De Peuter S

Contactgegevens De Peuter S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Peuter S: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Peuter S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 81 Box 9-100; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 543 74 60 (+32-02 543 74 60) 02 543 74 60 (+32-02 543 74 60)

Fax (fax): +32 (87) 103-15-38 +32 (87) 103-15-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Peuter S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Peuter S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Peuter S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Peuter S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Peuter S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Peuter S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Peuter S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Peuter S
Products information De Peuter S

BTW identificatienummer (tax): BE02420257568
Ondernemingsnummer: 8849182128
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 503,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in De Peuter S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Peuter S
(Get full report from official database of BE for De Peuter S)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Peuter S
Addition kinds of activities for De Peuter S

342905. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
382200. Milieucontroles | Environmental controls
554199. Benzine benzinestations, nec | Gasoline service stations, nec
10410200. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
26110000. Pulpmolens | Pulp mills
35470000. Molen machines | Rolling mill machinery
75329901. Antieke en klassieke auto restauratie | Antique and classic automobile restoration
79220105. Entertainment promotie | Entertainment promotion
96510103. Beveiligingscommissie commissies, overheid | Securities regulation commission, government

Werken bij De Peuter S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Peuter S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Peuter S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Peuter S. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker vaste nacht (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker! Jouw belangrijkste taken? Het onderhoud, zowel preventief als dagdagelijks; Deelnemen aan de wekelijkse onderhoudsvergaderingen waarbij je helpt meedenken naar oplossingen; Uitwerken van technische verbeteringen; Projectmatig werken; Het oplossen van dringende storingen plus de rapportering aan de verantwoordelijke voor het onderhoud.

  • Chauffeur CE - nationaal transport (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start rond 5 à 6u 's ochtends, gemiddeld werk je 12u per dag. Je hebt steeds vaste ritten en hebt een 3 à 4 stops per dag. Er staat zowel een job open voor containertransport van en naar de haven van Antwerpen als voor het transport van rollen staal.

  • Bakker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou! Voor verschillende particulieren zijn wij op zoek naar een huishoudhulp die zelfstandig alle huishoudelijke taken tot een goed einde kan brengen. Wekelijks terugkerende taken zijn: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken - ... Regio: - Neerpelt - Overpelt - Hamont-Achel - Hechtel-Eksel - Kaulille

  • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Betonarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

  • Electrical Engineers (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van het AREI? Ben je bereidt om te werken in Elsoo & Antwerpen? Heb je reeds ervaring opgedaan binnen een Elektrische omgeving? Dan ben jij dé electrical engineer die we zoeken! Je staat in voor het zelfstandig ontwerpen op basic niveau van een 6KV installatie bestaande uit bestaande 6KV verdeler, nieuwe trafo, nieuw busbar en nieuwe 400V hoofdverdeler. Je stelt specificaties op t.b.v. trafo, busbar en hoofdverdeler. Je voert berekeningen uit. Je bepaalt kabeltrace’s 6KV. Je zorgt voor het input geven t.b.v. cost estimate. Je speelt een actieve rol in multidisciplinair project team. Je staat in voor het basis ontwerp van aardingsinstallatie, verlichtingsinstallatie, indeling E-ruimte, hoofdkabelbaan trace’s, datasheets motoren, datasheets frequentie regelaars, interface specificatie package units, scope of work/basic of design.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Gedreven telesales (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zeer goede verloning Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van De Peuter S in sociale netwerken
Look for responds of De Peuter S in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Peuter S. Laat een reactie achter voor De Peuter S. De Peuter S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Peuter S. Leave a respond for De Peuter S. De Peuter S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Peuter S op de google maps. Adres en contacten De Peuter S
Location of De Peuter S on the google maps. Address and contacts of De Peuter S

Andere gerelateerde bedrijven als come De Peuter S De Peuter S: COIFFURE CARINE | Klavertje Vier Residentie VZW | MARC MUYLAERT | ANDR? WARNON | VERHULST F

Other related companies as De Peuter S: COIFFURE CARINE | Klavertje Vier Residentie VZW | MARC MUYLAERT | ANDR? WARNON | VERHULST F

De Peuter S is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Peuter S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02420257568. Het bedrijf De Peuter S bevindt zich op het adres: Avenue Louise 81 Box 9-100; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 503,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in De Peuter S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Peuter S is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Peuter S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Peuter S, openstaande posities, locatie van De Peuter S op de kaart.

De Peuter S is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Peuter S, company assigned to the tax number BE02420257568. The company De Peuter S is located at the address: Avenue Louise 81 Box 9-100; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 503,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in De Peuter S were not found.
The main activity of De Peuter S is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Peuter S is not available. You also can look at reviews of De Peuter S, open positions, location of De Peuter S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Peuter S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Peuter S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Peuter S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Peuter S, employees, financial statistics.