FERRACIN FRبRES

Contactgegevens FERRACIN FRبRES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERRACIN FRبRES: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERRACIN FRبRES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINTE BARBE 118; 5060; TAMINES, België

Telefoon (phone): 71771476 (+32-71771476) 71771476 (+32-71771476)

Fax (fax): +32 (83) 155-15-70 +32 (83) 155-15-70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERRACIN FRبRES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERRACIN FRبRES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERRACIN FRبRES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERRACIN FRبRES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERRACIN FRبRES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERRACIN FRبRES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERRACIN FRبRES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERRACIN FRبRES
Products information FERRACIN FRبRES

BTW identificatienummer (tax): BE05868041992
Ondernemingsnummer: 1786346435
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 858,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Marques de Voitures: BMW.. Produits: Autos.

Product categorie (product category): BMW Autos. Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERRACIN FRبRES
(Get full report from official database of BE for FERRACIN FRبRES)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERRACIN FRبRES
Addition kinds of activities for FERRACIN FRبRES

3469. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
01339900. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
33219905. Manhole covers, metal | Manhole covers, metal
35489902. Soldeerapparatuur, behalve hand soldeerbouten | Soldering equipment, except hand soldering irons
37929905. Pickup covers, canopies of caps | Pickup covers, canopies or caps
51129909. Stationers, commercieel | Stationers, commercial
55510202. Opblaasbare boten | Inflatable boats

Werken bij FERRACIN FRبRES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERRACIN FRبRES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERRACIN FRبRES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERRACIN FRبRES. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste decorateurs - snelle opstart (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bloemen- en decoratiezaak gelegen in de regio Menen, zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers met een creatieve geest. Samen met je teamgenoten sta je in voor de decoratie van de afdeling en het aanvullen van de artikelen. Je zorgt ervoor dat de afdeling er steeds piekfijn bij ligt en de presentatie van de artikelen een streling voor het oog is! Je verleent met veel plezier advies aan de klant. Taken: - Je zorgt ervoor dat alles ordelijk en net is - Je staat in voor het aanvullen van de goederen - Je hebt reeds enige ervaring in de verkoop en/of in het aanvullen - Indien het druk is zal je ook kassawerk doen

  • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende klant in Antwerpen zijn we opzoek naar 2 chauffeurs met rijbewijs C of CE. Je gaat aan de slag bij stadsreiniging Je bestuurt voertuigen zoals vrachtwagens, huisvuilwagens en kraanwagens. Je werkt samen met enkele collega’s om afval op te halen, vuil te verwijderen, materiaal te vervoeren … Indien nodig veeg je zelf mee, laad je materiaal in of uit, voer je herstellingen uit of voer je andere taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de collega’s met wie je samenwerkt. Je vult de weegbonnen, autovoerderkaart en controlelijsten van het voertuig in. Ook het onderhoud en de goede werking van de voertuigen en materialen waarmee je werkt, maken deel uit van je opdracht als chauffeur. Verder help je mee tijdens sneeuw-en ijzelacties.  

  • Planner (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner sta je in voor de planning en dispatching van de logistieke afdeling. Daarnaast zal je als planner de chauffeurs en transporteurs tijdens hun ritten rechtstreeks aansturen. - Opmaken en optimaliseren van de verschillende routes in de planningsomgeving Ortec, dit in samenspraak met de plaatselijke depothoofden en in functie van de KPI's - Dispatching en operationele sturing van eigen chauffeurs en transporteurs door het geven van praktische en concrete informatie - Beantwoorden van vragen van klanten en chauffeurs m.b.t. de planning/dispatching van België/Luxemburg - Terugkoppelen naar depothoofden m.b.t. resources en signaleren van eventuele problemen - Last-minute wijzigingen doorvoeren en communiceren naar klanten en chauffeurs - Ritregistratie en controle dagrapporten a.d.h.v. interne systemen - Administratieve taken zoals het afdrukken en verdelen boorddocumenten eigen vervoer en transporteurs, voorbereiding planken van de chauffeurs met extra info, sleutels, badges,… eigen aan de laadplaatsen - Opmaken prebill voor transporteurs en doorboeken van vrachtkosten - Administratieve correctie van handelsdocumenten: de nodige stappen ondernemen, fouten signaleren en rechtzetten - Verwerking van de ritten vanuit de planningsomgeving

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • DAKWERKER (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een dakwerker. Je zal tewerkgesteld worden in een firma waar je hoofdactiviteit zal bestaan uit het uitvoeren van dakwerken platte daken met EPDM. Soms zal je ook werken op hellende daken.

  • Studentenjob Keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Product Engineer (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Doelstelling Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) productieprocessen en werkmethodes en het industrialiseren, up-scalen en klant specifiek maken van producten/processen komende van de R&D-ontwerpfase om alzo de toegewezen productgroepen/productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te beheren, zowel nationaal als internationaal. Taken: Je bent binnen het Product Engineering team de stuwende kracht om de nieuwe ontwikkelingen doorheen de verschillende fasen van ontwerp tot en met effectieve implementatie in productie te laten verlopen Je bent verantwoordelijk voor het productinhoudelijk opvolgen van alle PTA’s van de toegewezen productgroep Je verbetert de aan u toegewezen producten en productieprocessen, ontwikkelt u nieuwe processen, definieert innovatieve productiemiddelen en implementeert de daaruit voortvloeiende investeringsprojecten Je staat in voor de verdere uitbouw van onze know-how op het vlak van materialen, processen en producten Je bent samen met het Product Engineering team verantwoordelijk voor het behandelen en nemen van corrigerende actie van alle niet-conformiteiten van jullie productgroep Je werkt nauw samen met de Process Engineers, Project Engineers mbt Equipment, R&D project Managers en externe leveranciers Als Product Engineer zorg je mede voor implementatie van nieuwe producten en proces de diverse HEN filialen wereldwijd en de daarbij behorende kennisoverdracht

  • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MOVIMENTO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

  • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Sleutelbos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van FERRACIN FRبRES in sociale netwerken
Look for responds of FERRACIN FRبRES in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERRACIN FRبRES. Laat een reactie achter voor FERRACIN FRبRES. FERRACIN FRبRES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERRACIN FRبRES. Leave a respond for FERRACIN FRبRES. FERRACIN FRبRES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERRACIN FRبRES op de google maps. Adres en contacten FERRACIN FRبRES
Location of FERRACIN FRبRES on the google maps. Address and contacts of FERRACIN FRبRES

Andere gerelateerde bedrijven als come FERRACIN FRبRES FERRACIN FRبRES: DANIS NV | HAARMODE | Gallerij Myriel | FRANS YSENBAERT | BERG-O-TOOL

Other related companies as FERRACIN FRبRES: DANIS NV | HAARMODE | Gallerij Myriel | FRANS YSENBAERT | BERG-O-TOOL

FERRACIN FRبRES is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERRACIN FRبRES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05868041992. Het bedrijf FERRACIN FRبRES bevindt zich op het adres: RUE SAINTE BARBE 118; 5060; TAMINES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 858,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is BMW Autos. Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: BMW.. Produits: Autos..
De hoofdactiviteit van FERRACIN FRبRES is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERRACIN FRبRES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERRACIN FRبRES, openstaande posities, locatie van FERRACIN FRبRES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FERRACIN FRبRES is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERRACIN FRبRES, company assigned to the tax number BE05868041992. The company FERRACIN FRبRES is located at the address: RUE SAINTE BARBE 118; 5060; TAMINES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 858,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is BMW Autos. Véhicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: BMW.. Produits: Autos..
The main activity of FERRACIN FRبRES is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FERRACIN FRبRES is not available. You also can look at reviews of FERRACIN FRبRES, open positions, location of FERRACIN FRبRES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERRACIN FRبRES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERRACIN FRبRES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERRACIN FRبRES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERRACIN FRبRES, employees, financial statistics.