Bleu Marine

Particuliere bedrijvenBosbouw • Bleu Marine
Private companiesForestry • Bleu Marine

Contactgegevens Bleu Marine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bleu Marine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bleu Marine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Verte 7; 7910; Frasnes-lez-Anvaing (Anvaing), België

Telefoon (phone): 069 86 76 65 (+32-069 86 76 65) 069 86 76 65 (+32-069 86 76 65)

Fax (fax): 069 86 76 65 (+32-069 86 76 65) 069 86 76 65 (+32-069 86 76 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bleu Marine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bleu Marine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bleu Marine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bleu Marine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bleu Marine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bleu Marine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bleu Marine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bleu Marine
Products information Bleu Marine

BTW identificatienummer (tax): BE03638641357
Ondernemingsnummer: 7874694824
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Beauty salons; Health resorts; Massage; Slimming salons; Saunas; Solariums

Product categorie (product category): Pedicure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bleu Marine
(Get full report from official database of BE for Bleu Marine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bleu Marine
Addition kinds of activities for Bleu Marine

239300. Textielzakken | Textile bags
275400. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
13899915. Pompen van olie- en gasputten | Pumping of oil and gas wells
27619902. Computervormen, manifold of continu | Computer forms, manifold or continuous
32920204. Gordelroos, asbestcement | Shingles, asbestos cement
36990606. Open haard logs, elektrisch | Fireplace logs, electric
47850201. Checkers, zeevracht | Checkers, marine cargo
50320501. Cinders | Cinders
87120102. Huisontwerper | House designer
96510401. Reglement, diverse commerciële sectoren, federale overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, federal government

Werken bij Bleu Marine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bleu Marine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bleu Marine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bleu Marine. Looking for open vacancies in other companies

  • WASSERIJMEDEWERKER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een wasserij in de regio zijn we dringend op zoek naar een wasserijmedewerker. Je wordt polyvalent ingezet en dit voornamelijk aan de strijkrol.

  • Administrative Assistant Funds & Health Care (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Administratieve Assistente (Funds & Healthcare), ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie: agendabeheer, het organiseren van vergaderingen (opstelling en vertaling van verslagen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement rapportages maken over de lopende projecten (brochures en presentaties) voor de externe professionele partners, waarvoor er informatie vergaard zal worden en templates gecreëerd zullen worden. de behandeling van binnenkomende en uitgaande post  het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties het voorbereiden van documenten voor vergaderingen Bedrijfsprofiel: Immobiliën

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ieper - Vlamertinge - Elverdinge - Dikkebus - Zillebeke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een centje willen bijverdienen in de schoonmaaksector. - Verschillende poetsmaterialen en schoonmaakmachines gebruiken. - Melden van afwijkingen aan verantwoordelijke. - Correct gebruiken en onderhouden van materialen en producten. - Toepassen van veiligheids- en gezondheidsregels.

  • Studenten tijdens de week - Magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je bijverdienste tijdens de schoolweken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen tijdens de week kunnen werken (maandag-vrijdag). Je takenpakket bestaat uit: laden en lossen van zwaardere goederen, orderpicken, goederen op locatie zetten, ... Je zorgt er steeds voor dat je werkplek netjes en ordelijk is. Dit houdt in dat je je afval sorteerd en wegdraagt naar de juiste plaats. Ben je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar? Dan kan je ook in deze periode ingeschakeld worden.

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • Zelfstandige kinderverzorg(st)er (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ' T PETOETERKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken versterking voor ons team! Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 3 jaar. – Naast verzorging (eten geven, luiers verversen,...sta je ook in voor de begeleiding en animatie van kinderen van 0 tot 3 jaar (activiteiten doen, knutselen, – Ook logistieke taken behoren tot deze job (ruimtes proper houden,... – Je staat mee in voor het onthaal van ouders, invullen van heen-en weerschriftjes,... Je werkt 4 dagen per week op dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag Op Maandag moet je niet werken

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

Zoek naar antwoorden van Bleu Marine in sociale netwerken
Look for responds of Bleu Marine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bleu Marine. Laat een reactie achter voor Bleu Marine. Bleu Marine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bleu Marine. Leave a respond for Bleu Marine. Bleu Marine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bleu Marine op de google maps. Adres en contacten Bleu Marine
Location of Bleu Marine on the google maps. Address and contacts of Bleu Marine

Andere gerelateerde bedrijven als come Bleu Marine Bleu Marine: MARC STUL | MARLEEN RYKEN | MAKSIEBRIL | L?INATTENDU | KRANTENWINKEL MARTINE

Other related companies as Bleu Marine: MARC STUL | MARLEEN RYKEN | MAKSIEBRIL | L?INATTENDU | KRANTENWINKEL MARTINE

Bleu Marine is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bleu Marine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03638641357. Het bedrijf Bleu Marine bevindt zich op het adres: Place Verte 7; 7910; Frasnes-lez-Anvaing (Anvaing). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 219,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pedicure. Lijst met producten zijn Beauty salons; Health resorts; Massage; Slimming salons; Saunas; Solariums.
De hoofdactiviteit van Bleu Marine is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bleu Marine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bleu Marine, openstaande posities, locatie van Bleu Marine op de kaart.

Bleu Marine is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bleu Marine, company assigned to the tax number BE03638641357. The company Bleu Marine is located at the address: Place Verte 7; 7910; Frasnes-lez-Anvaing (Anvaing). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 219,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pedicure. List of products are Beauty salons; Health resorts; Massage; Slimming salons; Saunas; Solariums.
The main activity of Bleu Marine is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bleu Marine is not available. You also can look at reviews of Bleu Marine, open positions, location of Bleu Marine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bleu Marine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bleu Marine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bleu Marine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bleu Marine, employees, financial statistics.