LE SOUVERAIN

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • LE SOUVERAIN
Private companiesMotion Pictures • LE SOUVERAIN

Contactgegevens LE SOUVERAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE SOUVERAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE SOUVERAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE CH?TELET 453; 6042; LODELINSART, België

Telefoon (phone): 71410711 (+32-71410711) 71410711 (+32-71410711)

Fax (fax): +32 (53) 897-97-86 +32 (53) 897-97-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE SOUVERAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE SOUVERAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE SOUVERAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE SOUVERAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE SOUVERAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE SOUVERAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE SOUVERAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE SOUVERAIN
Products information LE SOUVERAIN

BTW identificatienummer (tax): BE02885803222
Ondernemingsnummer: 1095855712
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 213,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Gamme de prix: 25 - 37 Euros,12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Tavernes,Fran?aise. Restaurants avec spectacle: Evénements Thématiques. Restaurants routiers: En bord de Route. Types de Repas: Menus,D?ner. Aménagements & Services: Salles de fêtes,Terrasse,Parking,Salles de Réception. Cadre & Atmosphère: Brasserie,Romantique,Sympathique. Services: Service Traiteur,Enfants Admis,Chiens Admis. Tenue Conseillée: Libre,Décontractée.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE SOUVERAIN
(Get full report from official database of BE for LE SOUVERAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE SOUVERAIN
Addition kinds of activities for LE SOUVERAIN

1796. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
32719907. Blokken, beton: warmteabsorberend | Blocks, concrete: heat absorbing
36710207. Elektronische buisdelen, behalve glazen blanks | Electronic tube parts, except glass blanks
79220302. Burlesque bedrijf | Burlesque company
91210100. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national

Werken bij LE SOUVERAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE SOUVERAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE SOUVERAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE SOUVERAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider rioolrenovatie te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een ervaren arbeider rioolrenovatie of iemand die momenteel ploegbaas is in deze discipline en klaar is om de taak van werfleider op zich te nemen. Je bent iemand die van aanpakken weet. Je kan vlot communiceren waardoor je team zeer goed weet wat er dient te gebeuren. Je bent pracktisch ingesteld en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Dit is een functie waar veel uren worden gemaakt.

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Verkoopmedewerker in een bakkerij (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als verkoopmedewerker: vul je de toonbank aan snij je de broden aan verkoop en verbak je de voedingswaren reken je correct af verwelkom je de klant met de glimlach

  • Verkoper Food (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

  • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudenten 2-ploegen of dag (Vakanties of gedurende Academiejaar) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    •Je werkt actief mee aan een productie- of verpakkingslijn (bandwerk) : bijvoorbeeld : het vullen van maaltijddoosjes met vers bereide componenten, het inleggen van componenten in een maaltijdschaaltje, manueel etiketteren van producten, stockeren van maaltijden in bakken, stapelen van bakken op paletten, met folie omwikkelen van verzendklare paletten, goederen verplaatsen met manueel transpalet, klaarzetten van orders aan de hand van pickinglists,…. •Je draagt mee zorg voor de kwaliteit en hygiëne binnen je afdeling. •Je voert fysiek intensieve arbeid uit aan een hoog tempo, ook in gekoelde omgeving (+/- 7°C) •#oneteam

  • Young Potential International Service Engineer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een hoogtechnologische onderneming in regio Waregem, actief binnen een nichemarkt, zijn we op zoek naar een schoolverlater (m/v) met een ingenieursdiploma en interesse in service engineering binnen een internationale context. Description Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisaties

  • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ARCHITON

    Type: Vaste Job

    Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van LE SOUVERAIN in sociale netwerken
Look for responds of LE SOUVERAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE SOUVERAIN. Laat een reactie achter voor LE SOUVERAIN. LE SOUVERAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE SOUVERAIN. Leave a respond for LE SOUVERAIN. LE SOUVERAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE SOUVERAIN op de google maps. Adres en contacten LE SOUVERAIN
Location of LE SOUVERAIN on the google maps. Address and contacts of LE SOUVERAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come LE SOUVERAIN LE SOUVERAIN: Rue Blanche | DE KLOK | GE Capital Fleet Services NV | RUNGIS | De Martelaere R

Other related companies as LE SOUVERAIN: Rue Blanche | DE KLOK | GE Capital Fleet Services NV | RUNGIS | De Martelaere R

LE SOUVERAIN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE SOUVERAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02885803222. Het bedrijf LE SOUVERAIN bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE CH?TELET 453; 6042; LODELINSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 213,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 25 - 37 Euros,12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Tavernes,Fran?aise. Restaurants avec spectacle: Evénements Thématiques. Restaurants routiers: En bord de Route. Types de Repas: Menus,D?ner. Aménagements & Services: Salles de fêtes,Terrasse,Parking,Salles de Réception. Cadre & Atmosphère: Brasserie,Romantique,Sympathique. Services: Service Traiteur,Enfants Admis,Chiens Admis. Tenue Conseillée: Libre,Décontractée..
De hoofdactiviteit van LE SOUVERAIN is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE SOUVERAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE SOUVERAIN, openstaande posities, locatie van LE SOUVERAIN op de kaart.

LE SOUVERAIN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE SOUVERAIN, company assigned to the tax number BE02885803222. The company LE SOUVERAIN is located at the address: CHAUSS?E DE CH?TELET 453; 6042; LODELINSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 213,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS. List of products are Gamme de prix: 25 - 37 Euros,12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Tavernes,Fran?aise. Restaurants avec spectacle: Evénements Thématiques. Restaurants routiers: En bord de Route. Types de Repas: Menus,D?ner. Aménagements & Services: Salles de fêtes,Terrasse,Parking,Salles de Réception. Cadre & Atmosphère: Brasserie,Romantique,Sympathique. Services: Service Traiteur,Enfants Admis,Chiens Admis. Tenue Conseillée: Libre,Décontractée..
The main activity of LE SOUVERAIN is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE SOUVERAIN is not available. You also can look at reviews of LE SOUVERAIN, open positions, location of LE SOUVERAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE SOUVERAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE SOUVERAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE SOUVERAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE SOUVERAIN, employees, financial statistics.