Dubois-Parquets

Contactgegevens Dubois-Parquets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dubois-Parquets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dubois-Parquets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Marche 28; 6183; Courcelles (Trazegnies), België

Telefoon (phone): 071 46 44 00 (+32-071 46 44 00) 071 46 44 00 (+32-071 46 44 00)

Fax (fax): 071 46 44 04 (+32-071 46 44 04) 071 46 44 04 (+32-071 46 44 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dubois-Parquets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dubois-Parquets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dubois-Parquets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dubois-Parquets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dubois-Parquets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dubois-Parquets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dubois-Parquets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dubois-Parquets
Products information Dubois-Parquets

BTW identificatienummer (tax): BE04569183349
Ondernemingsnummer: 4265686035
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 451,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Dubois-Parquets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Parquets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dubois-Parquets
(Get full report from official database of BE for Dubois-Parquets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dubois-Parquets
Addition kinds of activities for Dubois-Parquets

737401. Computerverwerking | Computer processing services
13890304. Reinigingsputten | Cleaning wells
14220102. Krijt, gemalen of anderszins behandeld | Chalk, ground or otherwise treated
35410102. Broaching machines | Broaching machines
35630202. Robots voor industriële spuiten, schilderen, enz. | Robots for industrial spraying, painting, etc.
38269901. Automatische chemische analysatoren | Automatic chemical analyzers

Werken bij Dubois-Parquets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dubois-Parquets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dubois-Parquets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dubois-Parquets. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediender mengafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener mengafdeling 2 ploegen. Aan de hand van de productiefiche breng je de aangeleverde goederen in de mengmachine. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de producten volgens de formule gemengd worden. Je respecteert nauwgezet de voorgeschreven procedure. je staat ook in voor een eerste visuele kwaliteitscontrole en het nemen van een staal.

  • Vertegenwoordiger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

  • Grondwerker (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    GRONDWERKERS met ervaring M/V Je legt rioleringen, waterafvoer en andere leidingen aan. Je plaatst en herstelt verhardingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen, stapelplaatsen enz. Je bent mee verantwoordelijk voor de veiligheid van openbare wegen en infrastructuur. Je hebt min 5 jaar relevante ervaring.

  • CNC Plooier (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf te Ieper zijn we op zoek naar een voltijdse werkkracht die in twee ploegen kan werken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Ravels - Weelde (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Warehouse Supervisor (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VMC-SELECT

    Type: Vaste Job

    Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

  • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: STEMINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

  • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

    Type: Werfreserve

    Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

Zoek naar antwoorden van Dubois-Parquets in sociale netwerken
Look for responds of Dubois-Parquets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dubois-Parquets. Laat een reactie achter voor Dubois-Parquets. Dubois-Parquets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dubois-Parquets. Leave a respond for Dubois-Parquets. Dubois-Parquets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dubois-Parquets op de google maps. Adres en contacten Dubois-Parquets
Location of Dubois-Parquets on the google maps. Address and contacts of Dubois-Parquets

Andere gerelateerde bedrijven als come Dubois-Parquets Dubois-Parquets: Presto Shop SPRL | COIFFURE FREDDY | TONY RENWA | LA PLANCHE ? FROMAGES | F. BOYER

Other related companies as Dubois-Parquets: Presto Shop SPRL | COIFFURE FREDDY | TONY RENWA | LA PLANCHE ? FROMAGES | F. BOYER

Dubois-Parquets is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dubois-Parquets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04569183349. Het bedrijf Dubois-Parquets bevindt zich op het adres: Rue de la Marche 28; 6183; Courcelles (Trazegnies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 451,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Parquets. Producten gemaakt in Dubois-Parquets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dubois-Parquets is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dubois-Parquets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dubois-Parquets, openstaande posities, locatie van Dubois-Parquets op de kaart.

Dubois-Parquets is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dubois-Parquets, company assigned to the tax number BE04569183349. The company Dubois-Parquets is located at the address: Rue de la Marche 28; 6183; Courcelles (Trazegnies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 451,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Parquets. Products created in Dubois-Parquets were not found.
The main activity of Dubois-Parquets is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dubois-Parquets is not available. You also can look at reviews of Dubois-Parquets, open positions, location of Dubois-Parquets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dubois-Parquets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dubois-Parquets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dubois-Parquets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dubois-Parquets, employees, financial statistics.