Brasselle Vincent

Contactgegevens Brasselle Vincent: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brasselle Vincent: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brasselle Vincent

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Closeraie 38-2; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt), België

Telefoon (phone): 04 225 04 44; 0478 21 33 24 (+32-04 225 04 44; 0478 21 33 24) 04 225 04 44; 0478 21 33 24 (+32-04 225 04 44; 0478 21 33 24)

Fax (fax): +32 (2) 418-39-82 +32 (2) 418-39-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brasselle Vincent: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brasselle Vincent"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brasselle Vincent"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brasselle Vincent, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brasselle Vincent. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brasselle Vincent, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brasselle Vincent. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brasselle Vincent
Products information Brasselle Vincent

BTW identificatienummer (tax): BE05635955810
Ondernemingsnummer: 2040954589
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Brasselle Vincent zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brasselle Vincent
(Get full report from official database of BE for Brasselle Vincent)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brasselle Vincent
Addition kinds of activities for Brasselle Vincent

2761. Manifold business formulieren | Manifold business forms
28420104. Drain pijp oplosmiddelen of schoonmakers | Drain pipe solvents or cleaners
32920401. Remverbindingen, asbest | Brake linings, asbestos
36790100. Elektronische schakelingen | Electronic circuits
57190502. Linens | Linens
97219900. Internationale zaken, nv | International affairs, nec

Werken bij Brasselle Vincent: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brasselle Vincent: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brasselle Vincent. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brasselle Vincent. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Bevrachter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten, een transportfirma, zijn we op zoek naar een bevrachter (m/v) Is plannen en organiseren jouw passie? Ga je op administratief vlak zeer nauwkeurig te werk? Ben je een echte "problem solver" en ben je een "out of the box" denker? Dan is dit de job voor jou!!!! Wat ga je doen: Je staat in voor het dagelijks contact met klanten. Je organiseert de transportopdrachten en volgt deze administratief mee op.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • interieurverzorgster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MARYS

    Type: Dienstenchequebaan

    poetsen, strijken bij particuliere klanten thuis met dienstencheques

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • Verkoopmedewerker Bon'Ap Herent 30 uur (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • Chauffeur CE - NACHT - NATIONAAL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Manpower

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende bekende groothandel in groenten en fruit te Geel, zijn we op zoek naar chauffeurs met een rijbewijs CE. Onze klant is zowel op zoek naar week- als weekendchauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de klanten in gans Belgie. Bij het zelf laden en lossen maak je gebruik van rolcontainers en/of manuele transpalet. Je levert de bestelling nauwkeurig en neemt het leeggoed terug mee naar het bedrijf. Je gaat strikt om met de wegcode en verzekert een perfecte staat en netheid van het voertuig. Onze klant is zowel op zoek naar weekend- als weekchauffeurs, halftijds of voltijds.

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

  • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

Zoek naar antwoorden van Brasselle Vincent in sociale netwerken
Look for responds of Brasselle Vincent in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brasselle Vincent. Laat een reactie achter voor Brasselle Vincent. Brasselle Vincent bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brasselle Vincent. Leave a respond for Brasselle Vincent. Brasselle Vincent on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brasselle Vincent op de google maps. Adres en contacten Brasselle Vincent
Location of Brasselle Vincent on the google maps. Address and contacts of Brasselle Vincent

Andere gerelateerde bedrijven als come Brasselle Vincent Brasselle Vincent: RESTAURANT SABAYON | EDITION & IMPRIMERIE | Nettas | LE D?P?T | JEAN-CLAUDE KINTZIGER

Other related companies as Brasselle Vincent: RESTAURANT SABAYON | EDITION & IMPRIMERIE | Nettas | LE D?P?T | JEAN-CLAUDE KINTZIGER

Brasselle Vincent is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brasselle Vincent, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05635955810. Het bedrijf Brasselle Vincent bevindt zich op het adres: Avenue de la Closeraie 38-2; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Brasselle Vincent zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brasselle Vincent is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brasselle Vincent is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brasselle Vincent, openstaande posities, locatie van Brasselle Vincent op de kaart.

Brasselle Vincent is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brasselle Vincent, company assigned to the tax number BE05635955810. The company Brasselle Vincent is located at the address: Avenue de la Closeraie 38-2; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Brasselle Vincent were not found.
The main activity of Brasselle Vincent is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Brasselle Vincent is not available. You also can look at reviews of Brasselle Vincent, open positions, location of Brasselle Vincent on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brasselle Vincent, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brasselle Vincent, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brasselle Vincent, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brasselle Vincent, employees, financial statistics.