INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA
Private companiesBusiness Services • INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA

Contactgegevens INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wollestraat 25 Box 3; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 42 29 (+32-050 33 42 29) 050 33 42 29 (+32-050 33 42 29)

Fax (fax): 050 61 69 06 (+32-050 61 69 06) 050 61 69 06 (+32-050 61 69 06)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA
Products information INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02409820556
Ondernemingsnummer: 9904418945
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 726,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Furniture - Design; Furniture - Collectivities

Product categorie (product category): Store fixtures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA
(Get full report from official database of BE for INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA
Addition kinds of activities for INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA

174202. Akoestisch en isolatiewerk | Acoustical and insulation work
35230411. Hog voedings-, verwerkings- en waterapparatuur | Hog feeding, handling, and watering equipment
50840405. Olieputmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil well machinery, equipment, and supplies
61410106. Persoonlijke financiën licentie lening bedrijven, klein | Personal finance licensed loan companies, small
79930201. Verhuur van amusementsmachines, munteenheid | Amusement machine rental, coin-operated
80930101. Alcoholkliniek, polikliniek | Alcohol clinic, outpatient

Werken bij INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • Kraanmachinist (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kruishoutem zijn we op zoek naar een kraanmachinist.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

  • Chauffeur C / CE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Huishoudhulp Deeltijds Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wondelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

    Regio: WINKSELE

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

  • Persoonlijk assistent voor jongeman met autisme - weekend (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dertiger met autisme en een licht mentale beperking. Tijdens de week gaat hij werken, maar op zondag en eventueel af en toe op vrijdag, is hij op zoek naar een toffe PAB-assistent die hem kan begeleiden. Hij kan redelijk zelfstandig leven, maar heeft nog begeleding nodig bij het koken, doen van activiteiten en uitstappen,... Je staat zelf in voor het bedenken van activiteiten en stemt deze af op wat onze klant leuk vindt. Werkuren: zondag van 14-17u (dit is niet elke zondag, maar zoveel mogelijk - af en toe komt hier ook een vrijdag bij indien je beschikbaar zou zijn). Locatie: Herentals of Nijlen (te bespreken)

  • Studenten gezocht !!!!! (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met een cateringbedrijf zijn wij op zoek naar studenten voor 17/08 + 18/08 + 19/08 - In een eet- of drankkraampje mensen voorzien van hapjes en drankjes

Zoek naar antwoorden van INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA. Laat een reactie achter voor INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA. INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA. Leave a respond for INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA. INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA op de google maps. Adres en contacten INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA
Location of INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA on the google maps. Address and contacts of INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA: Ardennaise | COIFFURE THE DREAM | COIFFURE VOGUE | GABRIEL DECLERCQ | LA FONTAINE DE JOUVENCE

Other related companies as INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA: Ardennaise | COIFFURE THE DREAM | COIFFURE VOGUE | GABRIEL DECLERCQ | LA FONTAINE DE JOUVENCE

INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02409820556. Het bedrijf INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA bevindt zich op het adres: Wollestraat 25 Box 3; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 726,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Store fixtures. Lijst met producten zijn Furniture - Design; Furniture - Collectivities.
De hoofdactiviteit van INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA, openstaande posities, locatie van INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA, company assigned to the tax number BE02409820556. The company INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA is located at the address: Wollestraat 25 Box 3; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 726,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Store fixtures. List of products are Furniture - Design; Furniture - Collectivities.
The main activity of INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA is not available. You also can look at reviews of INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA, open positions, location of INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERIOR DESIGN DANNY DUFAIT BVBA, employees, financial statistics.