EURO FOOT TERVUREN

Contactgegevens EURO FOOT TERVUREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO FOOT TERVUREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO FOOT TERVUREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 82; 3080; TERVUREN, België

Telefoon (phone): 27678251 (+32-27678251) 27678251 (+32-27678251)

Fax (fax): +32 (58) 441-93-17 +32 (58) 441-93-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO FOOT TERVUREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO FOOT TERVUREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO FOOT TERVUREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO FOOT TERVUREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO FOOT TERVUREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO FOOT TERVUREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO FOOT TERVUREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO FOOT TERVUREN
Products information EURO FOOT TERVUREN

BTW identificatienummer (tax): BE06047668457
Ondernemingsnummer: 8256744384
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: CAF?S

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO FOOT TERVUREN
(Get full report from official database of BE for EURO FOOT TERVUREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO FOOT TERVUREN
Addition kinds of activities for EURO FOOT TERVUREN

4953. Afvalsystemen | Refuse systems
141199. Dimensie steen, nec | Dimension stone, nec
23210000. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
24991000. Keuken-, badkamer- en huishoudelijke artikelen: hout | Kitchen, bathroom, and household ware: wood
75190100. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental

Werken bij EURO FOOT TERVUREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO FOOT TERVUREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO FOOT TERVUREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO FOOT TERVUREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Management Assistant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

  • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

  • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

  • Huishoudhulpen met dienstencheques (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: De Poetsboetiek

    Type: Dienstenchequebaan

    Wat doe jij: je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis; jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen,dweilen, ramen poetsen, …; bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,…

  • Exclusieve huismanager (M/V) regio Sint-Andries 20u per week (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in Sint-Andries. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

  • Leerkracht Nederlands (internationaal bedrijf - sector: logistics & inflight management) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar : Taaltrainers Nederlands Om intensieve lessen te geven binnen een internationaal bedrijf in Zaventem Sectors: logistics & inflight management Omschrijving: U staat in voor de lessen Nederlands voor de arbeiders van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten – niveau : beginner) ; U zorgt voor in-company trainingen en legt de nadruk op de professionele context ; U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en focust op de mondelinge vaardigheden ; U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject.

  • Overname bankagentschap en verzekeringsmakelaar (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677049-inline.html?cid=Partner_VDAB Connexis Bank & Verzekeringen is een gespecialiseerd selectiekantoor dat zich toelegt op de financiële sector. Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Jouw dagdagelijkse taken omvatten: Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Momenteel vertrouwen wij op enorm veel mond-aan-mondreclame Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor, waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers: je leidt, stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico’s uit het oog te verliezen

Zoek naar antwoorden van EURO FOOT TERVUREN in sociale netwerken
Look for responds of EURO FOOT TERVUREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO FOOT TERVUREN. Laat een reactie achter voor EURO FOOT TERVUREN. EURO FOOT TERVUREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO FOOT TERVUREN. Leave a respond for EURO FOOT TERVUREN. EURO FOOT TERVUREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO FOOT TERVUREN op de google maps. Adres en contacten EURO FOOT TERVUREN
Location of EURO FOOT TERVUREN on the google maps. Address and contacts of EURO FOOT TERVUREN

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO FOOT TERVUREN EURO FOOT TERVUREN: WELDAN PANELEN NV | Martens J | BERNARD SCHOTTE | RENOBAD | N.S. DESIGN

Other related companies as EURO FOOT TERVUREN: WELDAN PANELEN NV | Martens J | BERNARD SCHOTTE | RENOBAD | N.S. DESIGN

EURO FOOT TERVUREN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO FOOT TERVUREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06047668457. Het bedrijf EURO FOOT TERVUREN bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 82; 3080; TERVUREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 241,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: CAF?S. Lijst met producten zijn Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
De hoofdactiviteit van EURO FOOT TERVUREN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO FOOT TERVUREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO FOOT TERVUREN, openstaande posities, locatie van EURO FOOT TERVUREN op de kaart.

EURO FOOT TERVUREN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO FOOT TERVUREN, company assigned to the tax number BE06047668457. The company EURO FOOT TERVUREN is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 82; 3080; TERVUREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 241,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: CAF?S. List of products are Petite Restauration & Tearooms: Snack-Bars..
The main activity of EURO FOOT TERVUREN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO FOOT TERVUREN is not available. You also can look at reviews of EURO FOOT TERVUREN, open positions, location of EURO FOOT TERVUREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO FOOT TERVUREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO FOOT TERVUREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO FOOT TERVUREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO FOOT TERVUREN, employees, financial statistics.