ETALAGE GOUWY

Contactgegevens ETALAGE GOUWY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETALAGE GOUWY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETALAGE GOUWY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTEENWEG 139; 9830; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92808620 (+32-92808620) 92808620 (+32-92808620)

Fax (fax): +32 (84) 237-36-39 +32 (84) 237-36-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETALAGE GOUWY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETALAGE GOUWY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETALAGE GOUWY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETALAGE GOUWY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETALAGE GOUWY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETALAGE GOUWY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETALAGE GOUWY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETALAGE GOUWY
Products information ETALAGE GOUWY

BTW identificatienummer (tax): BE03704559326
Ondernemingsnummer: 2157409667
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in ETALAGE GOUWY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETALAGE GOUWY
(Get full report from official database of BE for ETALAGE GOUWY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETALAGE GOUWY
Addition kinds of activities for ETALAGE GOUWY

6282. Beleggingsadvies | Investment advice
15420201. Boerenbouw | Farm building construction
17610101. Gutter en downspout aannemer | Gutter and downspout contractor
33550401. Rails, gerold en getrokken, aluminium | Rails, rolled and drawn, aluminum
35350104. Wegtransporteurs | Tow conveyors
39310211. Violen en delen | Violins and parts
55990100. Vliegtuighandelaars | Aircraft dealers
67949903. Octrooien, licenties, leasing | Patent buying, licensing, leasing
73710101. Computer software systemen analyse en ontwerp, aangepaste | Computer software systems analysis and design, custom
79991118. Schaatsen instructie, ijs of roller | Skating instruction, ice or roller

Werken bij ETALAGE GOUWY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETALAGE GOUWY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETALAGE GOUWY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETALAGE GOUWY. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden zijn we op naar een chauffeur C (m/v) : Het vervoeren van vrachtwagens (betonpompen) Diverse onderhoudsklusjes binnen het bedrijf Allround magazijnwerk

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • POETSHULP TIELT, OOSTROZEBEKE, RUISELEDE (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudelijke Hulp Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin te Kortrijk zijn wij op zoek naar een nette huishoudhulp. Dit op maandag van 14 tot 19u en op vrijdag van 7u tot 13u Matuur persoon met zin verantwoordelijkheid Licht huishoudelijke taken en strijken

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Freelance docent 'basis boekhouden' Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Zelfstandige of gepensioneerde vrachtwagenchauffeur CE (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BLEYS AUTO S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor het afhalen van wagens bij onze klanten en leveranciers.

  • System & Software Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Je krijgt een degelijke en grondige inwerkingstijd om jezelf te bewijzen * Je ontwerpt en implementeert iTop CMDB-modules en extenties in PHP * Je manipuleert data en importeert

Zoek naar antwoorden van ETALAGE GOUWY in sociale netwerken
Look for responds of ETALAGE GOUWY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETALAGE GOUWY. Laat een reactie achter voor ETALAGE GOUWY. ETALAGE GOUWY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETALAGE GOUWY. Leave a respond for ETALAGE GOUWY. ETALAGE GOUWY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETALAGE GOUWY op de google maps. Adres en contacten ETALAGE GOUWY
Location of ETALAGE GOUWY on the google maps. Address and contacts of ETALAGE GOUWY

Andere gerelateerde bedrijven als come ETALAGE GOUWY ETALAGE GOUWY: EURO FOOT TERVUREN | Pardon P | ANDRE VERHAEGE | ELECTRO LERNOUT | JEAN BODEUX

Other related companies as ETALAGE GOUWY: EURO FOOT TERVUREN | Pardon P | ANDRE VERHAEGE | ELECTRO LERNOUT | JEAN BODEUX

ETALAGE GOUWY is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETALAGE GOUWY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03704559326. Het bedrijf ETALAGE GOUWY bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTEENWEG 139; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 419,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in ETALAGE GOUWY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETALAGE GOUWY is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETALAGE GOUWY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETALAGE GOUWY, openstaande posities, locatie van ETALAGE GOUWY op de kaart.

ETALAGE GOUWY is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETALAGE GOUWY, company assigned to the tax number BE03704559326. The company ETALAGE GOUWY is located at the address: KORTRIJKSESTEENWEG 139; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 419,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in ETALAGE GOUWY were not found.
The main activity of ETALAGE GOUWY is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ETALAGE GOUWY is not available. You also can look at reviews of ETALAGE GOUWY, open positions, location of ETALAGE GOUWY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETALAGE GOUWY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETALAGE GOUWY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETALAGE GOUWY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETALAGE GOUWY, employees, financial statistics.