Gallerij Myriel

Contactgegevens Gallerij Myriel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gallerij Myriel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gallerij Myriel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 71; 9850; Nevele (Landegem), België

Telefoon (phone): 09 371 79 37 (+32-09 371 79 37) 09 371 79 37 (+32-09 371 79 37)

Fax (fax): +32 (19) 851-20-78 +32 (19) 851-20-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gallerij Myriel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gallerij Myriel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gallerij Myriel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gallerij Myriel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gallerij Myriel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gallerij Myriel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gallerij Myriel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gallerij Myriel
Products information Gallerij Myriel

BTW identificatienummer (tax): BE04482666015
Ondernemingsnummer: 1644622802
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Gallerij Myriel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Galleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gallerij Myriel
(Get full report from official database of BE for Gallerij Myriel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gallerij Myriel
Addition kinds of activities for Gallerij Myriel

569904. Aangepaste kleding en kleding | Customized clothing and apparel
21110000. sigaretten | Cigarettes
22111300. Kruiden en andere gekrute textielstoffen, katoen | Crepes and other crinkled texture fabrics, cotton
25220103. Krukjes, kantoor: behalve hout | Stools, office: except wood
28340603. Lip balms | Lip balms
30520101. Luchtleiding of luchtremslang, rubber of rubberen stof | Air line or air brake hose, rubber or rubberized fabric
31310201. tellers | Counters

Werken bij Gallerij Myriel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gallerij Myriel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gallerij Myriel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gallerij Myriel. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Pittige keukenmedewerker (M/V) (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze brasserie kiest voor de Belgisch-Franse keuken. Samen met hun medewerkers werken zij bewust elke dag met seizoensgebonden producten. Wil jij ook graag jouw creativiteit gebruiken in je job en kan je werken van woensdag tem zondag in deze familiezaak? Laat het ons snel weten. Jouw opleiding start aan de koude kant van de keuken waar je werkt in een service coupé.

  • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

  • Technisch verkoper (m/v) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het aanspreekpunt van de klant. Je zorgt voor een warm onthaal, luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z. Voornaamste activiteiten zijn: plannen overlopen met de klant, technische mogelijkheden bespreken, berekenen en uitwerken, offerte opstellen en order finaliseren.

  • Huishoudhulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Je moet de prijsaanvragen van klanten bestuderen en hiervoor de offerte opmaken Je zal per project op zoek gaan naar de beste technische oplossing Je staat in nauw contact met de leveranciers ter voorbereiding van offertes, leveringen,...  Zodra de klant zijn akkoord geeft ga je alle onderdelen bestellen en opvolgen Je volgt het volledige verloop van elk project op (groot en klein) en zorgt dat bij afloop de juiste facturatie kan worden opgemaakt. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands, Frans en Engels. Bij voorkeur kan je ook in de Duitse taal je plan trekken om ook met de leveranciers vlot te communiceren. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een klein bedrijf met familiaal karakter gespecialiseerd in koppelingen en industriële slangen. Ze werken aan projecten op maat van de klant.   Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST.

  • HR Director (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

  • halfautomaat lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van technische schema's ben je verantwoordelijk voor het halfautomaat lassen van verschillende constructies.

  • Docent Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

Zoek naar antwoorden van Gallerij Myriel in sociale netwerken
Look for responds of Gallerij Myriel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gallerij Myriel. Laat een reactie achter voor Gallerij Myriel. Gallerij Myriel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gallerij Myriel. Leave a respond for Gallerij Myriel. Gallerij Myriel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gallerij Myriel op de google maps. Adres en contacten Gallerij Myriel
Location of Gallerij Myriel on the google maps. Address and contacts of Gallerij Myriel

Andere gerelateerde bedrijven als come Gallerij Myriel Gallerij Myriel: RENT | Dumont R | HUIS THANS | M.B.P. M. BINSTOK | MARK VERDONCK

Other related companies as Gallerij Myriel: RENT | Dumont R | HUIS THANS | M.B.P. M. BINSTOK | MARK VERDONCK

Gallerij Myriel is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gallerij Myriel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04482666015. Het bedrijf Gallerij Myriel bevindt zich op het adres: Stationsstraat 71; 9850; Nevele (Landegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 689,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Galleries. Producten gemaakt in Gallerij Myriel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gallerij Myriel is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gallerij Myriel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gallerij Myriel, openstaande posities, locatie van Gallerij Myriel op de kaart.

Gallerij Myriel is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gallerij Myriel, company assigned to the tax number BE04482666015. The company Gallerij Myriel is located at the address: Stationsstraat 71; 9850; Nevele (Landegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 689,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Galleries. Products created in Gallerij Myriel were not found.
The main activity of Gallerij Myriel is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gallerij Myriel is not available. You also can look at reviews of Gallerij Myriel, open positions, location of Gallerij Myriel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gallerij Myriel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gallerij Myriel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gallerij Myriel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gallerij Myriel, employees, financial statistics.