MARC DEJONCKHEERE

Contactgegevens MARC DEJONCKHEERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC DEJONCKHEERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC DEJONCKHEERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINSES PATRICIASTRAAT 1; 8980; ZONNEBEKE, België

Telefoon (phone): 57467505 (+32-57467505) 57467505 (+32-57467505)

Fax (fax): +32 (15) 996-86-47 +32 (15) 996-86-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC DEJONCKHEERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC DEJONCKHEERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC DEJONCKHEERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC DEJONCKHEERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC DEJONCKHEERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC DEJONCKHEERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC DEJONCKHEERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC DEJONCKHEERE
Products information MARC DEJONCKHEERE

BTW identificatienummer (tax): BE08619567871
Ondernemingsnummer: 4487335205
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in MARC DEJONCKHEERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Persagentschappen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC DEJONCKHEERE
(Get full report from official database of BE for MARC DEJONCKHEERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC DEJONCKHEERE
Addition kinds of activities for MARC DEJONCKHEERE

20630101. Bietenpulp, gedroogd: van suikerraffinaderij | Beet pulp, dried: from beet sugar refinery
22520200. Tights en beenverwarmers | Tights and leg warmers
25420201. Bar armaturen, behalve hout | Bar fixtures, except wood
33130201. Legeringen, toevoeging, behalve koper: niet gemaakt in hoogovens | Alloys, additive, except copper: not made in blast furnaces
38250314. Meters: elektrisch, zak, draagbaar, paneelbord, enz. | Meters: electric, pocket, portable, panelboard, etc.
59490201. Breien van goederen en benodigdheden | Knitting goods and supplies
87420406. Vastgoedadviseur | Real estate consultant

Werken bij MARC DEJONCKHEERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC DEJONCKHEERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC DEJONCKHEERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC DEJONCKHEERE. Looking for open vacancies in other companies

  • GARNIERDER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het garnieren van stoelen, zetels, banken etc. Daarnaast zorg je voor de voornereiding tot garnieren, het monteren van veren op kaders, plakken van mousse etc.

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • bijrijder/ convoyeur m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

  • Agendaplanner - call agent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afsprakenplanner contacteer je nieuwe potentiële bedrijven om kennis te laten maken met de diensten van onze klant, een dynamisch, groeiend postorderbedrijf. Je beheert de agenda van onze vertegenwoordigers. Ben jij commercieel ingesteld en haal je een kick uit het overtuigen van mensen? Dan is dit de ideale job voor jou!

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • Huishoudhulp Loppem & Oostkamp M/V (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Lauwe (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • JOBSTUDENTEN RECEPTIE CAMPING TER HOEVE (weekends, juli & augustus) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je onthaalt de nieuwe bezoekers Je werkt met het inschrijvingsyssteem Je staat in voor de verkoop van Merchandising-producten Je bent verantwoordelijk voor de omgang met een kassa en geld Je staat in voor de reservaties en volgt deze zorgvuldig op Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en staat hun bij met raad en daad Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch contact met bezoekers Je onderhoudt en verzorgt samen met het team de camping Je werkt alleen en zelfstandig aan de receptie van de camping

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • Technisch Adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Je werkzaamheden bestaan uit: het actief op zoek gaan naar prospecten; het opstellen van een accountplan; het opnemen van aanvragen; het opvolgen van offertes; het onderhouden van bestaande relaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een producent en leverancier van een alles wat te maken heeft met tooling voor de hout-, metaal- en kunststofindustrie. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen.

Zoek naar antwoorden van MARC DEJONCKHEERE in sociale netwerken
Look for responds of MARC DEJONCKHEERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC DEJONCKHEERE. Laat een reactie achter voor MARC DEJONCKHEERE. MARC DEJONCKHEERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC DEJONCKHEERE. Leave a respond for MARC DEJONCKHEERE. MARC DEJONCKHEERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC DEJONCKHEERE op de google maps. Adres en contacten MARC DEJONCKHEERE
Location of MARC DEJONCKHEERE on the google maps. Address and contacts of MARC DEJONCKHEERE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC DEJONCKHEERE MARC DEJONCKHEERE: M.D. Technics | GARAGE MAERTEN | Het Oog Optiek | FRANS MUSIN | Appeal SA

Other related companies as MARC DEJONCKHEERE: M.D. Technics | GARAGE MAERTEN | Het Oog Optiek | FRANS MUSIN | Appeal SA

MARC DEJONCKHEERE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC DEJONCKHEERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08619567871. Het bedrijf MARC DEJONCKHEERE bevindt zich op het adres: PRINSES PATRICIASTRAAT 1; 8980; ZONNEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Persagentschappen. Producten gemaakt in MARC DEJONCKHEERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC DEJONCKHEERE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC DEJONCKHEERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC DEJONCKHEERE, openstaande posities, locatie van MARC DEJONCKHEERE op de kaart.

MARC DEJONCKHEERE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC DEJONCKHEERE, company assigned to the tax number BE08619567871. The company MARC DEJONCKHEERE is located at the address: PRINSES PATRICIASTRAAT 1; 8980; ZONNEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Persagentschappen. Products created in MARC DEJONCKHEERE were not found.
The main activity of MARC DEJONCKHEERE is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC DEJONCKHEERE is not available. You also can look at reviews of MARC DEJONCKHEERE, open positions, location of MARC DEJONCKHEERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC DEJONCKHEERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC DEJONCKHEERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC DEJONCKHEERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC DEJONCKHEERE, employees, financial statistics.