ROBERT VAN PUT

Contactgegevens ROBERT VAN PUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT VAN PUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT VAN PUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE STEENWEG 584B3; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32392326 32392326

Fax (fax): +32 (51) 397-27-50 +32 (51) 397-27-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT VAN PUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT VAN PUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT VAN PUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT VAN PUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT VAN PUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT VAN PUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT VAN PUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT VAN PUT
Products information ROBERT VAN PUT

BTW identificatienummer (tax): BE03913848876
Ondernemingsnummer: 5155029296
Hoofdstad (capital): 542,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 773,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ROBERT VAN PUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT VAN PUT
(Get full report from official database of BE for ROBERT VAN PUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT VAN PUT
Addition kinds of activities for ROBERT VAN PUT

753204. Externe reparatiediensten | Exterior repair services
22810401. Tapijtgaren, gesponnen | Carpet yarn, spun
23390303. Beachwear: vrouwen, misses 'en junioren' | Beachwear: women's, misses', and juniors'
28790105. Uitroeiende producten, voor huishoudelijk of industrieel gebruik | Exterminating products, for household or industrial use
32950202. Klei voor petroleumraffinage, chemisch verwerkt | Clay for petroleum refining, chemically processed
35599922. Farmaceutische machines | Pharmaceutical machinery
35899908. Servicemachines, met uitzondering van stomerij, wasgoed: muntstuk. | Servicing machines, except dry cleaning, laundry: coin-oper.
50310301. Deurkozijnen, alle materialen | Door frames, all materials
72999905. Handyman service | Handyman service
73599910. Tent- en zeilverhuur | Tent and tarpaulin rental

Werken bij ROBERT VAN PUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT VAN PUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT VAN PUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT VAN PUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (bouw) (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service Technieker heb je een belangrijke en afwisselende job binnen een sterk groeiende organisatie. Je vertrekt vanuit huis met je eigen goed uitgeruste servicewagen op weg naar de klanten. Je bent verantwoordelijk voor onderhoudswerken aan gebouwen/infrastructuur van een brede waaier aan klanten (OCMW's, bibliotheken, sportcentra, woonzorgcentra, ...) verspreid over gans Vlaanderen. Dit zowel voor geplande onderhoudswerken als bij de oplossing van eventuele storingen en dit voor alle mogelijke werkzaamheden: schrijnwerk, bouwkundige herstellingen, kleine pleisterwerken, tegelen, vloeren, ... Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden bij de klant uit Je analyseert eventuele storingen/herstellingen en lost ze zo snel en kwalitatief mogelijk op Je zorgt voor een administratieve opvolging van uitgevoerde werken: invullen en opvolgen van werkorders, opmaken van verslag, Onveilige situaties meld je proactief en lost deze op waar mogelijk Je bent het uithangbord voor de firma en handelt hiernaar: je straalt professionaliteit en klantvriendelijkheid uit Je zal tewerkgesteld worden onder het PC van de bouwsector. Er wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • betonarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar Betonarbeiders (M/V):  Je staat in voor het ontkisten van mallen  Je maakt deze mallen schoon Je voorziet de mallen van wapening aan een siloplaten-gietmachine 

  • Technische medewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bierbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Hoger redder (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Student traiteurzaak kerstvakantie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak in hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor de kerstvakantie Jouw taken? - Meehelpen achter de toonbank (charcuterie en mensen bedienen) of in de keuken (broodjes smeren, plateau's beleggen,...) - Kassawerk - De winkel op orde houden

  • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

Zoek naar antwoorden van ROBERT VAN PUT in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT VAN PUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT VAN PUT. Laat een reactie achter voor ROBERT VAN PUT. ROBERT VAN PUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT VAN PUT. Leave a respond for ROBERT VAN PUT. ROBERT VAN PUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT VAN PUT op de google maps. Adres en contacten ROBERT VAN PUT
Location of ROBERT VAN PUT on the google maps. Address and contacts of ROBERT VAN PUT

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT VAN PUT ROBERT VAN PUT: CHRISTIAN JACQUET | Marquet M | AUTO PARTS PLOMBIER | BERTRAND MONTAGNE | VANDERMOSTEN LOUIS

Other related companies as ROBERT VAN PUT: CHRISTIAN JACQUET | Marquet M | AUTO PARTS PLOMBIER | BERTRAND MONTAGNE | VANDERMOSTEN LOUIS

ROBERT VAN PUT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT VAN PUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03913848876. Het bedrijf ROBERT VAN PUT bevindt zich op het adres: GROTE STEENWEG 584B3; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 542,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 773,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in ROBERT VAN PUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROBERT VAN PUT is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT VAN PUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT VAN PUT, openstaande posities, locatie van ROBERT VAN PUT op de kaart.

ROBERT VAN PUT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT VAN PUT, company assigned to the tax number BE03913848876. The company ROBERT VAN PUT is located at the address: GROTE STEENWEG 584B3; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 542,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 773,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in ROBERT VAN PUT were not found.
The main activity of ROBERT VAN PUT is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT VAN PUT is not available. You also can look at reviews of ROBERT VAN PUT, open positions, location of ROBERT VAN PUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT VAN PUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT VAN PUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT VAN PUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT VAN PUT, employees, financial statistics.