INGE ROCK

Contactgegevens INGE ROCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INGE ROCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

INGE ROCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensestraat 62; 3300; Tienen, België

Telefoon (phone): 016 81 16 66 (+32-016 81 16 66) 016 81 16 66 (+32-016 81 16 66)

Fax (fax): 016 78 20 17 (+32-016 78 20 17) 016 78 20 17 (+32-016 78 20 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INGE ROCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INGE ROCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INGE ROCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INGE ROCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INGE ROCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INGE ROCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INGE ROCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INGE ROCK
Products information INGE ROCK

BTW identificatienummer (tax): BE01266967773
Ondernemingsnummer: 8452850341
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Beauty salons

Product categorie (product category): Perfumery - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INGE ROCK
(Get full report from official database of BE for INGE ROCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor INGE ROCK
Addition kinds of activities for INGE ROCK

239502. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
573500. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
23920202. Zakken, wasgoed: gemaakt van aangekochte materialen | Bags, laundry: made from purchased materials
32290203. Optische glazen blanks | Optical glass blanks
76991802. China en glas reparatie | China and glass repair

Werken bij INGE ROCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INGE ROCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INGE ROCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INGE ROCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

  • Medewerker Onthaal M/V - Tweetalig NL/FR - Vaste namiddag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gespecialiseerde bloemen- en plantenzaak te Wevelgem, zijn we op zoek naar een polyvalent bediende (m/v) die kan werken in een vaste namiddagploeg. Takenpakket: Onthaal van klanten Aannemen van telefoons Bestellingen noteren Input van artikelen aan de kassa Afrekenen van facturen aan de kassa Proper houden van de kassaomgeving Klaarmaken van bestellingen ...

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Baal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp regio Ham/Tessenderlo (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • HR BUSINESS PARTNER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in de regio Evergem zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de arbeidsrelaties. Je draagt de verantwoordelijkheid in de productie omgeving. Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van KPI\\\'s. Je bent actief betrokken bij het recruterings - en selectiegebeuren. Daarnaast bent je een aanspreekpunt en inspirerende partner bij veranderingsprocessen. Je coacht de leidinggevenden bij de implementatie van de bedrijfswaarden in hun teams en bij de identificatie van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Je werkt actief mee aan de analyse van vragen. Je rapporteert op overzichtelijke wijze, stelt verbeteringsacties voor en implementeert ze na goedkeuring.

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

Zoek naar antwoorden van INGE ROCK in sociale netwerken
Look for responds of INGE ROCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor INGE ROCK. Laat een reactie achter voor INGE ROCK. INGE ROCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INGE ROCK. Leave a respond for INGE ROCK. INGE ROCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INGE ROCK op de google maps. Adres en contacten INGE ROCK
Location of INGE ROCK on the google maps. Address and contacts of INGE ROCK

Andere gerelateerde bedrijven als come INGE ROCK INGE ROCK: COUGNET | De Peuter S | RACHEL CRIVELLARO | ELMAHDI EL HAOUARI | RENE BEYAERT

Other related companies as INGE ROCK: COUGNET | De Peuter S | RACHEL CRIVELLARO | ELMAHDI EL HAOUARI | RENE BEYAERT

INGE ROCK is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INGE ROCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01266967773. Het bedrijf INGE ROCK bevindt zich op het adres: Leuvensestraat 62; 3300; Tienen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 204,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Perfumery - Retail. Lijst met producten zijn Beauty salons.
De hoofdactiviteit van INGE ROCK is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INGE ROCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INGE ROCK, openstaande posities, locatie van INGE ROCK op de kaart.

INGE ROCK is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is INGE ROCK, company assigned to the tax number BE01266967773. The company INGE ROCK is located at the address: Leuvensestraat 62; 3300; Tienen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 204,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Perfumery - Retail. List of products are Beauty salons.
The main activity of INGE ROCK is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INGE ROCK is not available. You also can look at reviews of INGE ROCK, open positions, location of INGE ROCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INGE ROCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INGE ROCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INGE ROCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INGE ROCK, employees, financial statistics.