Dranken De Cuber J.P.

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Dranken De Cuber J.P.
Private companiesTobacco Products • Dranken De Cuber J.P.

Contactgegevens Dranken De Cuber J.P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dranken De Cuber J.P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dranken De Cuber J.P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensebaan 56; 3220; Holsbeek, België

Telefoon (phone): 016 44 69 32 (+32-016 44 69 32) 016 44 69 32 (+32-016 44 69 32)

Fax (fax): 016 44 69 32 (+32-016 44 69 32) 016 44 69 32 (+32-016 44 69 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dranken De Cuber J.P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dranken De Cuber J.P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dranken De Cuber J.P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dranken De Cuber J.P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dranken De Cuber J.P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dranken De Cuber J.P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dranken De Cuber J.P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dranken De Cuber J.P.
Products information Dranken De Cuber J.P.

BTW identificatienummer (tax): BE06756835937
Ondernemingsnummer: 2398284912
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Beer & ale - Dealers

Product categorie (product category): Party supplies - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dranken De Cuber J.P.
(Get full report from official database of BE for Dranken De Cuber J.P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dranken De Cuber J.P.
Addition kinds of activities for Dranken De Cuber J.P.

651700. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
15210100. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
20330308. Fruittaartmixen en vullingen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit pie mixes and fillings: packaged in cans, jars, etc.
28330200. Alkaloïden en andere botanische producten | Alkaloids and other botanical based products
39310300. Houtblazer instrumenten en onderdelen | Woodwind instruments and parts
39490500. Jachtuitrusting | Hunting equipment
54110100. supermarkten | Supermarkets
63119906. Levensverzekeringsmaatschappijen | Life insurance carriers
79991106. Dag kamp | Day camp

Werken bij Dranken De Cuber J.P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dranken De Cuber J.P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dranken De Cuber J.P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dranken De Cuber J.P.. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig Bediende (mv) - Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende (m/v). Onze klant is een familiaal boekhoudkantoor gelegen te Dendermonde. Uw verantwoordelijkheden als boekhoudkundig bediende: aankoop- & verkoopfacturen, financieel en diversen inboeken BTW aangiftes opmaken het volledig zelfstandig beheren van dossiers onder begeleiding van een supervisor Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Ursel/Zomergem - 20u. bij éénzelfde gezin (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 1 gezin in Ursel (op de grens met Zomergem) zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, ....en dit gedurende +/- 20 u per week bij éénzelfde gezin. We zoeken een gemotiveerde en dynamische persoon die dit gezin graag wil helpen! UREN BESPREEKBAAR!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Herenelderen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

  • IT-Manager (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Vaste Job

    Als IT-manager sta je, samen met jouw team, in voor het onderhouden en optimaliseren van het informaticasysteem op een efficiënte manier. Je staat bovendien in nauw contact met de directie en zal met de afdeling IT een belangrijke schakel zijn in de verdere groei van ons bedrijf. Je draagt bij tot de ontwikkeling, invoering , toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Hierbij geef je advies over elke te nemen investering en blijf je zelf ook uitkijken naar nieuwe technologieën. Je bent hierbij bereid om jezelf voortdurend bij te scholen alsook de werknemers. Tot slot geef je leiding aan een team van 4 IT-medewerkers en rapporteer je aan de COO.

  • Aterlierhulp beenhouwerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bedient de klanten  Je helpt mee met de beenhouwers en voert voorbereidend werk uit. Je houdt het atelier proper en netjes.  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Kortrijk zoeken wij een verkoopmedewerker slagerij met combinatie atelierwerk.

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • PAYROLL CONSULTANT (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Na een vooral praktijkgerichte opleiding on-the-job sta je als Payroll Consultant in voor:  De volledige loonverwerking van een eigen klantenportefeuille op basis van een correcte toepassing van de sociale wetgeving; De verwerking van alle sociale documenten en bijhorende administratie; Het beantwoorden van sociaal-juridische vragen van klanten in samenwerking met onze juridische dienst; Het pro-actief en klantgericht onderhouden van de klantenrelaties; Bedrijfsprofiel: Voor een full service HR partner gevestigd in Evere zijn we op zoek naar een Payroll Consultant.

  • Starters! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Fidea

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

  • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van Dranken De Cuber J.P. in sociale netwerken
Look for responds of Dranken De Cuber J.P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dranken De Cuber J.P.. Laat een reactie achter voor Dranken De Cuber J.P.. Dranken De Cuber J.P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dranken De Cuber J.P.. Leave a respond for Dranken De Cuber J.P.. Dranken De Cuber J.P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dranken De Cuber J.P. op de google maps. Adres en contacten Dranken De Cuber J.P.
Location of Dranken De Cuber J.P. on the google maps. Address and contacts of Dranken De Cuber J.P.

Andere gerelateerde bedrijven als come Dranken De Cuber J.P. Dranken De Cuber J.P.: Gemeentekrediet | LA GRILLE D'OR | PAUL SPRIET | RAF BERGEMAN | Boldershof

Other related companies as Dranken De Cuber J.P.: Gemeentekrediet | LA GRILLE D'OR | PAUL SPRIET | RAF BERGEMAN | Boldershof

Dranken De Cuber J.P. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dranken De Cuber J.P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06756835937. Het bedrijf Dranken De Cuber J.P. bevindt zich op het adres: Leuvensebaan 56; 3220; Holsbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Party supplies - Rental. Lijst met producten zijn Beer & ale - Dealers.
De hoofdactiviteit van Dranken De Cuber J.P. is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dranken De Cuber J.P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dranken De Cuber J.P., openstaande posities, locatie van Dranken De Cuber J.P. op de kaart.

Dranken De Cuber J.P. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dranken De Cuber J.P., company assigned to the tax number BE06756835937. The company Dranken De Cuber J.P. is located at the address: Leuvensebaan 56; 3220; Holsbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Party supplies - Rental. List of products are Beer & ale - Dealers.
The main activity of Dranken De Cuber J.P. is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dranken De Cuber J.P. is not available. You also can look at reviews of Dranken De Cuber J.P., open positions, location of Dranken De Cuber J.P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dranken De Cuber J.P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dranken De Cuber J.P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dranken De Cuber J.P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dranken De Cuber J.P., employees, financial statistics.