RAF BERGEMAN

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • RAF BERGEMAN
Private companiesTobacco Products • RAF BERGEMAN

Contactgegevens RAF BERGEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAF BERGEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAF BERGEMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHREIBOOMSTRAAT 5; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE, België

Telefoon (phone): 57486418 (+32-57486418) 57486418 (+32-57486418)

Fax (fax): +32 (56) 162-52-34 +32 (56) 162-52-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAF BERGEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAF BERGEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAF BERGEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAF BERGEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAF BERGEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAF BERGEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAF BERGEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAF BERGEMAN
Products information RAF BERGEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE02441680908
Ondernemingsnummer: 3841064453
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAF BERGEMAN
(Get full report from official database of BE for RAF BERGEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAF BERGEMAN
Addition kinds of activities for RAF BERGEMAN

344902. Metalen gipsbasis | Metal plaster bases
12220000. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
22310305. Stofstoffen, wol | Upholstery fabrics, wool
50840404. Olieraffinaderijmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil refining machinery, equipment, and supplies
96510201. Inspectie voor arbeidsnormen en veiligheid, overheid | Inspection for labor standards and safety, government

Werken bij RAF BERGEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAF BERGEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAF BERGEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAF BERGEMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Grobbendonk zijn wij opzoek naar Orderpickers voor Black Friday: - Orderpicken (met een scanner) van kledij en lifestyle producten - Algemene netheid van het magazijn - Je zal werken met een scanner - Stickeren van dozen - Laden en lossen STUDENTEN ook welkom!

  • Kinesist of Psychomotorisch therapeut Psychosezorg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5749 Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg Afdeling/ Bedrijfseenheid: Psychomotorische therapie, Psychosezorg Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur met ingang van 1/11/2018 Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat vooral in voor de residentiële therapieën, zowel in groep als individueel. Je hebt als opdracht aan elke patiënt een individuele en planmatige zorg te bieden door toepassing van psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen, met inachtname van de noden en behoeften van de patiënt, met als doel het menswaardig bestaan van de patiënt te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je past de psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen deskundig en doelgericht toe in kader van opgestelde programma. Je beheert administratieve gegevens, toestellen, materialen en documentatie. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van het aangeboden programma, o.a. door mee te werken aan overleg en vormingsprojecten. Ook volg je opleiding en bijscholing, en kan hieraan in voorkomend geval meewerken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Psychomotorische therapie PZ Stuivenberg, en werkt samen binnen een multidisciplinair team. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Niels Vrijsen, HR recruiter, op 03 234 40 28. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Lodewijckx, Trajectverantwoordelijke paramedisch, op 03 217 77 87. Zie je dit 100% zitten?

  • Mechanieker vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mecanicien sta je in voor het uitvoeren van het periodiek nazicht, alle controles en het onderhoud van de vrachtwagens.

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • Technieker (elektrische kennis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U heeft een basis elektriciteit en bent handig. U steekt graag de handen uit de mouwen en leert graag bij. Loon: 12 euro/uur en dagvergoeding Bereikbaar met het openbaar vervoer

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Nederokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEDEROKKERZEEL)

    Regio: NEDEROKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • CHAPPELEGGER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ANMAPA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar ervaren chappers. Je kunt zelfstandig chappen. Verder doe je de voorbereiding van de werkvloer en afwerking bij particulieren.

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van RAF BERGEMAN in sociale netwerken
Look for responds of RAF BERGEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAF BERGEMAN. Laat een reactie achter voor RAF BERGEMAN. RAF BERGEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAF BERGEMAN. Leave a respond for RAF BERGEMAN. RAF BERGEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAF BERGEMAN op de google maps. Adres en contacten RAF BERGEMAN
Location of RAF BERGEMAN on the google maps. Address and contacts of RAF BERGEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come RAF BERGEMAN RAF BERGEMAN: OFFICE G?N?ALOGIQUE H?RALDIQUE DE BELGIQUE | IT-SOLUTIONS | CLEMENT DE CRAENE | M.J.K.-MOTORSPORT IMPORTS | JEAN-FRAN?OIS DELFOSSE

Other related companies as RAF BERGEMAN: OFFICE G?N?ALOGIQUE H?RALDIQUE DE BELGIQUE | IT-SOLUTIONS | CLEMENT DE CRAENE | M.J.K.-MOTORSPORT IMPORTS | JEAN-FRAN?OIS DELFOSSE

RAF BERGEMAN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAF BERGEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02441680908. Het bedrijf RAF BERGEMAN bevindt zich op het adres: SCHREIBOOMSTRAAT 5; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van RAF BERGEMAN is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAF BERGEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAF BERGEMAN, openstaande posities, locatie van RAF BERGEMAN op de kaart.

RAF BERGEMAN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAF BERGEMAN, company assigned to the tax number BE02441680908. The company RAF BERGEMAN is located at the address: SCHREIBOOMSTRAAT 5; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of RAF BERGEMAN is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RAF BERGEMAN is not available. You also can look at reviews of RAF BERGEMAN, open positions, location of RAF BERGEMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAF BERGEMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAF BERGEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAF BERGEMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAF BERGEMAN, employees, financial statistics.