G茅rard Eddy

Particuliere bedrijvenWatervervoer • G茅rard Eddy

Contactgegevens G茅rard Eddy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G茅rard Eddy: address, phone, fax, email, website, opening hours

G茅rard Eddy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Gramptinne 35; 5300; Andenne (Thon), België

Telefoon (phone): 081 58 15 26 (+32-081 58 15 26) 081 58 15 26 (+32-081 58 15 26)

Fax (fax): +32 (50) 182-76-90 +32 (50) 182-76-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G茅rard Eddy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G茅rard Eddy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G茅rard Eddy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G茅rard Eddy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G茅rard Eddy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G茅rard Eddy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G茅rard Eddy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G茅rard Eddy
Products information G茅rard Eddy

BTW identificatienummer (tax): BE08675872802
Ondernemingsnummer: 4478820800
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 406,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in G茅rard Eddy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G茅rard Eddy
(Get full report from official database of BE for G茅rard Eddy)

Aanvulling soorten activiteiten voor G茅rard Eddy
Addition kinds of activities for G茅rard Eddy

207701. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
305201. Tuinslang | Rubber hose
24939902. Bulletinborden, hout | Bulletin boards, wood
28210405. Ftaalzuuranhydrideharsen | Phthalic anhydride resins
50879905. Drankuitrusting en -systemen | Liquor dispensing equipment and systems
82110206. Privé basisschool | Private elementary school

Werken bij G茅rard Eddy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G茅rard Eddy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G茅rard Eddy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G茅rard Eddy. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

  • Tijdelijke lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een tijdelijke lasser om te werken aan kranen (op de begane grond). Wat zijn je taken als lasser? Je staat in voor een tijdelijke lasopdracht van zeker al 2 à 3 weken. Verlenging is mogelijk maar hier is nog geen absolute zekerheid over Als gecertificeerd lasser kan je vlot halfautomaat lassen Je last onderdelen aan kranen, maar werkt gewoon op de begane grond

  • Voormaler (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Houthalen zijn wij op zoek naar een voormaler voor de produktieafdeling. De voormaler is bereid te werken in ploegen (morgen-, middag- en nachtploeg) en vervult volgende fysiek belastende en sterk uitvoerende taken: Voormalen en crushen van pigmenten Ompakken van pigmenten Bereiden van dispersies Thermisch behandelen van pigmenten Uitvoeren van clean-ups Gebruik van de pennemolen

  • Flexibele productiearbeiders - ploegenwerk (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal een aantal dagen per week instaan voor het manueel inpakken van de afgewerkte producten - Je voorziet de lijnen van de verpakkingsmaterialen - Je plaatst afgewerkte palletten weg met een elektrische transpalet - Je reinigt de machine en ruimt op waar nodig.

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Beernem-Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Kinesist / Kinesitherapeut (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GEERT MORIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega! Je past kinesitherapeutische behandelingen en aquarevalidatie toe bij mensen met een motorische beperking. Dit voor alle doelgroepen, kinderen, volwassenen en ouderen.

Zoek naar antwoorden van G茅rard Eddy in sociale netwerken
Look for responds of G茅rard Eddy in social networks

Lees alle opmerkingen voor G茅rard Eddy. Laat een reactie achter voor G茅rard Eddy. G茅rard Eddy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G茅rard Eddy. Leave a respond for G茅rard Eddy. G茅rard Eddy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G茅rard Eddy op de google maps. Adres en contacten G茅rard Eddy
Location of G茅rard Eddy on the google maps. Address and contacts of G茅rard Eddy

Andere gerelateerde bedrijven als come G茅rard Eddy G茅rard Eddy: COGETRASEC | Mara A | MOERMAN MARNIX | E.M.S. | De Smet Sonia

Other related companies as G茅rard Eddy: COGETRASEC | Mara A | MOERMAN MARNIX | E.M.S. | De Smet Sonia

G茅rard Eddy is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G茅rard Eddy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08675872802. Het bedrijf G茅rard Eddy bevindt zich op het adres: Rue de Gramptinne 35; 5300; Andenne (Thon). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 406,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in G茅rard Eddy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G茅rard Eddy is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G茅rard Eddy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G茅rard Eddy, openstaande posities, locatie van G茅rard Eddy op de kaart.

G茅rard Eddy is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is G茅rard Eddy, company assigned to the tax number BE08675872802. The company G茅rard Eddy is located at the address: Rue de Gramptinne 35; 5300; Andenne (Thon). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 406,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in G茅rard Eddy were not found.
The main activity of G茅rard Eddy is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of G茅rard Eddy is not available. You also can look at reviews of G茅rard Eddy, open positions, location of G茅rard Eddy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G茅rard Eddy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G茅rard Eddy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G茅rard Eddy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G茅rard Eddy, employees, financial statistics.