SPIRIT-JACHT BVBA

Contactgegevens SPIRIT-JACHT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPIRIT-JACHT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPIRIT-JACHT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noeveren 197 2850 Boom, België

Telefoon (phone): 32.38 88 13 82 32.38 88 13 82

Fax (fax): 32.38 44 33 02 32.38 44 33 02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPIRIT-JACHT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPIRIT-JACHT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPIRIT-JACHT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPIRIT-JACHT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPIRIT-JACHT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPIRIT-JACHT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPIRIT-JACHT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPIRIT-JACHT BVBA
Products information SPIRIT-JACHT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08080688476
Ondernemingsnummer: 3076141357
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Naval architects

Product categorie (product category): Boats; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPIRIT-JACHT BVBA
(Get full report from official database of BE for SPIRIT-JACHT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPIRIT-JACHT BVBA
Addition kinds of activities for SPIRIT-JACHT BVBA

314901. Kinderschoenen, behalve atletisch | Children's footwear, except athletic
33120702. Plaat, staal | Plate, steel
34330101. Ketels, lage drukverwarming: stoom of warm water | Boilers, low-pressure heating: steam or hot water
35599942. Vibratory parts handling equipment | Vibratory parts handling equipment
50470301. Kunstledematen | Artificial limbs
50519910. Strip, metaal | Strip, metal
50820102. Wegenbouw en onderhoudsmachines | Road construction and maintenance machinery

Werken bij SPIRIT-JACHT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPIRIT-JACHT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPIRIT-JACHT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPIRIT-JACHT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker inpak voor firma te Oostende - meerder opstarten mogelijk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar inpakmedewerkers in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor het inpakken van de goederen (opberg in karton, aanbrengen etiquetten) kwaliteitscontrole als check of de goederen voldoen aan alle normen. Dit is geen fysiek zwaar werk! Ervaring is niet vereist! Interesse? Neem zo snel mogelijk contact op met Randstad! 059-56 83 83 Stuur je CV met motivatie naar [email protected]

  • Uitzendconsulente (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student verpakking Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en ben je nog op zoek naar een studentenjob in de maand september? Lees dan snel verder want voor onze klant in Tienen zijn wij op zoek naar 10 studenten! Als student ga je instaan op de verpakkingsafdeling.

  • Studenten gezocht !!!!! (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met een cateringbedrijf zijn wij op zoek naar studenten voor 17/08 + 18/08 + 19/08 - In een eet- of drankkraampje mensen voorzien van hapjes en drankjes

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • C# Developer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

    Type: Vaste Job

    CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

  • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

Zoek naar antwoorden van SPIRIT-JACHT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SPIRIT-JACHT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPIRIT-JACHT BVBA. Laat een reactie achter voor SPIRIT-JACHT BVBA. SPIRIT-JACHT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPIRIT-JACHT BVBA. Leave a respond for SPIRIT-JACHT BVBA. SPIRIT-JACHT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPIRIT-JACHT BVBA op de google maps. Adres en contacten SPIRIT-JACHT BVBA
Location of SPIRIT-JACHT BVBA on the google maps. Address and contacts of SPIRIT-JACHT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SPIRIT-JACHT BVBA SPIRIT-JACHT BVBA: FA. BRABO | De Mey Johan | ENVIRONM.CONSULT.& CONTR. | VIDEOSTAR | MERLIER JULES & LAURA

Other related companies as SPIRIT-JACHT BVBA: FA. BRABO | De Mey Johan | ENVIRONM.CONSULT.& CONTR. | VIDEOSTAR | MERLIER JULES & LAURA

SPIRIT-JACHT BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPIRIT-JACHT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080688476. Het bedrijf SPIRIT-JACHT BVBA bevindt zich op het adres: Noeveren 197 2850 Boom. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 250,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boats; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Naval architects.
De hoofdactiviteit van SPIRIT-JACHT BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPIRIT-JACHT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPIRIT-JACHT BVBA, openstaande posities, locatie van SPIRIT-JACHT BVBA op de kaart.

SPIRIT-JACHT BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPIRIT-JACHT BVBA, company assigned to the tax number BE08080688476. The company SPIRIT-JACHT BVBA is located at the address: Noeveren 197 2850 Boom. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 250,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boats; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Naval architects.
The main activity of SPIRIT-JACHT BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SPIRIT-JACHT BVBA is not available. You also can look at reviews of SPIRIT-JACHT BVBA, open positions, location of SPIRIT-JACHT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPIRIT-JACHT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPIRIT-JACHT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPIRIT-JACHT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPIRIT-JACHT BVBA, employees, financial statistics.