De Pourcq Brood en Banket

Particuliere bedrijvencommunicatie • De Pourcq Brood en Banket
Private companiesCommunications • De Pourcq Brood en Banket

Contactgegevens De Pourcq Brood en Banket: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Pourcq Brood en Banket: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Pourcq Brood en Banket

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 3; 9890; Gavere (Dikkelvenne), België

Telefoon (phone): 09 384 85 45 (+32-09 384 85 45) 09 384 85 45 (+32-09 384 85 45)

Fax (fax): +32 (87) 766-56-75 +32 (87) 766-56-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Pourcq Brood en Banket: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Pourcq Brood en Banket"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Pourcq Brood en Banket"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Pourcq Brood en Banket, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Pourcq Brood en Banket. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Pourcq Brood en Banket, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Pourcq Brood en Banket. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Pourcq Brood en Banket
Products information De Pourcq Brood en Banket

BTW identificatienummer (tax): BE08838195800
Ondernemingsnummer: 3225006103
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 158,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in De Pourcq Brood en Banket zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Pourcq Brood en Banket
(Get full report from official database of BE for De Pourcq Brood en Banket)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Pourcq Brood en Banket
Addition kinds of activities for De Pourcq Brood en Banket

799103. Oefenfaciliteiten | Exercise facilities
07119902. Lime verspreiding diensten | Lime spreading services
23390310. Sportkleding, dames | Sportswear, women's
35439900. Industriële patronen, nec | Industrial patterns, nec
59490205. Quiltmaterialen en benodigdheden | Quilting materials and supplies
59991804. Apparatuur voor kinderen, nv | Children's equipment, nec

Werken bij De Pourcq Brood en Banket: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Pourcq Brood en Banket: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Pourcq Brood en Banket. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Pourcq Brood en Banket. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voedingssector (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Incopack te Dilsen-Stokkem zijn wij dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je werkt 2 à 3 dagen per week in 2 ploegen of de nachtdienst. Zodra je het hele productieproces kent maak je kans op weekcontracten.

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

  • Productieplanner bouwsector m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat instaat voor het produceren van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een productieplanner. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe en uitdagende job? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je maakt efficiënte dag- en weekplanningen op. Je overlegt dagelijks met de betrokken afdelingen. Je volgt alles nauwgezet op om de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je staat in nauw contact met de klanten en transporteurs en informeert over leveringen.

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Backend Developer (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: VERSO

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdagingen • Als Developer bij Audience Advantage werk je nauw samen met het technisch team en het productieteam. • Je ontwikkelt en onderhoudt een innovatieve en technisch sterke apps, integreert deze met back-end systemen en CRM’s. Hierbij zorg jij voor de correcte opzet van de app, je kiest de juiste 3rd party componenten en SDK’s, en zorgt uiteraard ook voor het hardcore development! • Je coacht, helpt en ondersteunt jouw collega’s en neemt mee de verantwoordelijkheid op in het technisch opleveren van het project. • Je denkt mee over features, applicaties en innovatieve oplossingen.

  • Technisch operator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Vaste Job

    Voor een grafsch bedrijf zijn we op zoek naar een machinesteller/bediender die bij voorkeur ervaring in de sector heeft. Je staat in voor het stellen en bedienen van een machine. Je bent leergierig en staat open om een opleiding te volgen om ook andere machines te besturen. Je bent technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring waardoor je ook kleine storingen kan oplossen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, orde en netheid. Je hebt geen schrik voor fysieke arbeid en wilt werken in dagdienst of 2 ploegen. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en bent flexibel ingesteld.

  • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

  • instituteur maternel (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    1 leerkracht kleuteronderwijs in onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur

Zoek naar antwoorden van De Pourcq Brood en Banket in sociale netwerken
Look for responds of De Pourcq Brood en Banket in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Pourcq Brood en Banket. Laat een reactie achter voor De Pourcq Brood en Banket. De Pourcq Brood en Banket bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Pourcq Brood en Banket. Leave a respond for De Pourcq Brood en Banket. De Pourcq Brood en Banket on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Pourcq Brood en Banket op de google maps. Adres en contacten De Pourcq Brood en Banket
Location of De Pourcq Brood en Banket on the google maps. Address and contacts of De Pourcq Brood en Banket

Andere gerelateerde bedrijven als come De Pourcq Brood en Banket De Pourcq Brood en Banket: NOTRE FOYER | WILLY DE KNIJF | RUDI VANDREPOTTE | KAMOEN JAN | Euro-Taxis SA

Other related companies as De Pourcq Brood en Banket: NOTRE FOYER | WILLY DE KNIJF | RUDI VANDREPOTTE | KAMOEN JAN | Euro-Taxis SA

De Pourcq Brood en Banket is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Pourcq Brood en Banket, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08838195800. Het bedrijf De Pourcq Brood en Banket bevindt zich op het adres: Kerkstraat 3; 9890; Gavere (Dikkelvenne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 158,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in De Pourcq Brood en Banket zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Pourcq Brood en Banket is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Pourcq Brood en Banket is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Pourcq Brood en Banket, openstaande posities, locatie van De Pourcq Brood en Banket op de kaart.

De Pourcq Brood en Banket is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Pourcq Brood en Banket, company assigned to the tax number BE08838195800. The company De Pourcq Brood en Banket is located at the address: Kerkstraat 3; 9890; Gavere (Dikkelvenne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 158,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in De Pourcq Brood en Banket were not found.
The main activity of De Pourcq Brood en Banket is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Pourcq Brood en Banket is not available. You also can look at reviews of De Pourcq Brood en Banket, open positions, location of De Pourcq Brood en Banket on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Pourcq Brood en Banket, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Pourcq Brood en Banket, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Pourcq Brood en Banket, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Pourcq Brood en Banket, employees, financial statistics.