KRANTENWINKEL MARTINE

Particuliere bedrijvenBosbouw • KRANTENWINKEL MARTINE
Private companiesForestry • KRANTENWINKEL MARTINE

Contactgegevens KRANTENWINKEL MARTINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRANTENWINKEL MARTINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRANTENWINKEL MARTINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLATTE LOSTRAAT 572; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16260324 (+32-16260324) 16260324 (+32-16260324)

Fax (fax): +32 (51) 910-18-64 +32 (51) 910-18-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRANTENWINKEL MARTINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRANTENWINKEL MARTINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRANTENWINKEL MARTINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRANTENWINKEL MARTINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRANTENWINKEL MARTINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRANTENWINKEL MARTINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRANTENWINKEL MARTINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRANTENWINKEL MARTINE
Products information KRANTENWINKEL MARTINE

BTW identificatienummer (tax): BE04327758789
Ondernemingsnummer: 8780242919
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Bandes Dessinées.. Produits: Papeterie.

Product categorie (product category): Librairies. Journaux. Tabac. Fournitures de bureau

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRANTENWINKEL MARTINE
(Get full report from official database of BE for KRANTENWINKEL MARTINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRANTENWINKEL MARTINE
Addition kinds of activities for KRANTENWINKEL MARTINE

594499. Sieradenwinkels, nec | Jewelry stores, nec
20610101. Verduidelijke rietsuiker | Clarified cane sugar
22110504. Dekking, katoen | Coverts, cotton
37649902. Geleide raket- en ruimtevoertuigmotoren, onderzoek en ontwikkeling. | Guided missile and space vehicle engines, research & devel.
50310303. Deuren, garage | Doors, garage
51620101. Kunststofharsen | Plastics resins

Werken bij KRANTENWINKEL MARTINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRANTENWINKEL MARTINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRANTENWINKEL MARTINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRANTENWINKEL MARTINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocolade Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant regio Lokeren is op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers voor het chocoladeseizoen. Je staat in voor de inpak aan de band.

  • Administratief bediende planning (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

  • Handlanger volcontinu (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • Hulpwerkman elektriciteit (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, residentieel elektricien, is Itzu op zoek naar een hulpwerkman. Taken; kappen, boren, slijpen, etc. Mogelijkheid tot opleiding binnen de firma

  • Transportplanner | Willebroek | ploegen (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een groeiende logistieke onderneming te Willebroek, gaat Synergie op zoek naar een transportplanner. Je staat mee in voor de optimale inzet van ruim 40 vrachtwagens, voornamelijk gaat het om vervoer van tankcontainers. Je verzamelt en controleert alle nodige gegevens voor het opstellen van de rittenplanning voor onze chauffeurs. Vervolgens geef je hen de planning en beste routes door. Indien nodig, pas je de planning aan, zodat de afgesproken levertijden gerespecteerd blijven.

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

  • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Studentenjob

    Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

  • Psychoterapeut (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · Psychoterapeute Wij bieden: · mogelijkheid tot het huren van dagdelen voor sommige ruimten, zodat je voldoende tijd hebt om je patiëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen te moeten doen · gebruik kunnen maken van bekendmaking van de praktijk zonder zelf alle tijd en financiën in je bekendmaking te moeten steken · vermelding op de website en gebruik van het online reservatiesysteem · samenwerking met andere disciplines waardoor je patiëntenbestand ook veel sneller aangroeit · een mooie praktijkruimte waarbij de inrichting eventueel nog kan worden gepersonaliseerd · een gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en parkeerplaatsen · overleg op regelmatige basis · mogelijkheid tot het uitwerken van projecten · werken in een nieuw, enthousiast team

  • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van KRANTENWINKEL MARTINE in sociale netwerken
Look for responds of KRANTENWINKEL MARTINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRANTENWINKEL MARTINE. Laat een reactie achter voor KRANTENWINKEL MARTINE. KRANTENWINKEL MARTINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRANTENWINKEL MARTINE. Leave a respond for KRANTENWINKEL MARTINE. KRANTENWINKEL MARTINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRANTENWINKEL MARTINE op de google maps. Adres en contacten KRANTENWINKEL MARTINE
Location of KRANTENWINKEL MARTINE on the google maps. Address and contacts of KRANTENWINKEL MARTINE

Andere gerelateerde bedrijven als come KRANTENWINKEL MARTINE KRANTENWINKEL MARTINE: MARCEL VANDENBORRE | Centrum Hotel | U.S. YVETOISE | GORSSEN | JEAN GOBLET

Other related companies as KRANTENWINKEL MARTINE: MARCEL VANDENBORRE | Centrum Hotel | U.S. YVETOISE | GORSSEN | JEAN GOBLET

KRANTENWINKEL MARTINE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRANTENWINKEL MARTINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04327758789. Het bedrijf KRANTENWINKEL MARTINE bevindt zich op het adres: PLATTE LOSTRAAT 572; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 780,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Librairies. Journaux. Tabac. Fournitures de bureau. Lijst met producten zijn Produits: Bandes Dessinées.. Produits: Papeterie..
De hoofdactiviteit van KRANTENWINKEL MARTINE is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRANTENWINKEL MARTINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRANTENWINKEL MARTINE, openstaande posities, locatie van KRANTENWINKEL MARTINE op de kaart.

KRANTENWINKEL MARTINE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRANTENWINKEL MARTINE, company assigned to the tax number BE04327758789. The company KRANTENWINKEL MARTINE is located at the address: PLATTE LOSTRAAT 572; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 780,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Librairies. Journaux. Tabac. Fournitures de bureau. List of products are Produits: Bandes Dessinées.. Produits: Papeterie..
The main activity of KRANTENWINKEL MARTINE is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KRANTENWINKEL MARTINE is not available. You also can look at reviews of KRANTENWINKEL MARTINE, open positions, location of KRANTENWINKEL MARTINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRANTENWINKEL MARTINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRANTENWINKEL MARTINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRANTENWINKEL MARTINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRANTENWINKEL MARTINE, employees, financial statistics.