

  • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

  • Wegens groot succes -huishoudhulpen/poetshulpen dienstencheques- Regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Verkoper / Verkoopster slagerij (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelbediende m/v gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Te bespreken Ze zijn open op zaterdag en zondagvoormiddag dus flexibiliteit in het weekend is een must

  • LESGEVER AQUAGYM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les aquagym op 30 november 2018 (08:45-09:30) in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan senioren. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • Management trainees - Binnenland | Voltijds | Kallo | (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670497-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant KATOEN NATIE GROEP combineert wereldwijd engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over een 35-tal landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 15.000 mensen tewerk. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in een hoogtechnologische omgeving? Ben je ondernemend, ambitieus en zit je vol energie? Ben je een doelgerichte werker en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Sta je met 2 voeten op de grond en wil je volop investeren in je toekomst? Dan ben jij misschien wel de persoon die Katoen Natie zoekt! Onder het motto ‘our people make the difference' is onze klant op zoek naar meerdere management trainees. Als management trainee leer je gedurende 2 jaar het reilen en zeilen op een terminal kennen door op verschillende locaties mee te draaien: laden en lossen op de vloer, transportplanning, klantendienst etc. Na een doorgedreven opleiding, krijg je een site in het binnenland toegewezen waar je aansturing dient te geven over het terminalgebeuren.

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

Zoek naar antwoorden van Laisnez Veerle in sociale netwerken
Look for responds of Laisnez Veerle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Laisnez Veerle. Laat een reactie achter voor Laisnez Veerle. Laisnez Veerle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Laisnez Veerle. Leave a respond for Laisnez Veerle. Laisnez Veerle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Laisnez Veerle op de google maps. Adres en contacten Laisnez Veerle
Location of Laisnez Veerle on the google maps. Address and contacts of Laisnez Veerle

Andere gerelateerde bedrijven als come Laisnez Veerle Laisnez Veerle: De Pourcq Brood en Banket | DE BETSBERG | BOUVY CLAUDE | CHANTAL DEBATY | De Cocker Gebr

Other related companies as Laisnez Veerle: De Pourcq Brood en Banket | DE BETSBERG | BOUVY CLAUDE | CHANTAL DEBATY | De Cocker Gebr

Laisnez Veerle is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Laisnez Veerle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03500213623. Het bedrijf Laisnez Veerle bevindt zich op het adres: Louis Nutenstraat 4; 2870; Puurs. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Laisnez Veerle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Laisnez Veerle is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Laisnez Veerle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Laisnez Veerle, openstaande posities, locatie van Laisnez Veerle op de kaart.

Laisnez Veerle is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Laisnez Veerle, company assigned to the tax number BE03500213623. The company Laisnez Veerle is located at the address: Louis Nutenstraat 4; 2870; Puurs. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Laisnez Veerle were not found.
The main activity of Laisnez Veerle is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Laisnez Veerle is not available. You also can look at reviews of Laisnez Veerle, open positions, location of Laisnez Veerle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Laisnez Veerle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Laisnez Veerle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Laisnez Veerle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Laisnez Veerle, employees, financial statistics.