MOLENHUIS (HET)

Contactgegevens MOLENHUIS (HET): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOLENHUIS (HET): address, phone, fax, email, website, opening hours

MOLENHUIS (HET)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Reigersmolenstraat 33; 2531; Boechout (Vremde), België

Telefoon (phone): 03 455 89 32 (+32-03 455 89 32) 03 455 89 32 (+32-03 455 89 32)

Fax (fax): 03 454 27 72 (+32-03 454 27 72) 03 454 27 72 (+32-03 454 27 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOLENHUIS (HET): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOLENHUIS (HET)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOLENHUIS (HET)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOLENHUIS (HET), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOLENHUIS (HET). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOLENHUIS (HET), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOLENHUIS (HET). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOLENHUIS (HET)
Products information MOLENHUIS (HET)

BTW identificatienummer (tax): BE08725036621
Ondernemingsnummer: 6139678955
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 162,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Halls - Rental

Product categorie (product category): Party planning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOLENHUIS (HET)
(Get full report from official database of BE for MOLENHUIS (HET))

Aanvulling soorten activiteiten voor MOLENHUIS (HET)
Addition kinds of activities for MOLENHUIS (HET)

263103. Container, verpakking en karton | Container, packaging, and boxboard
20330109. Tomatenpasta: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato paste: packaged in cans, jars, etc.
20910308. Vis- en zeevruchtencakes: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fish and seafood cakes: packaged in cans, jars, etc.
20929900. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
33560501. Tin- en tinlegeringen, pijpen, lakens, enz. | Tin and tin alloy bars, pipe, sheets, etc.
33650200. Aluminium en aluminium legeringen gegoten | Aluminum and aluminum-based alloy castings
35559905. Typesetting machines: linotype, monotype, intertype, enz. | Typesetting machines: linotype, monotype, intertype, etc.
38270103. Cinetheodolites | Cinetheodolites
51999902. Anatomische exemplaren en onderzoeksmateriaal | Anatomical specimens and research material
89990000. Diensten, niet inbegrepen | Services, nec

Werken bij MOLENHUIS (HET): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOLENHUIS (HET): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOLENHUIS (HET). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOLENHUIS (HET). Looking for open vacancies in other companies

  • Shuttlechauffeur CE Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Firma te Zwevegem zoekt een chauffeur CE voor pendeltransport. Je werkt in ploegsysteem (5u - 13u of 13u - 21u) Je rijdt gemiddeld 22x heen en weer , dus een ganse dag op en af rijden schrikt jou niet af. Je moet ook telkens de oplegger aan- en afpikken en de baches open en dicht doen.

  • Magazijniers Diest - snelle opstart! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

  • Aankoper (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student bijrijder meubelwinkel - Herentals - 26 tot 28 september en 30 september (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelwinkel in Herentals zijn wij op zoek naar een jobstudent die volgende week op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag kan werken als bijrijder. Je staat in voor: inladen van de meubels/meubelstukken in de vrachtwagen meerijden met chauffeur tot aan de locatie producten afzetten op locatie Meubels in elkaar steken/monteren en op de juiste plaats zetten (kan ook op een verdieping zijn, niet noodzakelijk gelijkvloers). Je start steeds vanuit Herentals en rijdt dan met de chauffeur mee in de regio Kempen. Je werkt in dagdienst (vanaf 8 uur).

  • Student M/V (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • Student weekends - verkoop van schoenen te Sint-Kruis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Onze klant zoekt een dynamische en communicatieve student die graag als hulp wil werken in de verkoop van schoenen. Je werkt doorheen het jaar in het weekend en eventueel woensdagnamiddagen in de winkel in Sint-Kruis. Je taken bestaan o.a. uit : Klanten vriendelijk begroeten en eventueel te woord staan bij vragen en schoenenkeuze Stockwerk Meehelpen voorbereiden om de nieuwe collectie in de winkel te etaleren Allround hulp in de winkel ....

  • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

Zoek naar antwoorden van MOLENHUIS (HET) in sociale netwerken
Look for responds of MOLENHUIS (HET) in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOLENHUIS (HET). Laat een reactie achter voor MOLENHUIS (HET). MOLENHUIS (HET) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOLENHUIS (HET). Leave a respond for MOLENHUIS (HET). MOLENHUIS (HET) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOLENHUIS (HET) op de google maps. Adres en contacten MOLENHUIS (HET)
Location of MOLENHUIS (HET) on the google maps. Address and contacts of MOLENHUIS (HET)

Andere gerelateerde bedrijven als come MOLENHUIS (HET) MOLENHUIS (HET): FLFRANK DELMOTE NV | Librairie Hannutoise SA | Oosterzonne Residentie | GERONIMO?S COMPANY | Fastrez Anne

Other related companies as MOLENHUIS (HET): FLFRANK DELMOTE NV | Librairie Hannutoise SA | Oosterzonne Residentie | GERONIMO?S COMPANY | Fastrez Anne

MOLENHUIS (HET) is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOLENHUIS (HET), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08725036621. Het bedrijf MOLENHUIS (HET) bevindt zich op het adres: Reigersmolenstraat 33; 2531; Boechout (Vremde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 162,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Party planning. Lijst met producten zijn Halls - Rental.
De hoofdactiviteit van MOLENHUIS (HET) is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOLENHUIS (HET) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOLENHUIS (HET), openstaande posities, locatie van MOLENHUIS (HET) op de kaart.

MOLENHUIS (HET) is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOLENHUIS (HET), company assigned to the tax number BE08725036621. The company MOLENHUIS (HET) is located at the address: Reigersmolenstraat 33; 2531; Boechout (Vremde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 162,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Party planning. List of products are Halls - Rental.
The main activity of MOLENHUIS (HET) is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MOLENHUIS (HET) is not available. You also can look at reviews of MOLENHUIS (HET), open positions, location of MOLENHUIS (HET) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOLENHUIS (HET), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOLENHUIS (HET), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOLENHUIS (HET), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOLENHUIS (HET), employees, financial statistics.