COGETRASEC

Contactgegevens COGETRASEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COGETRASEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

COGETRASEC

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): 1E, bte 116 Avenue Général Michel 6000 Charleroi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-27-03-56 32-71-27-03-56

Fax (fax): 32-71-27-03-56 32-71-27-03-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COGETRASEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COGETRASEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COGETRASEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COGETRASEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COGETRASEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COGETRASEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COGETRASEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COGETRASEC
Products information COGETRASEC

BTW identificatienummer (tax): BE01981628417
Ondernemingsnummer: 9617950439
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 222,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in COGETRASEC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Auditing

Profiel (profile): Audit - Training - Work Organisation Risk management Document arrangement and management VCA/BESACC - Coordination of site projects and accomplishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COGETRASEC
(Get full report from official database of BE for COGETRASEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor COGETRASEC
Addition kinds of activities for COGETRASEC

299201. Smeeroliën | Lubricating oils
509906. Muziekinstrumenten | Musical instruments
26790300. Behang | Wallpaper
28740104. Fosforzuur | Phosphoric acid
34430121. Tanks, gevoerd: metalen plaat | Tanks, lined: metal plate
73899962. Printerservices: vouwen, sorteren, enz. | Printers' services: folding, collating, etc.

Werken bij COGETRASEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COGETRASEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COGETRASEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COGETRASEC. Looking for open vacancies in other companies

 • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

 • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

 • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

 • Orpickers gezocht/grobbendonk/2 ploegen (m/v) (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar magazijnmedewerkers in Grobbendonk in zowel vroege als late (afwisselend 2-ploegen). Klaar om deze week of volgende week op te starten? Interesse om te werken als magazijnier? Kan je nauwkeurig werken? Dan is deze job misschien iets voor jou...

 • Schrijnwerker (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

 • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

 • Bijlesgever Java (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Studentenjob

  Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

 • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: INTELECT

  Type: Vaste Job

  Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Preventieadviseur Freelance (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van COGETRASEC in sociale netwerken
Look for responds of COGETRASEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor COGETRASEC. Laat een reactie achter voor COGETRASEC. COGETRASEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COGETRASEC. Leave a respond for COGETRASEC. COGETRASEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COGETRASEC op de google maps. Adres en contacten COGETRASEC
Location of COGETRASEC on the google maps. Address and contacts of COGETRASEC

Andere gerelateerde bedrijven als come COGETRASEC COGETRASEC: Lauwers BVBA | Challenger | MARTINE RAYEN | KAREL LENAERTS | SOCIAAL CENTRUM MERKSEM

Other related companies as COGETRASEC: Lauwers BVBA | Challenger | MARTINE RAYEN | KAREL LENAERTS | SOCIAAL CENTRUM MERKSEM

COGETRASEC is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is COGETRASEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01981628417. Het bedrijf COGETRASEC bevindt zich op het adres: 1E, bte 116 Avenue Général Michel 6000 Charleroi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 222,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Audit - Training - Work Organisation Risk management Document arrangement and management VCA/BESACC - Coordination of site projects and accomplishments. Branchecategorie is Auditing. Producten gemaakt in COGETRASEC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COGETRASEC is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COGETRASEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COGETRASEC, openstaande posities, locatie van COGETRASEC op de kaart.

COGETRASEC is a company, that was registered 2013 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is COGETRASEC, company assigned to the tax number BE01981628417. The company COGETRASEC is located at the address: 1E, bte 116 Avenue Général Michel 6000 Charleroi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 222,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Audit - Training - Work Organisation Risk management Document arrangement and management VCA/BESACC - Coordination of site projects and accomplishments. Industry category is Auditing. Products created in COGETRASEC were not found.
The main activity of COGETRASEC is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COGETRASEC is not available. You also can look at reviews of COGETRASEC, open positions, location of COGETRASEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COGETRASEC, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COGETRASEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COGETRASEC, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COGETRASEC, employees, financial statistics.