APOTHEEK VANDENBERGHE

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • APOTHEEK VANDENBERGHE
Private companiesSocial Services • APOTHEEK VANDENBERGHE

Contactgegevens APOTHEEK VANDENBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APOTHEEK VANDENBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

APOTHEEK VANDENBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 2; 8660; DE PANNE, België

Telefoon (phone): 58421414 (+32-58421414) 58421414 (+32-58421414)

Fax (fax): +32 (60) 190-82-92 +32 (60) 190-82-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APOTHEEK VANDENBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APOTHEEK VANDENBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APOTHEEK VANDENBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APOTHEEK VANDENBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APOTHEEK VANDENBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APOTHEEK VANDENBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APOTHEEK VANDENBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APOTHEEK VANDENBERGHE
Products information APOTHEEK VANDENBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE07216888427
Ondernemingsnummer: 5621398925
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 201,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in APOTHEEK VANDENBERGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APOTHEEK VANDENBERGHE
(Get full report from official database of BE for APOTHEEK VANDENBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor APOTHEEK VANDENBERGHE
Addition kinds of activities for APOTHEEK VANDENBERGHE

753600. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
07230203. Feed milling, custom services | Feed milling, custom services
22111300. Kruiden en andere gekrute textielstoffen, katoen | Crepes and other crinkled texture fabrics, cotton
23939902. Kussens, behalve lente en tapijt: aangekochte materialen | Cushions, except spring and carpet: purchased materials
25119905. Nieuwigheden meubels: hout | Novelty furniture: wood
42260000. Speciale opslag en opslag, nec | Special warehousing and storage, nec
50840708. Opnamemateriaal en accessoires | Recording instruments and accessories
87340201. Automobiel beproeven en testen van grond | Automobile proving and testing ground

Werken bij APOTHEEK VANDENBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APOTHEEK VANDENBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APOTHEEK VANDENBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APOTHEEK VANDENBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG-lasser staal en inox - dag (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Rumbeke zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser. Het bedrijf staat voor hoogwaardige afwerking en zoeken iemand met oog voor kwaliteit. Je zal instaan voor het lassen van grote en kleine onderdelen, van verlichting tot afschermingen van machines.

  • Productie operator M/V (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

  • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heusden-Zolder, 20 uur per week. (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heusden-Zolder. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Student verkoop kleding op zondag (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt als jobstudent in een kledingszaak voor dames- en herenkleding. U helpt alles mee op orde houden, rekken aanvullen, kleding plooien, klanten verder helpen, ...

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Docent Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Verpleegkundige in de thuiszorg, Brugge - Knokke (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van APOTHEEK VANDENBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of APOTHEEK VANDENBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor APOTHEEK VANDENBERGHE. Laat een reactie achter voor APOTHEEK VANDENBERGHE. APOTHEEK VANDENBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APOTHEEK VANDENBERGHE. Leave a respond for APOTHEEK VANDENBERGHE. APOTHEEK VANDENBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APOTHEEK VANDENBERGHE op de google maps. Adres en contacten APOTHEEK VANDENBERGHE
Location of APOTHEEK VANDENBERGHE on the google maps. Address and contacts of APOTHEEK VANDENBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come APOTHEEK VANDENBERGHE APOTHEEK VANDENBERGHE: FLCARROUSEL NV | BINCHE BةTON | Bekafun | N. PHILIPPART DE FOY | Vanden Bossche P

Other related companies as APOTHEEK VANDENBERGHE: FLCARROUSEL NV | BINCHE BةTON | Bekafun | N. PHILIPPART DE FOY | Vanden Bossche P

APOTHEEK VANDENBERGHE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APOTHEEK VANDENBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07216888427. Het bedrijf APOTHEEK VANDENBERGHE bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 2; 8660; DE PANNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 201,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in APOTHEEK VANDENBERGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APOTHEEK VANDENBERGHE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APOTHEEK VANDENBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APOTHEEK VANDENBERGHE, openstaande posities, locatie van APOTHEEK VANDENBERGHE op de kaart.

APOTHEEK VANDENBERGHE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is APOTHEEK VANDENBERGHE, company assigned to the tax number BE07216888427. The company APOTHEEK VANDENBERGHE is located at the address: DORPSSTRAAT 2; 8660; DE PANNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 201,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pharmaciens. Products created in APOTHEEK VANDENBERGHE were not found.
The main activity of APOTHEEK VANDENBERGHE is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of APOTHEEK VANDENBERGHE is not available. You also can look at reviews of APOTHEEK VANDENBERGHE, open positions, location of APOTHEEK VANDENBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APOTHEEK VANDENBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APOTHEEK VANDENBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APOTHEEK VANDENBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APOTHEEK VANDENBERGHE, employees, financial statistics.