Claes Kris

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Claes Kris
Private companiesReal Estate • Claes Kris

Contactgegevens Claes Kris: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claes Kris: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claes Kris

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berkhoevelaan 6; 2570; Duffel, België

Telefoon (phone): 015 31 89 48 (+32-015 31 89 48) 015 31 89 48 (+32-015 31 89 48)

Fax (fax): +32 (60) 983-75-69 +32 (60) 983-75-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claes Kris: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claes Kris"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claes Kris"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claes Kris, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claes Kris. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claes Kris, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claes Kris. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claes Kris
Products information Claes Kris

BTW identificatienummer (tax): BE07177612304
Ondernemingsnummer: 5802947998
Hoofdstad (capital): 819,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 236,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Claes Kris zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claes Kris
(Get full report from official database of BE for Claes Kris)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claes Kris
Addition kinds of activities for Claes Kris

344305. Plaatwerk voor de nucleaire industrie | Plate work for the nuclear industry
371301. Vrachtwagens en onderdelen | Truck bodies and parts
32990300. Sier- en bouwkunstwerk | Ornamental and architectural plaster work
35680200. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
35690400. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
50850603. Messen, industrieel | Knives, industrial

Werken bij Claes Kris: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claes Kris: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claes Kris. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claes Kris. Looking for open vacancies in other companies

  • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

  • Supply Chain Manager (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

  • Onderhoudstechnieker elektrische verwarming (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een onderhoudstechnieker die zal instaan voor het onderhouden, herstellen en vervangen van de bestaande elektrische en warmtepompen verwarmings- en verluchtingsinstallaties in gans België. Een aangename werksfeer maken van uw werkomgeving een prettige werkplek.

  • CNC Operator (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je kan planlezen je kent de verschillende bewerkingsfase van de buizen je bedient zelfstandig conventionele en cnc gestuurde machines je bent in staat om de buizenplooimachine efficiënt te bedienen je controleert de buizen op correctheid je beheert de voorraad buizen en aansluitingen je werkt veilig reinigt je werkpost en je machine

  • Poetshulp Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (Zorgverlening) regio Mechelen-Noord/Walem (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou ! Jouw taken als huishoudhulp zorgverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud (eventueel aangevuld met was en strijk) bij zorgbehoevende personen thuis. Je betrekt de klant hierbij waar mogelijk. Alle uurroosters zijn mogelijk, zowel deeltijds als voltijds, en worden bepaald in onderling overleg.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP Regio Ardooie en Omstreken (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je betrouwbaar, discreet en kan je zelfstandig werken? Je levert nauwkeurig werk af? Je hebt zin in orde, netheid en hygiëne? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als huishoudhulp. U staat in voor de huishoudelijke schoonmaak bij mensen thuis. Zoals: afstoffen, poetsen, ramen lappen, strijken, eten koken, enz... Uren zelf te kiezen! Wij komen zelf de dienstencheques om de 2 weken ophalen! Vanaf de eerste werkdag heb je maaltijdcheques! Je kan je vlot verplaatsen met de fiets, brommer of wagen?

  • Tuinaanlegmedewerker met passie voor het vak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal bedrijf regio Roeselare, kijken we uit naar een tuinaanlegmedewerker. Zo zal je projecten samen met de gedreven zaakvoerder in handen nemen. Je zal instaan voor aanleg van tuinen. Dit vaak op de particuliere markt bij nieuwbouwwoningen. De zaakvoerder tekent zelf de ontwerpen en zoekt dus iemand met drive die zelfstandig zaken in handen durft nemen. Qua taken binnen de tuinaanleg zelf: -een nieuw gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een tuinomheining plaatsen, bomen vellen, een vijver aanleggen,… Qua aanvullende taken: -opritten aanleggen dus funderingen plaatsen, straatlaag, evt tegels/klinkers plaatsen

  • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: SMET-TUNNELLING

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van Claes Kris in sociale netwerken
Look for responds of Claes Kris in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claes Kris. Laat een reactie achter voor Claes Kris. Claes Kris bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claes Kris. Leave a respond for Claes Kris. Claes Kris on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claes Kris op de google maps. Adres en contacten Claes Kris
Location of Claes Kris on the google maps. Address and contacts of Claes Kris

Andere gerelateerde bedrijven als come Claes Kris Claes Kris: Van Butsele Luc | MARY-LEEN | FRAN?IS DUPONT | STUDIEBUREAU S.W.K. NV | FAMILIA

Other related companies as Claes Kris: Van Butsele Luc | MARY-LEEN | FRAN?IS DUPONT | STUDIEBUREAU S.W.K. NV | FAMILIA

Claes Kris is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claes Kris, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07177612304. Het bedrijf Claes Kris bevindt zich op het adres: Berkhoevelaan 6; 2570; Duffel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 819,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 236,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Claes Kris zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claes Kris is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claes Kris is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claes Kris, openstaande posities, locatie van Claes Kris op de kaart.

Claes Kris is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claes Kris, company assigned to the tax number BE07177612304. The company Claes Kris is located at the address: Berkhoevelaan 6; 2570; Duffel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 819,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 236,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in Claes Kris were not found.
The main activity of Claes Kris is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Claes Kris is not available. You also can look at reviews of Claes Kris, open positions, location of Claes Kris on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claes Kris, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claes Kris, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claes Kris, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claes Kris, employees, financial statistics.