Entreprise S Duroisin

Contactgegevens Entreprise S Duroisin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Entreprise S Duroisin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Entreprise S Duroisin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Albert I 12; 7538; Tournai (Vezon), België

Telefoon (phone): 069 44 57 65 (+32-069 44 57 65) 069 44 57 65 (+32-069 44 57 65)

Fax (fax): +32 (82) 562-74-62 +32 (82) 562-74-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Entreprise S Duroisin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Entreprise S Duroisin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Entreprise S Duroisin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Entreprise S Duroisin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Entreprise S Duroisin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Entreprise S Duroisin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Entreprise S Duroisin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Entreprise S Duroisin
Products information Entreprise S Duroisin

BTW identificatienummer (tax): BE07100158691
Ondernemingsnummer: 9370758056
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 281,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Doors; Windows

Product categorie (product category): Parquets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Entreprise S Duroisin
(Get full report from official database of BE for Entreprise S Duroisin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Entreprise S Duroisin
Addition kinds of activities for Entreprise S Duroisin

6514. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments
22111205. Chenilles, tufted textiel | Chenilles, tufted textile
22119905. Vogeloogje luier doek, katoen | Bird's-eye diaper cloth, cotton
31499900. Schoeisel, met uitzondering van rubber, nec, nec | Footwear, except rubber, nec, nec
51499907. Belegde broodjes | Sandwiches

Werken bij Entreprise S Duroisin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Entreprise S Duroisin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Entreprise S Duroisin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Entreprise S Duroisin. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • Winkelbediende TRAITEUR (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen zoeken wij een traiteur winkelbediende Je werkt in het atelier waar je instaat voor het klaar maken van bereidingen en versnijden van vlees Daarnaast werk je ook actief mee om de winkel vor het aanvullen van de rekken Wanneer nodig spring je ook in aan de kassa voor het correct afrekenen van de aankopen van de klanten

  • Huishoudhulp regio Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

Zoek naar antwoorden van Entreprise S Duroisin in sociale netwerken
Look for responds of Entreprise S Duroisin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Entreprise S Duroisin. Laat een reactie achter voor Entreprise S Duroisin. Entreprise S Duroisin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Entreprise S Duroisin. Leave a respond for Entreprise S Duroisin. Entreprise S Duroisin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Entreprise S Duroisin op de google maps. Adres en contacten Entreprise S Duroisin
Location of Entreprise S Duroisin on the google maps. Address and contacts of Entreprise S Duroisin

Andere gerelateerde bedrijven als come Entreprise S Duroisin Entreprise S Duroisin: Cassart Ets | RUIMDIENST QUICKE EDWARD | GARMILLE JARDIN'S | ZAKENKANTOOR AERTS | AFM EUROP BVBA

Other related companies as Entreprise S Duroisin: Cassart Ets | RUIMDIENST QUICKE EDWARD | GARMILLE JARDIN'S | ZAKENKANTOOR AERTS | AFM EUROP BVBA

Entreprise S Duroisin is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Entreprise S Duroisin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07100158691. Het bedrijf Entreprise S Duroisin bevindt zich op het adres: Rue Albert I 12; 7538; Tournai (Vezon). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 281,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Parquets. Lijst met producten zijn Doors; Windows.
De hoofdactiviteit van Entreprise S Duroisin is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Entreprise S Duroisin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Entreprise S Duroisin, openstaande posities, locatie van Entreprise S Duroisin op de kaart.

Entreprise S Duroisin is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Entreprise S Duroisin, company assigned to the tax number BE07100158691. The company Entreprise S Duroisin is located at the address: Rue Albert I 12; 7538; Tournai (Vezon). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 281,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Parquets. List of products are Doors; Windows.
The main activity of Entreprise S Duroisin is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Entreprise S Duroisin is not available. You also can look at reviews of Entreprise S Duroisin, open positions, location of Entreprise S Duroisin on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Entreprise S Duroisin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Entreprise S Duroisin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Entreprise S Duroisin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Entreprise S Duroisin, employees, financial statistics.