JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE

Contactgegevens JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE BRUSSELSESTRAAT 28; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15422366 (+32-15422366) 15422366 (+32-15422366)

Fax (fax): +32 (65) 719-78-62 +32 (65) 719-78-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE
Products information JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE

BTW identificatienummer (tax): BE02569122314
Ondernemingsnummer: 6587646484
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 541,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE

285104. Removers en schoonmakers | Removers and cleaners
25179903. Naaimachine kasten en kisten, hout | Sewing machine cabinets and cases, wood
34960103. Stoffen, geweven draad | Fabrics, woven wire
39490607. Windsurfplanken (zeilplanken) en uitrusting | Windsurfing boards (sailboards) and equipment
39490905. Snaren, tennisracket | Strings, tennis racket
56210104. Dames sportkleding | Women's sportswear

Werken bij JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulp-ploegchef verpakkingsafdeling 2-ploegen (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat samen met een collega in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijnen voor diepvriesgroenten. Je werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. Je zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf gemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. Je geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met je collega-ploegchefs die voor of na jou opstarten. Je stuurt een 25-tal personen aan, coacht en begeleidt hen. Je rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke. - Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke. * Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke.

 • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Medewerker varkensbedrijf (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FUNCTIE: Je taken zijn zowel het verzorgen van de dieren als het uitvoeren van allerlei reparaties binnen het varkensbedrijf. Ook het reinigen van de stallen behoort tot jouw takenpakket.

 • Monteur metaalbedrijf MAATWERK 2-ploegen ! HOOG LOON ! m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming Planlezen en technische tekeningen interpreteren

 • Verkoopmedewerker Verfwinkel (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw taken: Je verwelkomt klanten met de glimlach en op basis van hun behoeften bied je een oplossing Je adviseert klanten in de winkel over kleur beleving esthetiek en technische vragen Je mengt zelf verf en sluit de verkoop af Je bewaakt de orde en netheid in en rond de winkel zorgt ervoor dat klanten over het vooropgestelde product- en dienstenaanbod kunnen beschikken (aanvullen rekken maken van stalen uitstallen promoacties en lanceringen) Je houdt je eigen kennisniveau up-to-date

 • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

 • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

 • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: t-interim Maasmechelen

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Student magazijnmedewerker gezocht in Opglabbeek! (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Start People Genk

  Type: Studentenjob

  Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Je staat in voor algemene magazijntaken het verzamelen en inpakken van goederen. het sorteren van pakjes het scannen van pakketen orderpicken laden en lossen

 • Jobstudent Horeca (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: MOLENHEIDE

  Type: Studentenjob

  Voor het serveren van dranken en gerechten.

 • Enthousiaste, gedreven, Accountant (TERHAGEN)

  Regio: TERHAGEN

  Bedrijf: UniPartners IT - Financial - Engineering Services

  Type: Vaste Job

  Als UniPartners-consultant kies je voor een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, sectoren, systemen, technologieën en mensen leidt. Je bepaalt zelf welk soort projecten (met een gemiddelde duur van zes maanden tot twee jaar) je doorloopt. We vinden het namelijk erg belangrijk om jouw persoonlijke ambities en groei zoveel mogelijk te ondersteunen. Je werkt tijdelijk intern en operationeel mee in een bedrijf of aan een project. Tijdens het proces bouw je jouw kennis en ervaring steeds verder uit, ook dankzij je persoonlijk opleidingsbudget én gerichte opleidingstrajecten samen met collega’s. Angst voor routine is uit den boze: wanneer die om de hoek loert, zoeken we samen een ander project met nieuwe uitdagingen

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE. JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE. Leave a respond for JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE. JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE
Location of JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE: BADKAMERPALEIS | FE. ALISSAR | Roosen BVBA | CONSTANT MEEUS | PIZZA BORSALINO

Other related companies as JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE: BADKAMERPALEIS | FE. ALISSAR | Roosen BVBA | CONSTANT MEEUS | PIZZA BORSALINO

JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02569122314. Het bedrijf JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE bevindt zich op het adres: OUDE BRUSSELSESTRAAT 28; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 541,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE op de kaart.

JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE, company assigned to the tax number BE02569122314. The company JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE is located at the address: OUDE BRUSSELSESTRAAT 28; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 541,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE were not found.
The main activity of JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE, open positions, location of JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS DE VAART-JOTSE, employees, financial statistics.