FLR. LOUIS BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • FLR. LOUIS BVBA
Private companiesReal Estate • FLR. LOUIS BVBA

Contactgegevens FLR. LOUIS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLR. LOUIS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLR. LOUIS BVBA

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Gouverneur Verwilghensingel 2b 3500 Hasselt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-22-38-38 32-11-22-38-38

Fax (fax): 32-11-24-25-07 32-11-24-25-07

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLR. LOUIS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLR. LOUIS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLR. LOUIS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLR. LOUIS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLR. LOUIS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLR. LOUIS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLR. LOUIS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLR. LOUIS BVBA
Products information FLR. LOUIS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07492919921
Ondernemingsnummer: 7555267333
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 738,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLR. LOUIS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLR. LOUIS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLR. LOUIS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLR. LOUIS BVBA
Addition kinds of activities for FLR. LOUIS BVBA

14790103. Umber mijnbouw | Umber mining
20990601. Suiker slijpen | Sugar grinding
22840102. Polyester draad | Polyester thread
22980200. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
50849910. Recapping machines, voor banden | Recapping machinery, for tires
52110000. Timmerhout en andere bouwmaterialen | Lumber and other building materials

Werken bij FLR. LOUIS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLR. LOUIS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLR. LOUIS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLR. LOUIS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. - Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken.

  • Toonzaaladviseur rolluiken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontvangen van de bezoekers in de toonzaal. Door middel van je productenkennis adviseer je klanten en staat hen bij bij de keuze van hun rolluik en/of zonwering. Uiteindelijk werk je een offerte uit en volgt deze correct op.

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • Service technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een gedreven service technieker. Als service technieker voer je onderhouds- en herstellingswerken uit in de garage of bij klanten ter plaatse, aan een breed gamma van goederenbehandelingsmachines gaande van middelzware en zware vorkheftrucks, over Terminal Tractors, Reach Stackers, Straddle Carriers tot Rubber-Tyred Gantry Cranes en Ship-to-shore Containerkraner.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

Zoek naar antwoorden van FLR. LOUIS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLR. LOUIS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLR. LOUIS BVBA. Laat een reactie achter voor FLR. LOUIS BVBA. FLR. LOUIS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLR. LOUIS BVBA. Leave a respond for FLR. LOUIS BVBA. FLR. LOUIS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLR. LOUIS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLR. LOUIS BVBA
Location of FLR. LOUIS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLR. LOUIS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLR. LOUIS BVBA FLR. LOUIS BVBA: Claes Kris | HOGESCHOOL ANTWERPEN | K.H.O. HUIZINGEN | P. LACANTE | HUIS 'T GROENSELKE

Other related companies as FLR. LOUIS BVBA: Claes Kris | HOGESCHOOL ANTWERPEN | K.H.O. HUIZINGEN | P. LACANTE | HUIS 'T GROENSELKE

FLR. LOUIS BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is FLR. LOUIS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07492919921. Het bedrijf FLR. LOUIS BVBA bevindt zich op het adres: Gouverneur Verwilghensingel 2b 3500 Hasselt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 738,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLR. LOUIS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLR. LOUIS BVBA is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLR. LOUIS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLR. LOUIS BVBA, openstaande posities, locatie van FLR. LOUIS BVBA op de kaart.

FLR. LOUIS BVBA is a company, that was registered 1996 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is FLR. LOUIS BVBA, company assigned to the tax number BE07492919921. The company FLR. LOUIS BVBA is located at the address: Gouverneur Verwilghensingel 2b 3500 Hasselt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 738,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLR. LOUIS BVBA were not found.
The main activity of FLR. LOUIS BVBA is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLR. LOUIS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLR. LOUIS BVBA, open positions, location of FLR. LOUIS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLR. LOUIS BVBA, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLR. LOUIS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLR. LOUIS BVBA, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLR. LOUIS BVBA, employees, financial statistics.