SPAANSE LINDE

Contactgegevens SPAANSE LINDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPAANSE LINDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPAANSE LINDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPAANSE LINDEBAAN 101; 1850; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22702025 (+32-22702025) 22702025 (+32-22702025)

Fax (fax): +32 (81) 789-29-42 +32 (81) 789-29-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPAANSE LINDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPAANSE LINDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPAANSE LINDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPAANSE LINDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPAANSE LINDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPAANSE LINDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPAANSE LINDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPAANSE LINDE
Products information SPAANSE LINDE

BTW identificatienummer (tax): BE01636383056
Ondernemingsnummer: 3787231445
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in SPAANSE LINDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPAANSE LINDE
(Get full report from official database of BE for SPAANSE LINDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPAANSE LINDE
Addition kinds of activities for SPAANSE LINDE

3366. Kopergieterijen | Copper foundries
331210. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
396503. Fasteners | Fasteners
17519903. Scheepsschrijnwerk | Ship joinery
20340202. Fruitmeel, maaltijd en poeder | Fruit flour, meal, and powder
20410110. roggebloem | Rye flour
27410102. Kunst kopie: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Art copy: publishing only, not printed on site
35450205. Eindmolens | End mills
89990500. Weer gerelateerde diensten | Weather related services

Werken bij SPAANSE LINDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPAANSE LINDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPAANSE LINDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPAANSE LINDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

 • Poetshulp bij bedrijven (20u/w - Langdurige vervanging) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 07.00u in de voormiddag te poetsen in de omgeving van Oevel. Dit is voor een langdurige vervanging die minimum 4 weken zal duren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

 • Chauffeur CE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

 • Operator Tap (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

 • Chauffeur D - voltijds toerismevervoer (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een busfirma in de regio van Jabbeke is op zoek naar een chauffeur D voor een voltijdse functie. Je krijgt dagopdrachten voor toerismevervoer te doen (meestal rond de kerktoren). Dit is een hele mooie functie waar ze dan ook wel wat ervaring verwachten. Indien je nog geen ervaring hebt kun je opstarten binnen het leerlingenvervoer en binnen een jaar doorgroeien naar toerismevervoer.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LOTUS CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken een huishoudhulp waar mensen op kunnen vertrouwen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

  Regio: EVERBERG

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, te presteren in 5 dagen (liefst elke voormiddag), voor een gastgezin wonende te Everberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Commercieel assistent (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

 • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: van der valk beveren nv

  Type: Vaste Job

  Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

 • Hoofdverantwoordelijke 100% (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: PZ DUFFEL

  Type: Vaste Job

  voor onze academische afdeling van het zorgprogramma stemming Jij - geeft leiding aan een multidisciplinair team - zorgt voor een vlotte organisatie van het dagelijkse werk op de afdeling op vlak van personeel, materieel en logistiek - ontwikkelt samen met het team een coherent afdelingsbeleid - onderschrijft de principes van herstel ondersteunende zorg

 • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Mercor

  Type: Vaste Job

  Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

Zoek naar antwoorden van SPAANSE LINDE in sociale netwerken
Look for responds of SPAANSE LINDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPAANSE LINDE. Laat een reactie achter voor SPAANSE LINDE. SPAANSE LINDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPAANSE LINDE. Leave a respond for SPAANSE LINDE. SPAANSE LINDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPAANSE LINDE op de google maps. Adres en contacten SPAANSE LINDE
Location of SPAANSE LINDE on the google maps. Address and contacts of SPAANSE LINDE

Andere gerelateerde bedrijven als come SPAANSE LINDE SPAANSE LINDE: JOSEPH RAEMAEKERS | ROBERT BOHI SERI | I.S.I.S. | CENTRE RADIOLOGIE DU LONGDOZ | B?timents & Menuiserie SA

Other related companies as SPAANSE LINDE: JOSEPH RAEMAEKERS | ROBERT BOHI SERI | I.S.I.S. | CENTRE RADIOLOGIE DU LONGDOZ | B?timents & Menuiserie SA

SPAANSE LINDE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPAANSE LINDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01636383056. Het bedrijf SPAANSE LINDE bevindt zich op het adres: SPAANSE LINDEBAAN 101; 1850; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 356,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in SPAANSE LINDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPAANSE LINDE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPAANSE LINDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPAANSE LINDE, openstaande posities, locatie van SPAANSE LINDE op de kaart.

SPAANSE LINDE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPAANSE LINDE, company assigned to the tax number BE01636383056. The company SPAANSE LINDE is located at the address: SPAANSE LINDEBAAN 101; 1850; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 356,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in SPAANSE LINDE were not found.
The main activity of SPAANSE LINDE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SPAANSE LINDE is not available. You also can look at reviews of SPAANSE LINDE, open positions, location of SPAANSE LINDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPAANSE LINDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPAANSE LINDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPAANSE LINDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPAANSE LINDE, employees, financial statistics.