FLCARROUSEL NV

Contactgegevens FLCARROUSEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCARROUSEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCARROUSEL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldstr. 290 2930 Brasschaat - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-26-41-06 32-32-26-41-06

Fax (fax): 32-32-26-41-48 32-32-26-41-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCARROUSEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCARROUSEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCARROUSEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCARROUSEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCARROUSEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCARROUSEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCARROUSEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCARROUSEL NV
Products information FLCARROUSEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE09214752197
Ondernemingsnummer: 5890014648
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 158,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLCARROUSEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Moulds and patterns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCARROUSEL NV
(Get full report from official database of BE for FLCARROUSEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCARROUSEL NV
Addition kinds of activities for FLCARROUSEL NV

20330303. Vruchtensappen: geconcentreerd, hot pack | Fruit juices: concentrated, hot pack
20910101. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bouillon, clam: packaged in cans, jars, etc.
28790108. Pyrethrinconcentraten en preparaten | Pyrethrin concentrates and preparations
38230506. Waterkwaliteit monitoring en controlesystemen | Water quality monitoring and control systems
50219901. Boekenkasten | Bookcases
56990200. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs

Werken bij FLCARROUSEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCARROUSEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCARROUSEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCARROUSEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker vaste nacht (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bakker (m/v) gezocht voor een industriële bakkerij te Ruddervoorde. Dit is een opdracht in vaste nacht met optie vast. Als bakker zijn dit jouw taken: bakken van brood en banket klaarmaken van allerhande producten voor de winkels onderhoud van het atelier

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen in de regio Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week): - Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

  • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

  • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: COZIE

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • SAP sales & logistics consultant DV00534 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je werkt die projecten uit in samenspraak met de commerciële diensten en magazijnen van de verschillende business units. Je ondersteunt de gebruikers binnen alle sites van het bedrijf en zorgt voor de nodige documentatie en training. Naast het meewerken aan diverse kleine en grotere projecten ben je ook bereid om het nodige supportwerk te doen. Als SAP Sales & Logistics consultant ben je een sparringpartner voor de business en back-up voor collega SAP consultants. Je rapporteert aan de SAP Projectlead SD.

  • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

  • Klantenbegeleid(st)er bouwheer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TEC

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler met een gerenommeerde vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar een Klantenbegeleid(st)er. Bij interesse kan je contact opnemen via 0472 62 97 30 en [email protected]. Als Klantenbegeleid(st)er ben je het unieke aanspreekpunt van klanten voor wat betreft hun keuze van materialen voor de afwerking van hun appartement: je zorgt voor optimale klantentevredenheid, binnen de contractueel afgesproken grenzen. In de voorbereidende fase geef je aan het team van Development een gefundeerd advies m.b.t. de keuze van de afwerkingsmaterialen in de appartementen, je stelt eventuele nieuwe leveranciers voor en zorgt voor prijsaanvragen mbt de keukens, de tegelvloeren, het parket en de badkamers. Daarna zorg je voor de correcte integratie van deze elementen in het aanbestedingsdossier en het commercieel lastenboek dat de basis is voor jouw gesprekken met onze klanten. In dat kader zal je eveneens worden betrokken bij het nazicht van de coherentie tussen de technische plannen en het commercieel lastenboek. Eens de commercialisatie is gestart adviseer en informeer je de klanten over de keuze voor geschikte materialen en/of technieken (keuken, tegelvloeren, parket, badkamer enz.). Je fungeert als tussenschakel met de architecten, aannemers, leveranciers, en studiebureaus. Dit alles in overleg met het team van Development en Design&Build. In alle fases van het dossier werk je nauw samen met de projectverantwoordelijke van het residentiële project. Je zorgt er ook voor dat je het akkoord krijgt van je klanten op het eventuele aangepaste plan én over de eventuele meerprijs van wat wordt gevraagd en je zorgt voor de eventuele bijkomende bestelling bij de aannemer. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van deze afwerkingswerken in het appartement van de klanten, dit om te garanderen dat er een kwaliteitsvol product afgeleverd wordt op het moment van de voorlopige oplevering. Je start en onderhoudt commerciële contacten met klanten-kopers om een vertrouwensrelatie uit te bouwen. Je staat in voor een kwaliteitsvolle dienst na verkoop aan je klanten. Hiertoe breng je bezoeken aan klanten, analyseer je eventuele klachten en neem je contact op met de betrokken aannemers of studiebureaus om de problemen zo goed mogelijk op te lossen. Op basis van je ervaring op het terrein en je regelmatige contacten met klanten maak je geregeld een verslag op voor het management over de trends en evoluties op de markt.

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Aarschot (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van FLCARROUSEL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCARROUSEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCARROUSEL NV. Laat een reactie achter voor FLCARROUSEL NV. FLCARROUSEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCARROUSEL NV. Leave a respond for FLCARROUSEL NV. FLCARROUSEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCARROUSEL NV op de google maps. Adres en contacten FLCARROUSEL NV
Location of FLCARROUSEL NV on the google maps. Address and contacts of FLCARROUSEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCARROUSEL NV FLCARROUSEL NV: GLOBAL ONE/FE. GLOBAL ONE | New Vennepark | GEOFFROY VANDEWIELE | WILLEM BRAEKERS | LUCAS CEULEMANS

Other related companies as FLCARROUSEL NV: GLOBAL ONE/FE. GLOBAL ONE | New Vennepark | GEOFFROY VANDEWIELE | WILLEM BRAEKERS | LUCAS CEULEMANS

FLCARROUSEL NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCARROUSEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09214752197. Het bedrijf FLCARROUSEL NV bevindt zich op het adres: Veldstr. 290 2930 Brasschaat - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 158,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Moulds and patterns. Producten gemaakt in FLCARROUSEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCARROUSEL NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCARROUSEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCARROUSEL NV, openstaande posities, locatie van FLCARROUSEL NV op de kaart.

FLCARROUSEL NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCARROUSEL NV, company assigned to the tax number BE09214752197. The company FLCARROUSEL NV is located at the address: Veldstr. 290 2930 Brasschaat - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 158,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Moulds and patterns. Products created in FLCARROUSEL NV were not found.
The main activity of FLCARROUSEL NV is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCARROUSEL NV is not available. You also can look at reviews of FLCARROUSEL NV, open positions, location of FLCARROUSEL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCARROUSEL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCARROUSEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCARROUSEL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCARROUSEL NV, employees, financial statistics.