Pierre de Lune

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Pierre de Lune
Private companiesBusiness Services • Pierre de Lune

Contactgegevens Pierre de Lune: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pierre de Lune: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pierre de Lune

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Courte Rue des Fontaines 72; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 84 65 60 (+32-010 84 65 60) 010 84 65 60 (+32-010 84 65 60)

Fax (fax): 010 84 65 60 (+32-010 84 65 60) 010 84 65 60 (+32-010 84 65 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pierre de Lune: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pierre de Lune"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pierre de Lune"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pierre de Lune, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pierre de Lune. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pierre de Lune, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pierre de Lune. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pierre de Lune
Products information Pierre de Lune

BTW identificatienummer (tax): BE01335083007
Ondernemingsnummer: 9144989013
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 357,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Precious stones & minerals; Imitation jewelry - Retail

Product categorie (product category): Pearls

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pierre de Lune
(Get full report from official database of BE for Pierre de Lune)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pierre de Lune
Addition kinds of activities for Pierre de Lune

5531. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores
225803. Net- en nettingproducten | Net and netting products
394906. Watersportartikelen | Water sports equipment
23950402. Tucking: voor de handel | Tucking: for the trade
37249911. Pompen, vliegtuigmotor | Pumps, aircraft engine
39519900. Pennen en mechanische potloden, nec | Pens and mechanical pencils, nec
50120401. bromfietsen | Mopeds

Werken bij Pierre de Lune: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pierre de Lune: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pierre de Lune. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pierre de Lune. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. (M/V) kleine en grote bekistingswerken uitvoeren  traditionele en systeembekisting  met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ... )  wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...)  betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten de werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones de funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Storingstechnieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Huishoudhulp regio Kortenberg-Bertem (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Kortenberg-Bertem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • VERPLEEGKUNDIGE (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: WIELANT

    Type: Vaste Job

    U kan bij ons aan de slag als verpleegkundige. U zult meewerken aan de uitbouw van de werking van ons woonzorgcentrum. U zult een steentje bijdragen aan de verpleging en verzorging van onze bewoners. Indien u reageert oponze vacature, zullen de gegevens die u ons bezorgd enkel door de belanghebbenden bekeken en nooit langer dan 6 maanden bewaard worden na het opsturen van deze gegevens.

  • PROJECT COORDINATOR (binnendeuren voor de professionele markt,) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Na een intense opleiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en opvolging van de levering en plaatsing van onze producten op grote werven. Na ontvangst van een werfdossier, volg je dit verder op en heb je oog voor het na te streven rendement. Je staat daarbij in voor de kwalitatieve uitvoering van de werken, conform de geldende voorschriften, binnen de vooropgestelde tijd. Verder geef je de juiste instructies aan de plaatsers van de producten. Je zorgt voor een correcte en precieze informatie naar alle partijen toe. Je rapporteert aan de Project Manager België. Op termijn kan je doorgroeien tot Junior Project Manager. Daartoe heb je of ontwikkel je volgende kennis en vaardigheden: het lezen van lastenboeken en bouwplannen. Fungeren als centraal aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen. Onderhouden van de contacten met de klant en je coördineert de technische en administratieve aspecten van de projecten. Meetstaten opstellen, uitwerken en opstellen van de planning van de verschillende projecten. Opvolging van projecten en die planmatig, logistiek en financieel afhandelen. Nauwe samenwerking met de project studiedienst en de commerciële binnendienst.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

  • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

Zoek naar antwoorden van Pierre de Lune in sociale netwerken
Look for responds of Pierre de Lune in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pierre de Lune. Laat een reactie achter voor Pierre de Lune. Pierre de Lune bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pierre de Lune. Leave a respond for Pierre de Lune. Pierre de Lune on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pierre de Lune op de google maps. Adres en contacten Pierre de Lune
Location of Pierre de Lune on the google maps. Address and contacts of Pierre de Lune

Andere gerelateerde bedrijven als come Pierre de Lune Pierre de Lune: INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA | S. LABOUR | HOF TER LINT-DE CLERCQ | REIGERSHOF | LA POSTE

Other related companies as Pierre de Lune: INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA | S. LABOUR | HOF TER LINT-DE CLERCQ | REIGERSHOF | LA POSTE

Pierre de Lune is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pierre de Lune, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01335083007. Het bedrijf Pierre de Lune bevindt zich op het adres: Courte Rue des Fontaines 72; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 357,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pearls. Lijst met producten zijn Precious stones & minerals; Imitation jewelry - Retail.
De hoofdactiviteit van Pierre de Lune is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pierre de Lune is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pierre de Lune, openstaande posities, locatie van Pierre de Lune op de kaart.

Pierre de Lune is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pierre de Lune, company assigned to the tax number BE01335083007. The company Pierre de Lune is located at the address: Courte Rue des Fontaines 72; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 357,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pearls. List of products are Precious stones & minerals; Imitation jewelry - Retail.
The main activity of Pierre de Lune is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Pierre de Lune is not available. You also can look at reviews of Pierre de Lune, open positions, location of Pierre de Lune on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pierre de Lune, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pierre de Lune, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pierre de Lune, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pierre de Lune, employees, financial statistics.