D'HAESELEER J.P. & ZN

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • D'HAESELEER J.P. & ZN
Private companiesMotion Pictures • D'HAESELEER J.P. & ZN

Contactgegevens D'HAESELEER J.P. & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'HAESELEER J.P. & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'HAESELEER J.P. & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRAKELSESTEENWEG 200; 9406; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54333524 (+32-54333524) 54333524 (+32-54333524)

Fax (fax): +32 (10) 788-44-76 +32 (10) 788-44-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'HAESELEER J.P. & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'HAESELEER J.P. & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'HAESELEER J.P. & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'HAESELEER J.P. & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'HAESELEER J.P. & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'HAESELEER J.P. & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'HAESELEER J.P. & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'HAESELEER J.P. & ZN
Products information D'HAESELEER J.P. & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE01031311035
Ondernemingsnummer: 9542144775
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 411,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint.

Product categorie (product category): Peinture. Rev锚tements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'HAESELEER J.P. & ZN
(Get full report from official database of BE for D'HAESELEER J.P. & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'HAESELEER J.P. & ZN
Addition kinds of activities for D'HAESELEER J.P. & ZN

344999. Divers metaalwerk, anders | Miscellaneous metalwork, nec
448200. Ferries | Ferries
22730502. Tapijten, gevlochten en vastgemaakt | Rugs, braided and hooked
23399902. Hoovers (schort): vrouwen en missen ' | Hoovers (apron): women's and misses'
31110309. Lederen omzetters | Leather converters
35770500. Magnetische inkt en optische scanapparaten | Magnetic ink and optical scanning devices
35939900. Vloeistofcilinders en aandrijvingen, niet inbegrepen | Fluid power cylinders and actuators, nec
51980000. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies

Werken bij D'HAESELEER J.P. & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'HAESELEER J.P. & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'HAESELEER J.P. & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'HAESELEER J.P. & ZN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

  • Metser diender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

  • Huishoudhulpen (m/v). (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning; Wassen en strijken; Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

  • Graafkraanmachinist (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

  • RENOVATIEMEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MARCON GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met de klusploeg sta je in voor het renoveren van panden en doorvoeren van herstellingen op het gebied van elektriciteit, loodgieterij,...

  • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

  • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

  • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van D'HAESELEER J.P. & ZN in sociale netwerken
Look for responds of D'HAESELEER J.P. & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'HAESELEER J.P. & ZN. Laat een reactie achter voor D'HAESELEER J.P. & ZN. D'HAESELEER J.P. & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'HAESELEER J.P. & ZN. Leave a respond for D'HAESELEER J.P. & ZN. D'HAESELEER J.P. & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'HAESELEER J.P. & ZN op de google maps. Adres en contacten D'HAESELEER J.P. & ZN
Location of D'HAESELEER J.P. & ZN on the google maps. Address and contacts of D'HAESELEER J.P. & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come D'HAESELEER J.P. & ZN D'HAESELEER J.P. & ZN: J.C. ARDOOIE | LE SOUVERAIN | A.I.L.I. | MAISON LEJEUNE | ALBERT SYKORA

Other related companies as D'HAESELEER J.P. & ZN: J.C. ARDOOIE | LE SOUVERAIN | A.I.L.I. | MAISON LEJEUNE | ALBERT SYKORA

D'HAESELEER J.P. & ZN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'HAESELEER J.P. & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01031311035. Het bedrijf D'HAESELEER J.P. & ZN bevindt zich op het adres: BRAKELSESTEENWEG 200; 9406; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 411,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint..
De hoofdactiviteit van D'HAESELEER J.P. & ZN is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'HAESELEER J.P. & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'HAESELEER J.P. & ZN, openstaande posities, locatie van D'HAESELEER J.P. & ZN op de kaart.

D'HAESELEER J.P. & ZN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'HAESELEER J.P. & ZN, company assigned to the tax number BE01031311035. The company D'HAESELEER J.P. & ZN is located at the address: BRAKELSESTEENWEG 200; 9406; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 411,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Peinture. Rev锚tements pour sols and murs. List of products are Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture, Peinture.. Activit茅s: Pose de Papier Peint..
The main activity of D'HAESELEER J.P. & ZN is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of D'HAESELEER J.P. & ZN is not available. You also can look at reviews of D'HAESELEER J.P. & ZN, open positions, location of D'HAESELEER J.P. & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'HAESELEER J.P. & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'HAESELEER J.P. & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'HAESELEER J.P. & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'HAESELEER J.P. & ZN, employees, financial statistics.