DE COCK

Contactgegevens DE COCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE COCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE COCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 3; 9130; KIELDRECHT, België

Telefoon (phone): 37734006 (+32-37734006) 37734006 (+32-37734006)

Fax (fax): +32 (15) 988-80-80 +32 (15) 988-80-80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE COCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE COCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE COCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE COCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE COCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE COCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE COCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE COCK
Products information DE COCK

BTW identificatienummer (tax): BE01330963134
Ondernemingsnummer: 3877319335
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 445,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Marques de Voitures: BMW.. Produits: Autos.

Product categorie (product category): BMW Autos. Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE COCK
(Get full report from official database of BE for DE COCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE COCK
Addition kinds of activities for DE COCK

349201. Vloeistofkrachtkleppen voor vliegtuigen | Fluid power valves for aircraft
01610401. Artisjok boerderij | Artichoke farm
16290105. Afvoersysteem constructie | Drainage system construction
20529902. Koekjes, droog | Biscuits, dry
20910200. Schelpdieren, ingeblikt en genezen | Shellfish, canned and cured
28650319. resorcinol | Resorcinol
38120108. Bank en draai indicatoren en componenten | Bank and turn indicators and components
38420302. Implantaten, chirurgisch | Implants, surgical
50460108. Winkelinrichting | Store fixtures
50729900. Hardware, nec | Hardware, nec

Werken bij DE COCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE COCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE COCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE COCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • Arbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant  zijn we op zoek naar een arbeider / handlanger voor regio Ninove. Als arbeider / handlanger sta je in voor de volgende taken: Je werkt op werven Je volgt instructies op van een monteur/werfcoördinator Je laadt en lost van materialen Je brengt materialen op juiste locatie Je breidt en ruimt de werf op Je voert kleine schilderwerken uit Je begrijpt en past instructies toe Je kan hulpmidden gebruiken Je voert manuele taken uit Je werkt systematisch Je vaart instructies aan

  • Assistent flexodrukker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je assisteert de hoofddrukker aan een 8-kleurenpers - flexoprinting als volgt: - Je brengt de nodige grondstoffen aan: bevoorrading machine. - Je reinigt de machine en drukvormen en voert een basisonderhoud van de drukpers uit. - Je kan inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken werken. - Daarnaast controleer je de werking en het veiligheidssysteem.

  • Field service engineer (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden en installeren van betaalautomaten, in Duffel, regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Field service engineer.  Je zal als technieker voornamelijk instaan voor:  De installatie van betaalautomaten  Het onderhoud van betaalautomaten

  • Huishoudhulp in Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • huishoudhulp regio Kapellen (20u/week of meer) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kapellen. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maar je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • LOOPBAANCOACH m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt mensen bij het nemen van loopbaankeuzes en –beslissingen. Je bent bereid om voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Afwasser Poetshulp (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: BISTRO DE BOEKZITTING

    Type: Flexijob

    Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden.

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van DE COCK in sociale netwerken
Look for responds of DE COCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE COCK. Laat een reactie achter voor DE COCK. DE COCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE COCK. Leave a respond for DE COCK. DE COCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE COCK op de google maps. Adres en contacten DE COCK
Location of DE COCK on the google maps. Address and contacts of DE COCK

Andere gerelateerde bedrijven als come DE COCK DE COCK: FABIEN BURETTE | GILBERTE VERBRUGGEN | JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE | Fraussen Marc | ILSE POELS

Other related companies as DE COCK: FABIEN BURETTE | GILBERTE VERBRUGGEN | JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE | Fraussen Marc | ILSE POELS

DE COCK is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE COCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01330963134. Het bedrijf DE COCK bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 3; 9130; KIELDRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 445,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is BMW Autos. Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: BMW.. Produits: Autos..
De hoofdactiviteit van DE COCK is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE COCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE COCK, openstaande posities, locatie van DE COCK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE COCK is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE COCK, company assigned to the tax number BE01330963134. The company DE COCK is located at the address: MOLENSTRAAT 3; 9130; KIELDRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 445,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is BMW Autos. Véhicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: BMW.. Produits: Autos..
The main activity of DE COCK is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE COCK is not available. You also can look at reviews of DE COCK, open positions, location of DE COCK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE COCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE COCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE COCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE COCK, employees, financial statistics.