Cattery Van der Akkerwinde

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Cattery Van der Akkerwinde
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Cattery Van der Akkerwinde

Contactgegevens Cattery Van der Akkerwinde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cattery Van der Akkerwinde: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cattery Van der Akkerwinde

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapellestraat 1B; 3201; Aarschot (Langdorp), België

Telefoon (phone): 016 56 58 18 (+32-016 56 58 18) 016 56 58 18 (+32-016 56 58 18)

Fax (fax): +32 (19) 164-88-61 +32 (19) 164-88-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cattery Van der Akkerwinde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cattery Van der Akkerwinde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cattery Van der Akkerwinde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cattery Van der Akkerwinde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cattery Van der Akkerwinde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cattery Van der Akkerwinde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cattery Van der Akkerwinde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cattery Van der Akkerwinde
Products information Cattery Van der Akkerwinde

BTW identificatienummer (tax): BE03375244140
Ondernemingsnummer: 2295013427
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 215,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Cattery Van der Akkerwinde zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pet shops - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cattery Van der Akkerwinde
(Get full report from official database of BE for Cattery Van der Akkerwinde)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cattery Van der Akkerwinde
Addition kinds of activities for Cattery Van der Akkerwinde

335504. Aluminium rail en structurele vormen | Aluminum rail and structural shapes
393105. Percussie instrumenten en onderdelen | Percussion instruments and parts
20139916. Snacksticks, inclusief ruwachtig: uit gekocht vlees | Snack sticks, including jerky: from purchased meat
36210000. Motoren en generatoren | Motors and generators
72990100. Persoonlijke uitstralingsdiensten | Personal appearance services
73749900. Gegevensverwerking en -bereiding, anders | Data processing and preparation, nec

Werken bij Cattery Van der Akkerwinde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cattery Van der Akkerwinde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cattery Van der Akkerwinde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cattery Van der Akkerwinde. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

  • Financial Analyst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij interesse in een job functie als Financieel Analist en heb jij al wat ervaring? Ben jij gemotiveerd om jouw kennis te delen met een leuk team? Dan heeft Accountemps de juiste job voor jou! Onze klant is gelegen in Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Begeleiden en ondersteunen van financiële beslissingen; Opstellen van de maandelijkse financiële consolidering en het opmaken en controleren van allerhande rapporteringen; Financiële analyse van de verkoopcijfers en uitgaven; Rapporteren en opvolgen van de berekeningen en administratie rond het bonussysteem binnen het sales departement; Ontwikkelen en het onderhouden van financiële modules en het voorbereiden van ad hoc rapporten By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 24 u per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag ,dinsdag en op donderdag en vrijdag in dit gastgezin, telkens in halve dagen(idealiter namiddag) .Op vrijdag werkt u een volle dag. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, uren kunnen besproken worden. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student 20 u winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Gent zijn we op zoek naar een student die naast de studies nog +- 20 uur wil werken. Je werkt aan de kassa, aanvullen,..

  • Ingenieur (elektromechanica) NL/UK (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gevestigd in Waals-Brabant, is gespecialiseerd in de verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. Description - Voorbereiding van de technische aanbiedingen en bestellingen volgens de specificaties van de klant ; - Technisch toezicht en commerciële aanbiedingen ; - Werken in een team samen met de Sales Engineer ; - Coördinatie, verwerking en opvolging van de orders geplaatst in onze fabrieken. Keywords : Inside sales engineer, commerciële, hydraulica, resultaatgericht, teamplayer, pumps, pompen

  • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ARCHITON

    Type: Vaste Job

    Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Zelfstandig BIV Vastgoedmakelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ESTATE OF MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Estate Of Mind Real estate agents We zijn ondertussen geen startend kantoor meer. Think real estate, think Estate Of Mind. Met ambitie, passie en het hart op de juiste plaats zijn we klaar om de wereld verder te veroveren! We houden er niet van binnen de lijntjes te kleuren en zoeken dus iemand die dat ook niet doet. Wachudoin? Je werkt waar en wanneer je wil. No rules, I promise… Je start je dag met een lach en eindigt die ook zo Een netwerk opbouwen is je core business Je eigen dossiers binnenbrengen en opvolgen Je klanten zijn je alles en daar doe je ALLES voor

  • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

Zoek naar antwoorden van Cattery Van der Akkerwinde in sociale netwerken
Look for responds of Cattery Van der Akkerwinde in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cattery Van der Akkerwinde. Laat een reactie achter voor Cattery Van der Akkerwinde. Cattery Van der Akkerwinde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cattery Van der Akkerwinde. Leave a respond for Cattery Van der Akkerwinde. Cattery Van der Akkerwinde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cattery Van der Akkerwinde op de google maps. Adres en contacten Cattery Van der Akkerwinde
Location of Cattery Van der Akkerwinde on the google maps. Address and contacts of Cattery Van der Akkerwinde

Andere gerelateerde bedrijven als come Cattery Van der Akkerwinde Cattery Van der Akkerwinde: Art Renov & Clean SPRL | Verheyen H | ROBERT VAN PUT | D & A Pool Technics | TROC DE GRAND-MERE

Other related companies as Cattery Van der Akkerwinde: Art Renov & Clean SPRL | Verheyen H | ROBERT VAN PUT | D & A Pool Technics | TROC DE GRAND-MERE

Cattery Van der Akkerwinde is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cattery Van der Akkerwinde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03375244140. Het bedrijf Cattery Van der Akkerwinde bevindt zich op het adres: Kapellestraat 1B; 3201; Aarschot (Langdorp). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 215,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pet shops - Retail. Producten gemaakt in Cattery Van der Akkerwinde zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cattery Van der Akkerwinde is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cattery Van der Akkerwinde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cattery Van der Akkerwinde, openstaande posities, locatie van Cattery Van der Akkerwinde op de kaart.

Cattery Van der Akkerwinde is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cattery Van der Akkerwinde, company assigned to the tax number BE03375244140. The company Cattery Van der Akkerwinde is located at the address: Kapellestraat 1B; 3201; Aarschot (Langdorp). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 215,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pet shops - Retail. Products created in Cattery Van der Akkerwinde were not found.
The main activity of Cattery Van der Akkerwinde is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cattery Van der Akkerwinde is not available. You also can look at reviews of Cattery Van der Akkerwinde, open positions, location of Cattery Van der Akkerwinde on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cattery Van der Akkerwinde, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cattery Van der Akkerwinde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cattery Van der Akkerwinde, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cattery Van der Akkerwinde, employees, financial statistics.