COIFFURE FREDDY

Contactgegevens COIFFURE FREDDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE FREDDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE FREDDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHELDESTRAAT 123; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 92286772 (+32-92286772) 92286772 (+32-92286772)

Fax (fax): +32 (58) 818-59-46 +32 (58) 818-59-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE FREDDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE FREDDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE FREDDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE FREDDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE FREDDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE FREDDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE FREDDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE FREDDY
Products information COIFFURE FREDDY

BTW identificatienummer (tax): BE06664001464
Ondernemingsnummer: 6100128173
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in COIFFURE FREDDY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE FREDDY
(Get full report from official database of BE for COIFFURE FREDDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE FREDDY
Addition kinds of activities for COIFFURE FREDDY

205299. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
314400. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
25149905. Medische kasten en ijdelheden: metaal | Medicine cabinets and vanities: metal
36130103. Schakelaars, elektrische voeding behalve snap, drukknop, enz. | Switches, electric power except snap, push button, etc.
38230419. Tijdcyclus en programma controllers, industrieel proces type | Time cycle and program controllers, industrial process type

Werken bij COIFFURE FREDDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE FREDDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE FREDDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE FREDDY. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER VOLAUTOMATISCH MAGAZIJN - NACHT (M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na opleiding ben je samen met je collega-techniekers verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en het oplossen van de storingen in ons volautomatisch magazijn (36.000 palletplaatsen, volledig PC-PLC gestuurd). Iedereen heeft verantwoordelijkheid voor de correcte uitvoering van alle werken ; sommigen krijgen afhankelijk van hun kunnen ook de eindverantwoordelijk voor bepaalde deelaspecten van de onderhoudstaken.

  • Ploegbaas metser (m/v) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een ploegbaas/ploegchef metser,  Leiding over een ploeg van 5 metsers Ruwbouwwerken Woningen en appartementen

  • Ploegbaas (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Adegem zijn we op zoek naar een verantwoordelijk persoon die de functie van ploegbaas grondwerken/betonwerken op zich wilt nemen. De onderneming doet algemene bouwwerken van herstellingen tot nieuwbouw en renovatie.

  • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

  • Monteur aluminium en staal-gevelbekleding (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via een interne opleiding leer je de functie. Je hoeft nog geen ervaring hierin te hebben. Belangrijk is dat je graag in de bouwsector wil werken, dat je geen hoogtevrees hebt en vooral graag buitenwerk doet. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag in daguren. Je werkt samen in ploeg aan de afwerking van platte daken en gevels. Je begint op interimbasis en indien alles vlot verloopt maak je kans op een vast contract. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas.

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker en/of onderhoudstechnieker om te werken in regio Limburg   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar) U werkt in 3-ploegen (vroege, late, nacht)

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BERTEM (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bertem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Bertem, Korbeek-Dijle en Kortenberg.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

    Regio: BOORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Ben je minstens 2 dagen per week vrij? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die kan meehlpen in het magazijn van bedrijf te Herentals. je staat in voor afval sorteren, sorteren van pakketjes, scannen van de pakketjes, orderpicken, laden en lossen, ... Je werkt ofwel een halve ofwel een ganse dag.

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • Kwaliteitsverantwoordelijke (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een korte introductie zal je enerzijds instaan voor de administratieve follow-up (procedures, wetgeving, klantencommunicatie) en anderzijds voor de praktische aansturing op de werkvloer (instructies, opleiding, kwaliteitscontrole). Daarnaast zal je instaan voor de begeleiding van audits door de overheid en de klanten. Tevens fungeer je als woordvoerder voor het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de familiale directie.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE FREDDY in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE FREDDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE FREDDY. Laat een reactie achter voor COIFFURE FREDDY. COIFFURE FREDDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE FREDDY. Leave a respond for COIFFURE FREDDY. COIFFURE FREDDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE FREDDY op de google maps. Adres en contacten COIFFURE FREDDY
Location of COIFFURE FREDDY on the google maps. Address and contacts of COIFFURE FREDDY

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE FREDDY COIFFURE FREDDY: ECO-JARDIN SA | Pyramide | Jet Set Hairteam | MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN | ERIC BERGHMAN

Other related companies as COIFFURE FREDDY: ECO-JARDIN SA | Pyramide | Jet Set Hairteam | MUZIEKGALERIJ STEEN & ZN | ERIC BERGHMAN

COIFFURE FREDDY is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE FREDDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06664001464. Het bedrijf COIFFURE FREDDY bevindt zich op het adres: SCHELDESTRAAT 123; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 748,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE FREDDY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE FREDDY is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE FREDDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE FREDDY, openstaande posities, locatie van COIFFURE FREDDY op de kaart.

COIFFURE FREDDY is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE FREDDY, company assigned to the tax number BE06664001464. The company COIFFURE FREDDY is located at the address: SCHELDESTRAAT 123; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 748,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE FREDDY were not found.
The main activity of COIFFURE FREDDY is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE FREDDY is not available. You also can look at reviews of COIFFURE FREDDY, open positions, location of COIFFURE FREDDY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE FREDDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE FREDDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE FREDDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE FREDDY, employees, financial statistics.