JEAN-CLAUDE KINTZIGER

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • JEAN-CLAUDE KINTZIGER
Private companiesSocial Services • JEAN-CLAUDE KINTZIGER

Contactgegevens JEAN-CLAUDE KINTZIGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-CLAUDE KINTZIGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-CLAUDE KINTZIGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHANOINE PAUL LEY 22; 6792; AUBANGE, België

Telefoon (phone): 63387057 (+32-63387057) 63387057 (+32-63387057)

Fax (fax): +32 (60) 305-33-51 +32 (60) 305-33-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-CLAUDE KINTZIGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-CLAUDE KINTZIGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-CLAUDE KINTZIGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-CLAUDE KINTZIGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-CLAUDE KINTZIGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-CLAUDE KINTZIGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-CLAUDE KINTZIGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-CLAUDE KINTZIGER
Products information JEAN-CLAUDE KINTZIGER

BTW identificatienummer (tax): BE09451782226
Ondernemingsnummer: 6556610107
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-CLAUDE KINTZIGER
(Get full report from official database of BE for JEAN-CLAUDE KINTZIGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-CLAUDE KINTZIGER
Addition kinds of activities for JEAN-CLAUDE KINTZIGER

335199. Koper rollen en tekenen, nec | Copper rolling and drawing, nec
28920106. Lood azide (explosief) | Lead azide (explosive)
32110304. Structurele glas | Structural glass
34690302. Architecturale panelen of delen, porselein geëmailleerd | Architectural panels or parts, porcelain enameled
34919902. Gecomprimeerde gascilinderventielen | Compressed gas cylinder valves
35230110. Haying machines: maaiers, harken, stapelaars, enz. | Haying machines: mowers, rakes, stackers, etc.
38299904. Compassen, magnetisch: draagbaar type | Compasses, magnetic: portable type
67999905. Vastgoedbeleggers, behalve exploitanten van onroerend goed | Real estate investors, except property operators

Werken bij JEAN-CLAUDE KINTZIGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-CLAUDE KINTZIGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-CLAUDE KINTZIGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-CLAUDE KINTZIGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Bereider (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

  • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

  • Huishoudhulp Peer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • ZAALMEDEWERKER Brasserie (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: BRASSERIE SEBASTIAAN

    Type: Vaste Job

    We zoeken een leuke collega voor ons zaalteam! Ben je een gedreven persoon die de horeca-microbe te pakken heeft? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek! We zoeken iemand die vooral leergierig is, en die reeds een beperkte ervaring heeft in de bediening/ hospitality. We voorzien intern verdere begeleiding en vervolmaking. 4 dagen werkweek, Vast voltijds contract, geen service coupé, geen ochtenddiensten, geen nachtwerk! 5 weken verlof/ jaar. Vrij tijdens gentse feesten en vrij tijdens de gentse horecabeurs!

  • WERFRESERVE technieker HVAC / installateur sanitair (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Werfreserve

    Een harde werker, zelfstandig, matuur, flexibel, correct, stipt. Correcte verloning, afwisseling in je job, dichtbij werken of op verplaatsing met overnachting. Is dit waar jij naar op zoek bent? Stel je dan even aan ons voor. Wij leggen nu een werfreserve aan voor toekomstige projecten en zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider voor installatie HVAC technieken en/of sanitaire installaties. Enige basiskennis is noodzakelijk

  • begeleider kinderopvang (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OKO & ZO

    Type: Werfreserve

    - De buitenschoolse kinderopvang van vzw OKO&ZO biedt opvang aan in de gemeente Zele. - Je staat in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. kind - Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Dit gebeurt in een niet-schoolse sfeer. - Je hebt aandacht voor veiligheid, verzorging en hygiëne. - Je informeert de ouders over het verloop van de dag. pvoeder opvoedster - Je werkt samen in een team. kinderbegeleider kinderbegeleidster - Je werkt met grotendeels onderbroken uren: tijdens schooldagen is de opvang open tussen 6u30 en 8u15 en na schooltijd tot 18u.30, ook op woensdagnamiddag. Op schoolvrije dagen en tijdens de vakantieperiodes is de opvang geopend tussen 6u30 en 18u30. Tijdens schooluren is er tijd voor teamvergadering, voorbereidingen en onderhoud van de lokaties.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van JEAN-CLAUDE KINTZIGER in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-CLAUDE KINTZIGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-CLAUDE KINTZIGER. Laat een reactie achter voor JEAN-CLAUDE KINTZIGER. JEAN-CLAUDE KINTZIGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-CLAUDE KINTZIGER. Leave a respond for JEAN-CLAUDE KINTZIGER. JEAN-CLAUDE KINTZIGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-CLAUDE KINTZIGER op de google maps. Adres en contacten JEAN-CLAUDE KINTZIGER
Location of JEAN-CLAUDE KINTZIGER on the google maps. Address and contacts of JEAN-CLAUDE KINTZIGER

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-CLAUDE KINTZIGER JEAN-CLAUDE KINTZIGER: FD & H Tax Consulting BVBA | Flashlight/APR Belgium NV | J.D. DABIN | HOME DEKOR BVBA | A HERMES

Other related companies as JEAN-CLAUDE KINTZIGER: FD & H Tax Consulting BVBA | Flashlight/APR Belgium NV | J.D. DABIN | HOME DEKOR BVBA | A HERMES

JEAN-CLAUDE KINTZIGER is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-CLAUDE KINTZIGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09451782226. Het bedrijf JEAN-CLAUDE KINTZIGER bevindt zich op het adres: RUE CHANOINE PAUL LEY 22; 6792; AUBANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 723,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van JEAN-CLAUDE KINTZIGER is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-CLAUDE KINTZIGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-CLAUDE KINTZIGER, openstaande posities, locatie van JEAN-CLAUDE KINTZIGER op de kaart.

JEAN-CLAUDE KINTZIGER is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-CLAUDE KINTZIGER, company assigned to the tax number BE09451782226. The company JEAN-CLAUDE KINTZIGER is located at the address: RUE CHANOINE PAUL LEY 22; 6792; AUBANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 723,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of JEAN-CLAUDE KINTZIGER is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-CLAUDE KINTZIGER is not available. You also can look at reviews of JEAN-CLAUDE KINTZIGER, open positions, location of JEAN-CLAUDE KINTZIGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-CLAUDE KINTZIGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-CLAUDE KINTZIGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-CLAUDE KINTZIGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-CLAUDE KINTZIGER, employees, financial statistics.