Frederickx Foto

Contactgegevens Frederickx Foto: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frederickx Foto: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frederickx Foto

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogdorpsstraat 19; 3570; Alken, België

Telefoon (phone): 011 31 36 70 (+32-011 31 36 70) 011 31 36 70 (+32-011 31 36 70)

Fax (fax): 011 31 36 70 (+32-011 31 36 70) 011 31 36 70 (+32-011 31 36 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frederickx Foto: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frederickx Foto"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frederickx Foto"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frederickx Foto, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frederickx Foto. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frederickx Foto, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frederickx Foto. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frederickx Foto
Products information Frederickx Foto

BTW identificatienummer (tax): BE08426757812
Ondernemingsnummer: 4560394287
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 899,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Frederickx Foto zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frederickx Foto
(Get full report from official database of BE for Frederickx Foto)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frederickx Foto
Addition kinds of activities for Frederickx Foto

16230200. Communicatie lijn en transmissie toren constructie | Communication line and transmission tower construction
22419911. Wollen smalle geweven goederen | Wool narrow woven goods
32550305. Tegel, klei vuurvast | Tile, clay refractory
35370207. Dollies (hand- of elektrische trucks), industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Dollies (hand or power trucks), industrial,except mining
38230503. Vloeistof analyse instrumenten, industrieel proces type | Liquid analysis instruments, industrial process type
50999903. Containers: glas, metaal of plastic | Containers: glass, metal or plastic
57319908. Tape recorders en spelers | Tape recorders and players
82999904. Bijbel school | Bible school

Werken bij Frederickx Foto: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frederickx Foto: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frederickx Foto. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frederickx Foto. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 Techniekers Voedingsbedrijf Regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van productiemachines, alle nutsvoorzieningen en de gebouwen Technisch onderhoud van de installaties Verhelpen van storingen Herstellen van defecten

  • Grondwerker seininrichting afdeling RAIL (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker seininrichting staat u binnen onze afdeling rail in voor bouwkundige werken rond en onder het spoor. Uw takenpakket bestaat uit: •het plaatsen van seinmasten •gieten van betonsokkels voor cabines •dwarsdoorsteken maken onder de sporen •ingraven van kabels en buizen •samen met uw collega’s staat u in voor de kwaliteit en veiligheid van deze werken U bent bereid om overdag te werken en occasioneel 's nachts.

  • Cargo Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De tijdige en nauwkeurige administratieve verwerking van begin tot einde van vrachtdocumenten volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Controleren van vrachtzendingen volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Data entry in het cargo computersysteem. Dagelijks contact met klanten en leveranciers, zowel telefonisch als aan het loket  

  • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

  • Industrieel elektricien (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Malle zijn wij op zoek naar gemotiveerde industrieel elektriciens - Onderhouden en herstellen van elektrische installaties - Installeren en aansluiten van elektriciteitskasten en verdeeldozen - Aansluiten van verschillende types van kabels

  • Onderhoudsmecanicien regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Genk biedt een interessante job als mechanieker. Ze bieden een gespecialiseerd dienstverleningsconcept aan in de industrieel-technische arbeidsmarkt. Wat zal jou takenpakket juist inhouden? - je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of -installaties in jouw regio (straal van 30km rond onze vestiging in Genk). Dit bij verschillende bedrijven met diverse installaties. - de opdrachten kunnen variëren van enkele weken tot maanden bij vaste klanten. - de werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,..) en de kritieke punten (slijtage, smering,...) controleren. - defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,..). - technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... - preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging,...) of de onderhoudshistoriek. - het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, herstellen, controleren...) - de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. - mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent textiel elke woensdag van 13u15 tot 16u30 (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een textielbedrijf te Deerlijk zijn we op zoek naar een jobstudent die elke woensdagnamiddag kan werken van 13u15 tot 16u30. Je staat naast een werknemer met de nodige ervaring die je leert om tapijten te franjeren.

  • Student frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Bree zoeken we studenten tijdens de avonduren in het weekend (17u-max 21u). Eventueel ook op woensdagavond of vrijdagavond.  Hulp bij het aannemen van bestellingen, voorbereidend werk, tafels afruimen, maaltijden inpakken,... Klant heeft voorkeur voor kandidaten die in Bree wonen, omdat deze snel oproepbaar zijn bij drukte.

  • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

    Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

  • Operator 2 ploegen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een volledige geautomatiseerd machinepark. Als operator sta je hierbij vooral in voor de controle van het productieproces. Je doet tevens testen en rapporteert deze. Bij onregelmatigheden zoek je naar de oorzaak en verwittig je indien nodig de technische dienst.

  • Bewakingsagent parkeerbeheer M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch, jong en groeiende bewakingsonderneming zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) voor het parkeerbeheer te Leuven. Uw taken bestaan eruit om te observeren, te controleren en te rapporteren. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de geparkeerde wagens in de betalende parkeerzones of blauwe zones van de Stad Leuven (Leuven, Kessel-Lo, Heverlee). Je stelt de materiële feiten vast en kan in gezet worden in 3 verschillende shiften.

Zoek naar antwoorden van Frederickx Foto in sociale netwerken
Look for responds of Frederickx Foto in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frederickx Foto. Laat een reactie achter voor Frederickx Foto. Frederickx Foto bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frederickx Foto. Leave a respond for Frederickx Foto. Frederickx Foto on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frederickx Foto op de google maps. Adres en contacten Frederickx Foto
Location of Frederickx Foto on the google maps. Address and contacts of Frederickx Foto

Andere gerelateerde bedrijven als come Frederickx Foto Frederickx Foto: LEDERATELIERTJE | PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY | CHRISTINE CUVELIER | STUDIO MICROCAM | COLLAERTS A

Other related companies as Frederickx Foto: LEDERATELIERTJE | PISCINE COMMUNAL DU BLOCRY | CHRISTINE CUVELIER | STUDIO MICROCAM | COLLAERTS A

Frederickx Foto is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Frederickx Foto, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08426757812. Het bedrijf Frederickx Foto bevindt zich op het adres: Hoogdorpsstraat 19; 3570; Alken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 899,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Photographers. Producten gemaakt in Frederickx Foto zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Frederickx Foto is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frederickx Foto is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frederickx Foto, openstaande posities, locatie van Frederickx Foto op de kaart.

Frederickx Foto is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Frederickx Foto, company assigned to the tax number BE08426757812. The company Frederickx Foto is located at the address: Hoogdorpsstraat 19; 3570; Alken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 899,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Photographers. Products created in Frederickx Foto were not found.
The main activity of Frederickx Foto is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Frederickx Foto is not available. You also can look at reviews of Frederickx Foto, open positions, location of Frederickx Foto on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frederickx Foto, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frederickx Foto, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frederickx Foto, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frederickx Foto, employees, financial statistics.