Bretoense Hoeve

Contactgegevens Bretoense Hoeve: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bretoense Hoeve: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bretoense Hoeve

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tiensesteenweg 342; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 25 07 07 (+32-016 25 07 07) 016 25 07 07 (+32-016 25 07 07)

Fax (fax): 016 25 07 07 (+32-016 25 07 07) 016 25 07 07 (+32-016 25 07 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bretoense Hoeve: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bretoense Hoeve"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bretoense Hoeve"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bretoense Hoeve, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bretoense Hoeve. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bretoense Hoeve, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bretoense Hoeve. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bretoense Hoeve
Products information Bretoense Hoeve

BTW identificatienummer (tax): BE02929473876
Ondernemingsnummer: 4733154296
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Restaurants

Product categorie (product category): Party planning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bretoense Hoeve
(Get full report from official database of BE for Bretoense Hoeve)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bretoense Hoeve
Addition kinds of activities for Bretoense Hoeve

4832. Radiostations | Radio broadcasting stations
252199. Houten kantoormeubelen, nec | Wood office furniture, nec
367900. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
35310812. Sneeuwploegen bijlagen | Snow plow attachments
39999908. Bureau pads, behalve papier | Desk pads, except paper
55310107. Vrachtwagenuitrusting en onderdelen | Truck equipment and parts

Werken bij Bretoense Hoeve: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bretoense Hoeve: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bretoense Hoeve. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bretoense Hoeve. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Neerpelt zijn wij op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je staat in voor het controleren van medische materialen. Dit doe je aan de hand van een loep. Verder houd je alles bij in de logboeken en koppel je alles terug naar de medewerkers.

  • Orderpicker m/v 2 ploegen bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

  • Product Assistent (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Itzu jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bekijkt en analyseert kritisch de markt voor jouw productfamilies. - Je gaat op zoek naar nieuwe producten en leveranciers binnen jouw productgroepen. - Je verbetert en verrijkt productinformatie in samenwerking met onze leveranciers en de marketingafdeling. - Je ondersteunt en denkt mee in de verkoop van de producten. - Je onderhandelt met de leveranciers om promotieacties te bekomen. - Je ondersteunt de Product Manager bij dagelijkse taken van A tot Z. - Je werkt nauw samen met onze marketingafdeling voor de beste online en offline productpresentatie.

  • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als student verkoopmedewerker leer je al snel het reilen en zeilen van de winkel kennen. Een greep uit het takenpakket: Kledij opplooien en de winkel op orde houden Assisteren bij de pashokjes Kassawerk

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • Docent Engels (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Operatoren buitendienst (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DEVLIEGER

    Type: Werfreserve

    In het kader van een verdere groeiambitie zijn wij dan ook op zoek naar een OPERATOR voor onze vestiging te KNOKKE-HEIST FUNCTIE: je staat in voor het uitvoeren van verschillende buitenproeven op werven bij onze klanten, zoals vervaardigen van proctors, uitvoeren van plaatproeven, uitvoeren van rioolinspekties met robotgestuurde camera en diepsonderingen Een interne opleiding is voorzien!

  • FINANCIAL CONTROLLER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf regio Waregem - Kortrijk zoeken we een FINANCIAL CONTROLLER Taken: U komt terecht in een bloeiende KMO en u rapporteert aan de CFO - U staat in voor de maandelijkse afsluitingen & reporting - Berekenen van de KPI's - Marge - en variantie analyse - Budgettering & forecasting - Voorbereiding consolidatie

Zoek naar antwoorden van Bretoense Hoeve in sociale netwerken
Look for responds of Bretoense Hoeve in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bretoense Hoeve. Laat een reactie achter voor Bretoense Hoeve. Bretoense Hoeve bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bretoense Hoeve. Leave a respond for Bretoense Hoeve. Bretoense Hoeve on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bretoense Hoeve op de google maps. Adres en contacten Bretoense Hoeve
Location of Bretoense Hoeve on the google maps. Address and contacts of Bretoense Hoeve

Andere gerelateerde bedrijven als come Bretoense Hoeve Bretoense Hoeve: Mondial Ch?ssis SPRL | RECUP-PNEUS | SPAANSE LINDE | Templiers (Les) | DOKTER SLACHMUYLDERS JAAK

Other related companies as Bretoense Hoeve: Mondial Ch?ssis SPRL | RECUP-PNEUS | SPAANSE LINDE | Templiers (Les) | DOKTER SLACHMUYLDERS JAAK

Bretoense Hoeve is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bretoense Hoeve, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02929473876. Het bedrijf Bretoense Hoeve bevindt zich op het adres: Tiensesteenweg 342; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 886,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Party planning. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Bretoense Hoeve is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bretoense Hoeve is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bretoense Hoeve, openstaande posities, locatie van Bretoense Hoeve op de kaart.

Bretoense Hoeve is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bretoense Hoeve, company assigned to the tax number BE02929473876. The company Bretoense Hoeve is located at the address: Tiensesteenweg 342; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 886,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Party planning. List of products are Restaurants.
The main activity of Bretoense Hoeve is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bretoense Hoeve is not available. You also can look at reviews of Bretoense Hoeve, open positions, location of Bretoense Hoeve on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bretoense Hoeve, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bretoense Hoeve, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bretoense Hoeve, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bretoense Hoeve, employees, financial statistics.